Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 018
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз доколкото прочетох, са успели да си дръпнат парите? newsm78

# 676
  • Варна
То и аз така го прочетох, но ордера все още е с надписа за редакция на плащането и си е в червено.
В крайна сметка се оказва че за продукти за коса на стойност 10.98П, са си блокирали 75лв.  Shocked
От банката ми обясниха че е възможно част от първоначално блокираната сума в последствие да е била освободена, е... писах на амазонци да ми изпратят мейл със сумата която са блокирали за да го препратя на моята банка, но от тогава вече 2-3 часа не ми отговарят.

# 677
  • София
Възможно е веднъж вече да са блокирали пари за въпросния артикул, а сега да искат от свободните пари(които не достигат) да дръпнат. Ако довнесеш пари в картата, ще си изтеглят от наличните, а останалите(първоначално блокираните) ще се освободят или при осчетоводяването на трансакцията, или в зависимост от сроковете на банката ти.

# 678
  • Варна
Evа , точно това направих преди малко  Peace
Утре ще се разправям с банката че 75лв. за шампоан ми идват в повече Whistling

Допълвам че да не пускам нов пост.
Дръпнаха си сумата която внесох допълнително, предполагам че се е получило някакво дублиране на сумата която са искали да блокират, ще препратя утре фактурата на банката.

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 23:27 от ellia

# 679
имам пусната пратка на 22.01 от амазон  пише че е приета от  моето име  в  габко .. а там   ми казват че няма моя пратка ... какво да правя ?? вчера е приета уж пратката .. Писах на амазонците и те казаха че са проверили случая и от куриерската фирма са потвърдили че е приета от мое име ...

# 680
имам пусната пратка на 22.01 от амазон  пише че е приета от  моето име  в  габко .. а там   ми казват че няма моя пратка ... какво да правя ?? вчера е приета уж пратката .. Писах на амазонците и те казаха че са проверили случая и от куриерската фирма са потвърдили че е приета от мое име ...
Обърни се към Габко. И аз имам пратка от 22.01.от Амазон, изпратена на същия ден - днес пристигна при Габко.Появи мми се след обяд в профила,а току-що получих и емейл. Коя е куриерската фирма? Кой се е подписал- име?

# 681
Обърни се към Габко. И аз имам пратка от 22.01.от Амазон, изпратена на същия ден - днес пристигна при Габко.Появи мми се след обяд в профила,а току-що получих и емейл. Коя е куриерската фирма? Кой се е подписал- име?

http://prikachi.com/images.php?images/774/7879774A.jpg ето снимка .... но в габко я няма ...  вчера е пристигнала ..

# 682
Здравейте,искам да си поръчам този блендър : http://www.amazon.co.uk/Breville-Blend-Active-Personal-Blender-W … ite/dp/B00DGLUW4E но след като попълня даннити,ми показва,че ще ми струва 80 лв? #Crazy newsm78 Толкова скъпо ли излиза или аз съм сгрешил някъде...

# 683
Като ви прочетох, сериозно се притесних.  Confused
И аз имам поръчка от 22,01 - току-що проверих, пристигнала е при Габко. По обяд я нямаше отразена.

Нанчето, говори с тях. Възможно е още да не са ги сортирали...  Rolling Eyes все пак доста пакети получават.

Момичета, а как виждате кой и къде са приети? Плащате доставка с тракинг номер ли? Че аз давам 3-5 дни FREE доставка и на сегашната пише: Tracking number is not available.

# 684
  • София-Младост
Здравейте,искам да си поръчам този блендър : http://www.amazon.co.uk/Breville-Blend-Active-Personal-Blender-W … ite/dp/B00DGLUW4E но след като попълня даннити,ми показва,че ще ми струва 80 лв? #Crazy newsm78 Толкова скъпо ли излиза или аз съм сгрешил някъде...
До англ.адрес няма доставка и си струва 20 паунда. Доставен до БГ дирктно обаче има още 10 паунда за доставката, затова ви се оскъпява. Поръчайте си го с превозвач.

# 685
Като ви прочетох, сериозно се притесних.  Confused
И аз имам поръчка от 22,01 - току-що проверих, пристигнала е при Габко. По обяд я нямаше отразена.

Нанчето, говори с тях. Възможно е още да не са ги сортирали...  Rolling Eyes все пак доста пакети получават.

Момичета, а как виждате кой и къде са приети? Плащате доставка с тракинг номер ли? Че аз давам 3-5 дни FREE доставка и на сегашната пише: Tracking number is not available.

имам друга пратка от амазон която е от днес и е  отразена .. но тази я няма ... че и не е малко пари да  кажа майната и ... почти 200 паунда е

# 686
  • Варна
nan4etoo, аз също имам доставена пратка при Габко на 26-ти, но не е отразена в профила ми. Може би в началото на седмицата им е трудно да опишат всички пратки, струпали се през уикенда.

# 687
Цитат
До англ.адрес няма доставка и си струва 20 паунда. Доставен до БГ дирктно обаче има още 10 паунда за доставката, затова ви се оскъпява. Поръчайте си го с превозвач.

Извинявай какво имаш в предвид..не съм поръчвам от там досега и не съм запознат много затова се извинявам.  Rolling Eyes

# 688
  • Пловдив
Повечето от нас поръчват до англииски адрес на фирма превозвач.Тя го получава там и ти го докарва до БГ за около 1 лира на килограм.Погледни в темата за превозвачи
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=813245.0;topicrefid=19
избери фирма и поръчвай смело

# 689
  • Sofia
На мен често ми се случва да имам неотразени пратки в системата на габко (пише примерно, че имам 5 пакета, а при обработката тук се оказва, че са 7). Така, че не мисля, че има нещо притеснително.

Общи условия

Активация на акаунт