Боледуване на децата ни – тема 21

• 101 995
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Рали,радвам се,че е по-добре малката  Hug

# 676
  • Mediterraneo
Разбира се, че не е било грип. Не вярвам Инфлуцид да пребори грип за ден, въпреки че съм му голяма фенка( на Инфлуцида). Някой вирус е изкарала набързо.

# 677
Благодаря, Лисе  Hug
Тарталета, по принцип нали най-запалениет привърженици на хомеопатията твърдят, че ако е навреме и е правилното лекарство, действа доста по-бързо от традиционната медицина  Rolling Eyes Не знам какво е, ама съм благодарна, че каквото и да е било, вече го няма (дано).

# 678
Рали  Hug

Силвиана , Вие как сте ?

# 679
Как може все така да се случва, че хващам най-ранен симптом за разболяване от километър, и в крайна сметка въпреки всичко направено, да си се развие картинката, представа нямам. В сряда, по изключение аз водих на градина и изпопътьом ми направи впечатление, че преглъща нещо, което с лекаря ѝ сме обсъждали като проява на навик, на който да не обръщаме внимание и да не наблягаме на него. Лимфите не бяха изпъкнали, погледнах гърлото - и то си беше ок. Не кашля, не киха, но се уговориха с майка ми, че на обяд ще се вземат от градината, защото така се били разбрали предната седмица, а аз пък реших да дам два дни почивка, защото градинското натрупване води до натрупване на много дисциплина, която се наваксва у дома. Щяха да използват двата дни за пиене на повече чайчета и персонално наблюдаване дали нещо не е тръгнало. Е, в сряда вечерта започнах с профилактични промивки, в четвъртък следобед дойде кашлицата и включих витамин С, през нощта не спахме и намествахме кашлици и разбираемо в петък бяхме за слушане на гърдичките и съгласуването на започналото лечение.  Всеки път се чудя как хората успяват за едните събота и неделя да стегнат течащи носове на децата и да са на линия за понеделник. При нас никога не се получава да не се развие картинката до хубава кашлица, заради която ще си имаме престой в лазарета следващата седмица. Дано да успее до сряда да е свършила с кашлицата, за да отиде на така жадуваното още от преди година ски-училище.
Тета, много е кофти, че детенцето ти е имало гърч. Дано да е бил и последен. Колко хубаво би било децата да не боледуват, но ...  Hug Поне когато дойде, леко да минава.
Раличка, хубаво е, че не живееш със заблудата, че това е бил грипа, но и дано да ви пропусне.
Бързо да се възстановяват всички с болести.

# 680
Ами сега, аз те разбирам много добре  Hug И при нас нещата по принцип са така, с едно-две изключения досега, поради което ми е и трудно да повярвам в сегашния курс, който пое това разболяване. И аз ще я оставя  тази седмица вкъщи, за да не е просто временно  замаскиране на нещо по-сериозно  Confused
Да се оправяте  Hug

# 681
За Авирона - мен ме е яд, че покрай постъпването в болницата заради гърча, не го дадох..може би щеше да повлияе, така и така го бях купила вече...ама акъла ми се взе, та се обърках и аз... Crazy

Благодаря на всички, които ни мислят и подкрепят.. Hug

Ами утре незнам как ще стане, ММ е на работа, на баща ми не смея да го оставя малкия...та трябва с мен да го водя.. Confused Ще звъня телефони сутринта да видя дали на комисията не може баща ми да отиде, да пробва той да да ми вземе продължението..

# 682
  • shumen
Ами сега,оправяйте се скоро и Вие.
Рали,не е било грип сигурно при вас.Не може да мине за един ден грип според мен.
Тета,и твоята не е лесна.Аз също няма на кого да го оставям и все с мен го мъкна.
Ние след седмица на ясла пак сме с кашлица.Взех му Биокс Тими сироп и му дадох.Направо вече като чуя,че някои кашля ми се изправя косата.
Лисе,аз докато усетя,че нещо се разболявам веднага пия Парагрип или Тайлол Хот и се пресичам бързо.

# 683
Дани, знам, че не ти е лесно, но имам чувството, че детенцето ти не оздравява напълно преди да го пуснеш на ДГ  newsm78 И ние правим какви ли не гимнастики (всички работим), но се старая да осигуря някакъв, макар и минимум период, след отшумяване на симптомите, в който да си бъде вкъщи детето.

# 684
Незнам за тези гимнастики, но аз този месец имам само една седмица работна Tired
Сега ще го гледам до петък вкъщи, като пак трябва един ден поне да прескоча до работата да си свърша задачите, че сроковете текат...

И дори да е оздравяло детето, пак ще лепне нещо от детската, почти сигурно е-въпрос на време просто.

Малкият подсмърча, нослето е запушено...незнам след грип за колко време отшумяват хремата и кашлицата? Thinking

Трудно е, много е трудно..

# 685
Дани,благодаря !

Тета , бързо оздравяване на детенце !   bouquet

Аз се чудя да купя ли тези Авирон ... макар,че не ми се иска да я блъскам  с лекарства вече  ooooh!

# 686
  • в огледалото на живота
Лисе,вие нали не сте на градина?
Как е положението при Габи?
Лично мое мнение е,че е безмислено 'тъпченето' с такива,ако детето е здраво.
Превантивна мярка няма.......
Виж,ако е тръгнало да се разболява,съгласна.

# 687
~Dev~ , не сме на градина,предполагам март вече ще бъдем.

Ами покашля от време на време,но да видим,затова се чудех ...

Иначе други оплаквания няма,аз съм болна малко и ме е страх да не я заразя нещо.Вчера 6 чая изпих,тайлоли и т.н. ,дано при нея се размине  Praynig

# 688
  • софия
Здравейте момичета, всички болнички да им минава леко, а на мамите пожелавам сила и спокойствие Hug
Днес ми се обадиха да взема малката, изтръпнах като видях,че е от детската, имала гниди Shocked, довчера ще я намажа и ще се пощим, въртят се гадините в групата, кога мислите,че мога да я пусна на градина, след бележка от докторката разбита се, ако вс е ок утре ще я заведа и вдругиден мисля да я пусна newsm78. Кажете нещо ефикасно за изтребване или по скоро тя няма живи.

# 689
здравейте, момичета.
Лисе, засега крепим положението. след поредния отит малко недочува, пак ми се свива сърцето на всяко "какво, какво казваш, мамо?"  Rolling Eyes започна да понакашля от ден-два, доки каза, че третата сливица задържа секрет (слюнка) и от това се получава. но на мен не ми е спокойно. започнах да ѝ давам имунотрофина, уж за прибиране на сливицата, да видим. виждам, че и ти се поразболяваш, оправяй се бързо! малката как е, забрави ли вече операцията?
Тета, съчувствам ти, много е гадно това с гледането, напрежението в работата, страха да не се случи нещо с детенцето... ама и вие какво преживяхте...

Общи условия

Активация на акаунт