Боледуване на децата ни – тема 21

• 101 969
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Ох,Силвиана ,как те разбирам с това с недочуването , дано този препарат Имунотрофина ви подейства  Hug

Да,утре ще мина през личната лекарка да видим.
Да,забрави я,тя още тогава в болницата ме питаше "ама махнаха ли я сливицата?"

Hug

# 691
Ох, Силве...прегръщам ви..

Иначе дечицата бързо забравят операции/интервенции...моят хич не помни, че е направил гърч..само се радва тук, че са му махнали абокада.. Grinning

Напоследък се оплаква, че го болят крачетата отзад на ахилесовото сухожилие и на мен ми се изправя косата ..чудя се какво пък е това сега Thinking

# 692
О,да,Тета,това с абокада е гадно ,моята я беше много страх като искаха да го махнат вече,но за щастие не я заболя  Peace

Пък за крачетата идея си нямам  newsm78

# 693
Лисе, браво на малката красавица, че и много смела излезе  Hug
Тета, благодаря  Hug да не се е преуморил малчо и затова да го боли? изчакай ден-два и ако те притеснява отиди на доки. моята имаше мускулна треска веднъж, изкара ни акъла с тия болки в краката.
ох, то и аз вече с тия болести се вманиачавам, все се вглеждам в детето, вторачвам се във всяко подсмъркване, кихане, пъпчица... лудвам вече!

# 694
Силвиана , нормално е да се вторачваш във всичко ,все пак малко ли преживяхте ...

Какво казват за сливицата ,за махане ли ще е ?

# 695
Тета, нормални са болки в крата от време на време - свързано е с растежа на костите, съответно сухожилията също се изменят, така, че мисля, че за това нямаш повод за притеснение  Rolling Eyes
Ако е удобно и ти се пише  Hug - би ли казала от 1-во лице какво точно представлява гърча и какви мерки взе, какво направи?   bouquet

# 696
  • софия
Teta и сина ми се оплаква от време на време в болки в краката и аз се вкарвам във филми, но реално може да е от растежа, от неудобни обувки от обездвижване.

# 697
Лисе, засега ни казаха да изчакаме. проблемът с нейната сливица е, че реагира с много силно увеличаване при болест, а след това се прибира до нормални размери и това хвърля и лекарите в чуденка какво да правим. когато я видят увеличена и казват, че трябва да се извади, след това казват, че се е приблала много добре и се отказват. и аз се обърках вече  Rolling Eyes тя не хърка, не спи с отворена уста, не ѝ пречи, освен когато боледува, тогава ни създава супер проблеми  Confused

# 698
Силвиана ,дано всичко се оправи скоро   bouquet

# 699
Относно Имунотрофина - давала съм го на дъщеря ми, според мен имаше ефект. От него се повлия по-добре в сравнение с Лимфомиозота и комплексните витамини, които приемаше по-рано. Като се замисля от тогава сливиците не са стигали до критичния размер, който бяха по-рано.

# 700
  • shumen
Тета,нормално е това с болките в крачетата при децата.
Рали,не знам какво е това чудо с тая кашлица при нас.Днеска го водих при педи и каза,че му няма нищо,а и той днеска почти не кашля.Според нея всичко е от 3 сливица и сухия въздух,а и нещо го дразнело в нас и яслата.В нас суша дрехите вътре зимата и съм съгласна,че може да е от праха за пране,ама в яслата не знам.
Силве,да се оправя скоро малката.Дано се разминете с операцията на 3 сливица.

# 701
  • в огледалото на живота
Относно Имунотрофина - давала съм го на дъщеря ми, според мен имаше ефект. От него се повлия по-добре в сравнение с Лимфомиозота и комплексните витамини, които приемаше по-рано. Като се замисля от тогава сливиците не са стигали до критичния размер, който бяха по-рано.
За първи път чувам това да повлияе върху свиване на сливиците....?!
Я ме светнете  newsm78
Това което прочитам е,че влияе върху имунитета при респираторни инфекции.Как обаче ще повлияе върху свиването на сливици,като в състава си има основно  бета глюкан и витамини Б 5,6,12 и йод.... Rolling Eyes
 Crazy
За мен-поредния имуностимулант и то на солена цена....40лв...... Whistling

# 702
Лисе, Дани, благодаря, че ни мислите.  Hug пожелавам ви при вас повече болестите да не идват, че с тези ядове не ни остава време да се порадваме от сърце на дечицата си.
Дани, имате ли овлажнител в стаята? при нас помага при кашлица от сухия въздух.
Дев, педка ни го предписа, според нея има доволни отзиви от пациенти, които казват, че са видели добър ефект. според мен глюкана, който действа противоалергично, и йодът, който подсушава, имат този (надявам се) добър ефект. ще дам отзиви след известно време.
kabuki, благодаря, че се включи. дано и при нас подейства, че аман вече от тая трета сливица. ти по схема ли го даваш?
аз да ви споделя за имуномикс, давах го три месеца, по 20 дни с прекъсвания за 10 дни. малката се разбля 2 пъти през това време, но изкара боледуванията по-леко (пу-пу) и минахме без аб. както каза и рали по-напред, може имунитетът да се е задействал най-сетне, но мисля, че и имуномикса може да е оказал ефект.

# 703
Момичета,знам че тук не е мястото,но много се ядосах днес.Пуснах дъщеря ми на  ДГ след две седмици лекуване.Тя е напълно здрава,но две деца от групата не са ooooh!Още миналата седмица въпросните близнаци са били върнати от сестрата ,защото са били видимо болни.Вечерта взимат бележка от ЛЛ и на следващия ден пак на градина.Една майка каза,че едното дете е повръщало ooooh!,но родетелите отказват да ги спрат,защото имат бележка.Днес оставяйка дъщеря ми,чувам как едното кашля много и същото се повтаря като я взимам.Госпожата и лелите много бяха ядосани,защото е било така цял ден.Други родители миналата седмица са говорили с техните родители,че това не е редно,но няма ефект.Какво може да се предприеме,знаете ли?Аз бих спряла дъщеря ми от градина,но утре няма койда я гледа TiredПретиснявам се,че отново може да се разболее,защото най вероятно и е паднал имунитета след последното боледуване...

# 704
  • Варна
момичета, колко време след прием на АБ беше най-добре да се дава пробиотика? Върти ми се нещо 3-4 часа, така ли е?
*ice cream* ,
така е, за съжаление. Кашлят и подсмърчат масово в групите...

Общи условия

Активация на акаунт