Бродирана красота - Тема 128

• 60 694
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Aetera като гледам твоя проект ми идва и аз да се върна към моя Хаед който залежава вече 3-та година. Ще взема да го подновя пък да видим до къде ще го докарам  Rolling Eyes
p.s. Само на мен ли ми излизат реклами напоследък в сайта- много са дразнещи. На всяко ново зареждане и ме препраща в реклама- гадост  newsm78 newsm78

# 616
  • sof
Минавам да ви дочета, благодаря за показваното интересно развитие по проектите ви, за което ви се радвам, а за съжаление сайта е деградирал до противност с тия просташки реклами. Camino, аз се интересувам, но представа нямам как се изработва конкректно, струва ми се че има и нещо общо с това което наричат макраме, или почти кроше (crochet? плетене на една кука?) с иглата? Разкажи повече, моля?

Е, Роси 123, да кажа направо наздраве за новия семеен бизнес, а?

аз не шия за момента.

# 617
Намерих малко време да покажа какво сътворихме.
Скрит текст:
Надявам се да се хареса. За кратко време толкова успях.

# 618
Хексилина, много е хубава мишчицата Simple Smile Заповядай схемата:

Аз съжалявам, че ми свършиха малките етикетчета, за големите не мога да си харесам симпатични схеми. Ето това се получава от тях, нещо не ми спорят:

# 619
Ето какво правих аз последните дни, картичката ми за РД на Дуданка

Ето и етап от моите пауни:

# 620
Много хубави неща правите, влизам пълня очи и излизам.

Аз бавно и славно напредвам с моят гоблен, но отново няма какво толкова да се покаже.

Joy Лелеееееее момичета да ви разкажа моят кошмарен сън, сутринта се събудих изпотена и уплашена. Сънувах, че тъкмо съм ушила жената на гоблена и си лягам да спя. На сутринта като ставам виждам, че е разшита цялата и сина ми ми казва, че е искал да ми помогне и затова я е разшил Simple Smile))))  smile3538

# 621
  • Русе
Хексилина, celuFka много хубави мишчици, сладури.
Реа, добре,че е било само сън hahaha
ИнаТ , обожавам твоите мъници.

# 622
  • sf
Здравейте  Hug
Аз имам нужда от помощ- уших си едно мотивче на Барса, искам да го направя на висулка, но се чудя как да скрия гърба, с филц ми е идеята, но да го залепя ли, да го зашия ли, как да не ми се разнищи отстрани  Thinking

# 623
Парашутани, благодаря, много си мила Simple Smile
donsita, изрежи гръбче от парче панама със същия размер, мини ги и двете по края с контур и ги сглоби на принципа на иглениците, напълни с вата, приший нещо, на което ще виси и готово.
celuFka, тази схема не бях я виждала, много е сладко мишлето.

# 624
  • с.Николово, обл. Русе
Да покажа Принцеста вече рамкирана и подарена на една малка принцеса:

Да покажа и великденските мотивчета като картички:

И още нещо за великдеския базар:

Нещо едната торбичка не ми е на фокус, но фотографа е много зле с техниката.

ИнаТ и аз ще си сваля схемата с Котето. Много е сладурска.

Аз съм в някакъв творчески застой - каня се да започна пиленцата дето парашутани ги показа преди няколко страници.

# 625
Тази сутрин ми се напълниха очите с красота и добро настроение, особено след като прочетох за съня на Реа.

# 626
  • с.Николово, обл. Русе
ИнаТ а нещо като тези деца с буквичките дали няма да ти допаднат за по-големите картончета: http://www.liveinternet.ru/users/3971977/post332787444/

# 627
Нели Б, получих пратката, твоите неща са при мен.

# 628
KoteVania, много ми допадат, дори още тази вечер ще направя едно за племенницата ми, в края на месеца има рожден ден Simple Smile Благодаря ти! Ти за кой град приготвяш? Ние с Bub.ka традиционно ще изпращаме на Пазарджик Simple Smile Пиленцата ти са много симпатични, принцеската също.
И аз да се запиша с малко пиленца:

# 629
  • с.Николово, обл. Русе
ИнаТ аз за трети път ще пращам в Бургас - това ще ми е втори Великденски и миналия Коледен. Освен това организирам децата от групата на голямото ми момче и във вторник ще правим мартеници с тях и в зависимост от количеството ще гледам да изпратя и в София и в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт