Боледуване на децата ни – тема 21

• 102 055
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
moonlight_80,  съжалявам Sad Дано оздравява бързо детенцето Praynig

# 556
  • Варна
Оххх, оздравявайте бързо! Пиши ако можеш да ни държиш в течение как сте.

# 557
moonlight_80 стискам палци бързо да се оправи дететнце Praynig Hug

# 558
  • Mediterraneo
moonlight_80,  съжалявам Sad Дано оздравява бързо детенцето Praynig

Ех, неприятно! Задължително ли ви е влизането в болница? Аз питам като много патила- с голямата всяка година между 1 и 4 сме лежали в болница с пневмония. Но откакто смених лекарката, с малката лекувахме 2 пъти пневмония вкъщи...
Оздравявайте!

# 559
  • София, Младост
Бързо да оздравява малката кукла!  Hug

# 560
  • Куциндрел
И аз това се чудя за пневмонията  задължително ли е да се лекува в болницата?
Да оздравява бързо детето.

# 561
  • Once there was a Hushpuppy...
Ако се налага венозно вливане на АБ Thinking трябва в болница.
Да, и аз се присъединявам към пожеланията за скорошно оздравяване Praynig

# 562
  • Mediterraneo
Ако се налага венозно вливане на АБ Thinking трябва в болница.

Разбира се!

Мисълта ми е друга. Старата ни докторка беше страхлива явно, не й се занимаваше ли, не знам, но не е и ставало дума да ни остави вкъщи да се лекуваме. Директно направлението и в болницата. Докато сегашната ми лекарка първо изписва АБ през устата, виждаме как тръгват нещата, всеки ден я слуша и така. Ако не дай боже нещата се влошат, със сигурност ще се влезе в болница. Преди да сменя лекарката, все се чудех как ги лекуват с пневмонии тези деца вкъщи...

# 563
  • София
moonlight_80, бързо оздравяване!

При нас се оказа бронхит. И незнайно защо педи не ни каза на прегледа ooooh! Явно ще се наложи да я сменим. И този спазъм, за който писах е бил бронхоспазъм Rolling Eyes На инхалации с пулмикорт и вентолин и АБ и т.н. сме. Значително по-добре е, ама нещо съвсем ми е притеснено вече на тема здраве.

# 564
  • София
Ох, момичета, чета ви и направо ми се плаче. Толкова много болнички дечица - бързо оздравяване на всички.
moonlight, стискам палци бързо да овлаеете нещата. Миналият месец на големият му бяха поставили диагноза пневмония, но въпреки снимката се оказа, че не е било това.
Аз съм го спряла моят от ДГ, защото заглъхването в ушето се оказа отит и капем капки (иначе нищо друго няма, нито Т, нито го боли, слава Богу), но мислех другата седмица да го пускам...

# 565
moonlight ,бързо оздравяване  Praynig Hug Hug Hug

# 566
  • Mediterraneo
...Миналият месец на големият му бяха поставили диагноза пневмония, но въпреки снимката се оказа, че не е било това.

Как въпреки снимката и какво се оказа? То зависи кой как разчита снимката и какво чува, ама все пак на снимка рядко се бърка пневмония. Т.е. точно със снимка се доказва или отхвърля диагнозата.

# 567
  • София
...Миналият месец на големият му бяха поставили диагноза пневмония, но въпреки снимката се оказа, че не е било това.

Как въпреки снимката и какво се оказа? То зависи кой как разчита снимката и какво чува, ама все пак на снимка рядко се бърка пневмония. Т.е. точно със снимка се доказва или отхвърля диагнозата.

Няколко дни беше с много висока Т. Почти всеки ден е преслушван, от различни лекари. Всички бяха категорични, че нищо не чуват. На 5тия ден на своя глава - бях притеснена, че не мога да му сваля Т, го заведох в частна клиника, където дежурната лекарка чу хрипове и ни прати на снимка. Рентгенологът каза - "пневмония" и му изписаха Клацид. Започнах го, но още преди първият прием детето изведнъж свали Т, живна, абе като че ли с магическа пръчка всичко мина. Аз започнах АБ, въпреки това. На другия ден и ЛЛ и пулмолог казаха, че категорично детето нямам пневмония  Shocked Нито чуват нещо на слушалка, нито снимката категорично говори за това. Той е с астма, а при астматиците имало специфичен рисунък, който може да подведе този, който разчита снимката - буквално това казах.

# 568
  • Mediterraneo
Ясно.

# 569
  • Пловдив
Бързо оздравяване на болните дечица Hug
Децата ви как приемат взимането на кръв,инжекциите в болница ?
Днес водих малката да й вземат кръв от пръстчето да видим ПКК и ДКК-до едно време мълча,и като се отпусна и ревна.Големия лятото го водих да правим изследвания - пребледня и се изповърна като излязохме от лабораторията.
Малката има едни лимфни възелчета на вратлето ,за които се притеснявам,и затова пуснахме диференциално броене.Лимфоцитите са над горната граница,всичко друго си е в норми.Но тези възли не изчезват дори когато е здрава,и вече 2 години са си там.

Общи условия

Активация на акаунт