Боледуване на децата ни – тема 21

• 102 059
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Тая нощ получи някакъв спазъм- бронхоспазъм ли, ларингоспазъм ли не знам..не спираше да кашля и не можеше въздух да поеме. Утре сутринта на доктор Sad Момичета, бях ви питала преди време за Рада Маркова. Ако се изтърсим без час и кажем, че е спешно дали ще ни приеме?
Тоя Вентолин може ли да доведе до това нещо? За първи път го пие, изписан от педи и аз се доверих.

# 526
Nimfichka...зависи от кашлицата но най -вероятно е ларингоспазъм. Невярвам да е от вентолина. Него го изписват при ларингоспазми също. По скоро се задълбочава болестта. Бързо да се оправяте.

Danaeka...аз като една свекърва. Но децата след боледувани имат нужда от по дълъг период за възсановяване. Иначе ще влезеш в ден порочен кръг болест след болест. Детето ти даже и да няма вече температура и да не кашля, незначи че организма му е възстановил силите след боледуване. Така че според мен за градина можеш да мислиш най рано следващият понеделник.

# 527
Някой има ли впечатления от Наривент спрей?

# 528
Наривента ни го изписаха в Токуда преди година за силно запушен нос. Не съм възхитена. При моето дете Назик кидс в комбинация с Виброцил действа по добре. Помня че Наривента беше около 27 лева.

# 529
Да знам , че е много скъп, но при нас виброцила и назика не правят нищо, за това попитах. Някой беше писал и за грип стоп, ако има и за него отзиви кажете.

# 530
Ние чакаме педи да дойде да ни види...Да, аз се чудих и не дадох АБ предния път..беше с увеличени сливици тогава, кашлица и Т...както и сега де.
В 4ч дадох нурофен, а в 7ч сутринта пак имаше Т-37 и нещо..за първи път нурофен да не ми държи поне 5-6 часа...

В детската се обадили още две дечица от нашата група, че са болни, така че оттам е лепнал пак нещо..

Съмнява ме гърлото-сливиците , дано не е гнойна  ангина. Но поне ако е това, няма да се чудя дали да давам АБ. Пак ми мирише от устата..и така..после пак ще пиша...

# 531
  • Куциндрел
Искам да ви питам - от кои марки термометри сте доволни? Ние нещо не можем да си намерим нормален термометър. Детето вече е голямо, за да му меря анално температурата, а под мишницата нищо не измерва тая пущина и предишната пущина, и по-предишната. Вчера имаше лека Т, под мишницата - нищо, анално 37.4, а и на това мерене не му вярвам на термометъра Crossing Arms. Снощи изкарах нашия живачен термометър даже, че да съм сигурна има ли няма ли Т?!? Нямаше, поне на живачния му вярвам. Crazy

# 532
Ние сме грип-педи каза че е вирусно..
Сочни сливици, без възпалено гърло, без налепи, дишане ок..
Ако било грип, да имам предвид, че и нас ще ни барне след някой и друг ден..
Изписа Биопарокс за пръскане в гърлото и носа, отривин-вечер, и авирон-противоверусен препарат, подобен на изопринозина, но не дразнел стомаха и уж бил по-добър...
 За Т - аз го познавам кога има и без термометър..
Купихме преди седмица електронен, че стария сдаде багажа-незнам колко е верен, но отчита..

# 533
  • Варна
Аз меря със спиртен, само на него имам вяра.
teta75,
надявам се да не е грип и да не се натръшкате и вие. Бързо оздравяване.

# 534
Месечинке, и на мен не ми се вярва да е грип, че предния януари, като беше грипясал, имаше над 39 Т, пък сега ми се види ниска Т, ама да видим...

Някой да е давал Авирон? Отзиви?

Абе нас кучета ни яли, детето да се оправи...

# 535
  • Куциндрел
Тета и аз познавам с пипане дали има или няма Т, но понякога ми е важно да знам колко Т има и как варира, че педиатърката като ме пита за Т да й кажа.
Май ще пробвам със спиртен или ще дам куфар пара за такъв, какъвто имат докторите. Crazy

# 536

Леле, пак много болни дечица има тук  Cry

Цветна палитра, четох, че питаш за Герисан - аз давах по едно време и бях доволна - позакрепи я, но най-важното беше, че й вдигна мн. добре хемоглобина (нали е кръвен здравец), че беше под 100.

# 537
  • Mediterraneo
Като се чуе, че е дошъл грипът, всяка втора диагноза се поставя такава. Което много далеч от истината! Грип НЕ е всяка вирусна инфекция и се доказва с изследвания, които никой не прави!

# 538
  • София
ох дано моя НЕ е с грип, ще разберем след няколко часа като го заведе мъжо на лекар ooooh!

# 539
  • Варна
Като се чуе, че е дошъл грипът, всяка втора диагноза се поставя такава. Което много далеч от истината!
То само по симптомите може да се отхвърлят половината диагнози Грип. И по-добре да не е, де.

Общи условия

Активация на акаунт