Пазаруване от Amazon - тема №41

• 83 001
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
За мен проблемът реално е в Габко, това е трета или четвърта скъпа пратка, за която знам, която те получават, пък се оказва, че уж не са я получили. Амазон и куриерите имат доказателство за предадена пратка, съмнявам се да са я предали на някой съсед или случаен човек там, озовал се на /не/подходящото място по /не/подходящото време.

Изобщо не изключвам проблем в Габко, но само да споделя, че куриерите в чужбина са доста по-небрежни от нашите и да, оставят пратки по съседи и врати. Последно купих сватбен подарък за приятелка в Англия, на сайта на куриера ми излизаше доставена, оказа се доставена на съседката, която по-късно я предала на моята приятелка. Каза ми, че е честа практика там.
След това поръчах подарък за бебе в Канада, скъпа количка от канадски сайт, куриерът объркал адреса и я предал на съседи някъде надолу по същата улица!! И това за количка за 800 долара!! Добре, че хората се оказали съвестни и са издирили истинския получател  Crossing Arms Ума ми не го побира как предаваш пакет на стойност 800 долара на човек, чието име няма нищо общо с получателя на пратката newsm78

# 706
За мен проблемът реално е в Габко, това е трета или четвърта скъпа пратка, за която знам, която те получават, пък се оказва, че уж не са я получили. Амазон и куриерите имат доказателство за предадена пратка, съмнявам се да са я предали на някой съсед или случаен човек там, озовал се на /не/подходящото място по /не/подходящото време.
Странна работа, и аз започнах да се притеснявам за Габко. Защо така?

# 707
  • София

Изобщо не изключвам проблем в Габко, но само да споделя, че куриерите в чужбина са доста по-небрежни от нашите и да, оставят пратки по съседи и врати. Последно купих сватбен подарък за приятелка в Англия, на сайта на куриера ми излизаше доставена, оказа се доставена на съседката, която по-късно я предала на моята приятелка. Каза ми, че е честа практика там.
След това поръчах подарък за бебе в Канада, скъпа количка от канадски сайт, куриерът объркал адреса и я предал на съседи някъде надолу по същата улица!! И това за количка за 800 долара!! Добре, че хората се оказали съвестни и са издирили истинския получател  Crossing Arms Ума ми не го побира как предаваш пакет на стойност 800 долара на човек, чието име няма нищо общо с получателя на пратката newsm78
Това е ясно, ама как се случва все за скъпи пратки, а евтините, независимо с куриер или с Royal mail са пуснати, си ги получаваме... И то все с Габко, поне всичките случаи, за които знам, са с тях...
Последно от склада на амазон получих micro SD карта Samsung, 32GB за 10 паунда, много съм доволна.  Пишеше, че може да е преопакована, но не - оригиналната опаковка беше налице, цяла-целеничка, без следа от опит за отваряне.

# 708

Това е ясно, ама как се случва все за скъпи пратки, а евтините, независимо с куриер или с Royal mail са пуснати, си ги получаваме... И то все с Габко, поне всичките случаи, за които знам, са с тях...
Последно от склада на амазон получих micro SD карта Samsung, 32GB за 10 паунда, много съм доволна.  Пишеше, че може да е преопакована, но не - оригиналната опаковка беше налице, цяла-целеничка, без следа от опит за отваряне.
Това е сериозен проблем. Дали някой краде? Нали имат камери навън, но вътре май нямат. Много е неприятно, даваме си парите, а накрая сме  в невидение. Много лошо.

# 709

Моля,да ми препоръчате сокоизтисквачка на приемлива цена,която да става и за зеленчуци  Praynig

# 710

За съжаление, почти няма информация за този комплект в интернет. С този висок курс на паунда и цената на транспорта до България (според описанието тежи 13 кг комплекта) се чудя дали си струва да финализирам плащането. Затова ми се искаше някой запознат с марката да сподели впечатления... Sad
Ето сайт, има даже и на бг http://www.mepra.it/#2, цената в немския амазон е умопомрачителна http://www.amazon.de/Mepra-Endotermica-Kitchen-Set-Silver/dp/B003GSKUGW?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413491.90 тук намерих мнение за техните продукти, успех.

Да,видях че приборите им са добри, но отзиви за тенджерите им, за съжаление, няма. Дори на сайта им тази серия е изброена мимоходом и дори не знам дали от високия им клас или от ниския.
Иначе теглото им според Амазон е 13 кг, което ми се струва доста,т.е. тежички са,ако това е показател за качество, но не съм убеден...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003GSKUGW

# 711
  • Калифорния
Това е сериозен проблем. Дали някой краде? Нали имат камери навън, но вътре май нямат. Много е неприятно, даваме си парите, а накрая сме  в невидение. Много лошо.

Добре де, как си го представяте тоя дето краде да разбира дали пратката е скъпа или не? Моите пратки никога не пристигат отваряни, а амазон не пишат на кашона какво има вътре  newsm78

# 712
аман от проверки ... вече  20 часа няма кой да ми отговори от амазон ...

# 713
аман от проверки ... вече  20 часа няма кой да ми отговори от амазон ...
Нормално е, явно се прави сериозна проверка!

# 714

Добре де, как си го представяте тоя дето краде да разбира дали пратката е скъпа или не? Моите пратки никога не пристигат отваряни, а амазон не пишат на кашона какво има вътре  newsm78
Мисля, че и куриерската фирма има вина - пишат се имената на служител на Габко, странно.

# 715
Това е сериозен проблем. Дали някой краде? Нали имат камери навън, но вътре май нямат. Много е неприятно, даваме си парите, а накрая сме  в невидение. Много лошо.

Мисля, че и куриерската фирма има вина - пишат се имената на служител на Габко, странно.

а тук при мен е написано моята регистрация ...  а не името на  служител от габко .. което още повече ме съмнява че е при тях ..  някой да е имал подобен случай ?? да не са имената на служителя от  Габко а неговите ?

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 15:05 от nan4etoo

# 716

Май тези имена Пейчо Антоанов не са на служител на Габко, а на нанчето... нали така?
Че така и не стана ясно, а това е доста важно  Thinking

# 717

Май тези имена Пейчо Антоанов не са на служител на Габко, а на нанчето... нали така?

да мойте са ... нали това пиша .. че  е подписано че аз съм го получила ...  което е още по странно

# 718

да мойте са ... нали това пиша .. че  е подписано че аз съм го получила ...  което е още по странно
При мен досега винаги е пишело име на служител на Габко, даже и понякога с ID!

# 719

При мен досега винаги е пишело име на служител на Габко, даже и понякога с ID!
Сега обаче гледам на Хермес - пише, че е получена, дата и 1час има,  но не и от кого! Коя е въпросната куриерска фирма? Значи Габко не винаги пишат името на служителя, приел пратките от куриера.

Общи условия

Активация на акаунт