Боледуване на децата ни – тема 21

• 102 514
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • shumen
Тета,капките са Макситрол и АБ Клацид за 10 дни.Без тях каза,че няма да се отървем от този гаден зелен градински сопол.За 3 сливица и тя каза,че е увеличена още преди да е види и позна,но тя по принцип се гледала след 4 години,защото тогава се оформяла хубаво.След лечението ни иска пак,за да го продължим след това.Дано този път е изтрепем вече тая гад,че се измъчи детето.
Лисе,Рали,къде се загубихте тези дни?Как са децата?

# 286
  • вече Пловдив
Какъв пробиотик давате? Ние сме на линекс в момента, не знам колко още да давам, чудех се и за опашката след антибиотик, но не съм се съветвала с хомеопат ...
В момента давам пробиен кидс - смучат се и малката ги харесва  Peace И линекс съм давала, и други пробиотици на прах, но тези, които се смучат, са по-удобни, поне за мен.
Диета при болезнено коремче - избягвам тежки храни /като гъби например или тлъсти меса/, силни подправки, давам повече кисело мляко, супи, препечен хляб и т.н. Винаги обаче като каже: "Боли ме коремчето", давам пробиотик и й минава...

# 287
Какъв пробиотик давате? Ние сме на линекс в момента, не знам колко още да давам, чудех се и за опашката след антибиотик, но не съм се съветвала с хомеопат ...
В момента давам пробиен кидс - смучат се и малката ги харесва  Peace И линекс съм давала, и други пробиотици на прах, но тези, които се смучат, са по-удобни, поне за мен.
Диета при болезнено коремче - избягвам тежки храни /като гъби например или тлъсти меса/, силни подправки, давам повече кисело мляко, супи, препечен хляб и т.н. Винаги обаче като каже: "Боли ме коремчето", давам пробиотик и й минава...
Благодаря ти  Hug

# 288
Аз давам лактофлор за деца Simple Smile

# 289
Аз давам лактофлор за деца Simple Smile
И аз се чудех за него, понеже го препоръчва и д-р Михайлов, благодаря за подсещането Simple Smile

# 290
Лисе,Рали,къде се загубихте тези дни?Как са децата?

Ние сме добре, много мило, че питаш, Дани  Hug Кашлицата при Криси си продължава след ставане, вчера док заключи, че е от секрети, иначе всичко било ОК надолу и имаме изписан само цинабсин по 4 пъти на ден. Даже детето после се учуди и вика - "мамо, чичо доктор само едно нещо ни изписа този път, друг път повече неща има"   hahaha
Док ни информира, че имало шарка сега по градините, хем ми се иска възможно най-малка да я изкара, хем точно в момента ще видим зор с оставането вкъщи толкова време.... Свекървата я гледаше много миналата уч. година, но започна работа жената и сега се въртим само с ММ.
Дани, честит имен ден, макар и на патеричка   bouquetВанче, и на теб честит имен ден, както и на всички други, които празнуват   bouquet Бъдете здрави, щастливи и успешни  Hug
Ние довечера сме на два имени дни и един рожден ден, всичко това - в едно семейство  Laughing Казваме му 3 в 1 на този ден  Laughing
Да оздравяват малчуганите  Hug

А, сетих се за пробиотика и аз да споделя, Спаркълс - Лактофлор  ползваме, не виждам с какво по-скъпите и рекламирани са по-добри. В него, освен цената, харесвам и това, че е БГ производство, което донякъде осигурява (за мен  Wink) по-добро действие, тъй като бактериите, които ни набавя, са си местни  Grinning

# 291
  • Варна
Лактофлор е много добър, да. И аз него давам, когато се наложи. Досега купувах прахчета, но мисля следващия път да взема капсули, много по-евтини са, а съдържат даже повече полезни бактерии.

# 292
Дани  Hug добре е дребната вкъщи на топло и така ,благодаря ,че попита  Hug

# 293
  • вече Пловдив
Благодаря, Рали, за честитката! Бъдете и вие живи и здрави! Hug
Да почерпя, че съм именница:

# 294
  • в огледалото на живота
Честит празник Ваня   bouquet
Да 'илядиш дет се вика... Simple Smile

Док ни информира, че имало шарка сега по градините, хем ми се иска възможно най-малка да я изкара, хем точно в момента ще видим зор с оставането вкъщи толкова време....
Уф,аз също искам сега да мине моята.Това е възможно най-добрия вариант като време.Хем е студено,хем не се излиза много,хем я няма жегата и по лесно се понасят пъпките.

За пробиотиците съм споделяла много пъти.От този съм най-доволна и като цена и като действие:
Скрит текст:

# 295
  • Варна
Аууу, както не съм закусвала eat  Laughing

Честито на днешните именници, да си носят със здраве имената   bouquet

# 296
  • софия
Здравейте момичета,
Честито на именниците.  bouquet
За шарката моята я изкара без да разберем дето се вика имаше пъпки, но не много не са я сърбяла не е вдигала темп., слава Бого Praynig мина чудесно по скоро ме притеснява, че е с паднал имунитет  сега. Само дето доки ми каза, че Варицелата така се "изродила" и вече повтаряла. Shocked
Ние от днес започваме Сингулер, как не ми се дава особено сега изобщо не кашля вече, но и е увеличен един алергенен маркер и пулмоложката каза да го почваме да не говорим, че 3 дни съм го търсила по аптеките и накрая го поръчах Rolling Eyes

# 297
Мале, и шарка ли сега...то нямат край болестите, не можем да си отдъхнем.. ooooh!

Аз викнах една стара педиатърката, мен ме е преглеждала на времето, каза, че сливиците са добре и не се налага орален АБ. Леко сочни са, но нямат гной..не са съвсем прибрани, но не били и допрени една до друга.
Десния лимфен възел е увеличен, но бил мек, не твърд, което значело, че не е налице остра инфекция в момента, а е имало такава в миналото. Ако лимфния възел е твърд-тогава има остра инфекция.

Поуспокоих се... Обаче каза, че в понеделник било рано да го пускам на детска, още седмица да съм го задържала. това обаче ще е проблем...ще ме изгонят от работа. Тази седмица съм в болничен, до петък, не мога и др.седмица да отсъствам. Thinking Проблем...

Изписа ми Биопарокс спрей за гърлото, Исла пастили с боровинки за смучене, и ако реша-цилоксан за нослето...

# 298
Честит имен ден на празнуващите в темата ,да сте живи и здрави и аз да почерпя за баща ми и големият ми 16-годишен племеник  Hug

# 299
  • shumen
Благодаря за пожеланията момичета още веднъж.
Рали,за варицелата и при нас има в яслата в другата група от преди празниците,но моя не е прихванал поне засега.В тяхната група засега няма.Аз предпочитам да е изкара сега докато е по малък,че знам,че е карат по леко.
Тета,аз го оставям в нас до края на другата седмица докато пие АБ и после го пускам,че с него не мога ни да свърша нещо,ни да си търся работа,ни нищо.
Ние от днеска започнахме АБ,ама няма да Ви казвам каква драма е пиенето на този Клацид.Реве,тръшка се,пищи,не иска да го пие,абе ужас е.Накрая днеска не се стърпях и за да го изпие го заплаших,че ще го заведа пак на лекар и ще има инжекции.
Ваня,честит имен ден на теб,а и на всички именници.Да сте живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт