Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 069
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • ВАРНА
ЗДравейте,момичета,вчера Дядо Коледа донесе на малката детската електрическа четка за зъби на Филипс,купена от ЧП сделки http://www.amazon.co.uk/Philips-HX6311-07-Rechargeable-Toothbrus … s+kids+toothbrush
Има проблем обаче в размера на щепсъла за контакта - по-тесен е,едва влиза в контакта и после изобщо не мога да го извдя,май ще изскубна и целия контакт от стената  ooooh! Това някакъв друг стандарт ли е,преходник ли трябва да се купува  newsm78 Да пиша ли на амазон,изобщо дайте идеи моля  Praynig

# 121
Не опитвай повече. Купи преходник от всяка железария - 2-3 лв струва.

# 122
  • София
Ми за английски ток е вземи си преходник, както са ти писали

# 123
  • ВАРНА
Ясни са ми английските контакти - с 2 или 3 ПЛОСКИ части ,които се вкарват в контакта - не е такъв.
Точно като нашите си изглежда - цилиндрични,но са по-приближени металните оси

Досега не съм виждала такъв стандарт,а и баща ми,който е ел.инженер каза,че не е виждал.Затова питам конкретно някой такъв проблем имал ли е и как го е решил (то е ясно,че ще ходя по железарии,ама да знам поне има ли какво да търся,да не ме гледат като извънземно,че другия вариант е изобщо да му сменя щепсъла и да режа и сложат нов) Peace

# 124
Това са стандартни УК щепсъли за баня. В баните имат само такъв тип контакти за самодбръсначки и ел. четки. Стават на нашите контакти, но с малко повече сила. Другият вариант е да си смениш щепсъла с наш. Става бързо.

# 125
Такъв преходник ти трябва:
Скрит текст:

Мисля, че се водят от US към ЕU стандарт.

За моята четка съм си взела и струваше 60 стотинки. Безумие е да го ръчкаш със сила в контакта. Най-много да го счупиш.

Последна редакция: пт, 26 дек 2014, 18:11 от Greene

# 126
  • ВАРНА
Ок,ще питам по железариите,благодаря за инфото,поне знам,че има такива  Peace Няма да го ръчкам аз,че едва го извадих,въпросът е доколко ще издържи четката да работи,че малката с голям кеф я ползва  Peace Само като негатив да споделя,че е ужасно голяма четката за дете - доста масивна е дръжката,на опаковката пише за 4+ година,дъщеря ми е на 6,5г и пак бих казала че не е особено удобна  Rolling Eyes Сестра ми има четка на Браун - ами по-малка е - и като височина и като дебелина,а е за възрастни  Peace

# 127
  • София
Разписвам се само да похваля колко съм доволна от четката за зъби. И да кажа, че ако я бях регистрирала по-рано, нямаше да питам тук за това разстояние, дето остава, там си го пише, че е нормално ooooh! Ама кой да се сети Laughing
Да похваля отново и обувките Ел Натуралиста, които поръчах. За човек, който носи предимно маратонки, тези са с висок ток (6.5см). Но по-удобни обувки на ток не съм носила никога.
Сега съм в очакване на някоя добра оферта за кана Брита, макар че не следя много редовно сайта. Също и ниски обувки ще дебна някой ден.

# 128
Тони, чудна си!!! Огромно благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet
Весели празници  Heart Eyes

# 129
  • на Мелмак
Моля за мнение за Ботушите на Геокс - пропускат ли ?
Малката имаше едни , след 2 месеца започнаха да пропускат , но ги беше скъсала и отстрани , та не можах да преценя дали е от скъсаното или от дишащите подметки  newsm78
Сега има едни , които ми харесват и на външен вид и като цена , моля за мнения   bouquet

# 130
Здравейте,а има ли възможност доставката на продавачи,различни от Амазон да е безплатна?И ако да къде трябва да гледам за да видя тази информация и как да филтрирам търсачката,че да ми показва такива (понеже видях опция само с free super saver delivery)?  Simple Smile

# 131

На дъщеря ми не пропускат, и то при тия дъждове.

# 132
  • София

На дъщеря ми не пропускат, и то при тия дъждове.
Всичките ни обувки Геокс пропускат вода, след като се поносят примерно година. Затова престанах от няколко години да купувам от тази марка, въпреки че много ги харесвах.

# 133
  • София
morgana и нашите са такива и аз се бях шашнала, тук ми писаха, че за баня са им такива накрайниците на четки, подстригвачки, бръсначки и т.н. другите са на по-големите ел уреди. тези които са за плоските тройки преходниците, най-често също стават  те на двойката имат заобляне, ако имаш вкъщи преходнок пробвай.
американския ток е различен
http://www.sim.bg/img/products/products_sunc_66737_185363811.jpg
такъв тип преходник имам предвид...

# 134
  • Варна
Здравейте,а има ли възможност доставката на продавачи,различни от Амазон да е безплатна?И ако да къде трябва да гледам за да видя тази информация и как да филтрирам търсачката,че да ми показва такива (понеже видях опция само с free super saver delivery)?  Simple Smile
Много продавачи предлагат безплатна доставка до английски адрес. Обаче не съм открила начин да ги сортирам. Дали доставката е безплатна, или се начислява някаква сума, се вижда над бутона за добавяне в кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт