KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 32

• 24 286
  • 747
  •   1
Отговори
# 660

Берг и днес е на сета. Фериденсия е жива и здрава.  Laughing

Батко Аднан, батко Бехир и моят Айхан. Без билковия чай на батко Аднан не мога да изтрия киселата физиономия от лицето си сутрин. Батко Бехир знае, че не ми ли напълни кутията със сандвичи, на лицето ми няма да грейне усмивка по време на снимките на открито. А ако го няма Айхан, няма да ме има и мен. Това е моят екип. Добре, че ги има.

# 661
Варна, много ме развесели с тази информация. Hug
Айхан какъв е, актьор ли е, счетоводител ли е, от техническия екип ли е или просто приятел, който Берг е взела под крилото си и отстрани изглежда домашен помощник, но всъщност е и такъв на сета..
Интересна ми е тяхната история и също дали започва с КД или отдавна е сред приятелите на Берг?

Едното аби трябва да е шофьорът на Берг или бъркам!?
Като, че ли той беше на волана след новогодишното и парти...
Другото аби прави чай и разнася на сета, не вярвам да изтрива киселината само от нейната физиономия сутрин...
А и след тези купони през вечер, сигурно всички сабах, сабах, имат крещяща нужда от един Аднан аби  Joy Joy Joy Joy

# 662

Мойто къз прави някакво резюме на 2014г., май!  newsm78

Варничка,  Hug  Heart Eyes  ще те помоля, ако можеш да обясниш на Гугъл амджа  Laughing и на мен  Praynig за какво иде реч.  Praynig

http://instagram.com/p/xJZOGMojfp/?modal=true

Ирем

2014 беше много хубава за мен- с късмета, който ми донесе, с любовта, с приятелствата. Ходих на много сватби. Всичките ми приятели решиха да се оженят в една и съща година. /изброява ги/. Сигурно съм пропуснала някого. За пръв път си взех куче. Запознах се с прекрасни хора. /изброява ги/. Реших да поживея малко като свободен човек. Разделихме се с приятеля ми и донякъде позагубих вяра в любовта, но после се събирахме и разделяхме около 8 пъти. Кучето ми продължава да ми носи късмет. Започнах много хубава работа. През 2015 ще продължа да споделям своите снимки. Довиждане 2014-та. Беше много хубава година!

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 13:46 от varna_2

# 663
Варна, много ме развесели с тази информация. Hug
Айхан какъв е, актьор ли е, счетоводител ли е, от техническия екип ли е или просто приятел, който Берг е взела под крилото си и отстрани изглежда домашен помощник, но всъщност е и такъв на сета..
Интересна ми е тяхната история и също дали започва с КД или отдавна е сред приятелите на Берг?

Едното аби трябва да е шофьорът на Берг или бъркам!?
Като, че ли той беше на волана след новогодишното и парти...
Другото аби прави чай и разнася на сета, не вярвам да изтрива киселината от нейната физиономия сутрин...
А и след тези купони през вечер, сигурно всички сабах, сабах, имат крещяща нужда от един Аднан аби  Joy Joy Joy Joy

Айхан е приятел на Берг. И то много отдавна.  Той е от тайфата.

На сета го раздава личен асистент на Берг. Сигурно са измислили тази длъжност специално за него.  Joy Берг му е осигурила работа.

Шофьорът на Берг беше по-млад, поне този, който аз видях на снимачната площадка. Но може да са различни или да са го сменили.

# 664
Браво на Ирем!
Простичко и много чисто е разказала за своята 2014 година.

Браво и на Берг, че непрестанно споделя разни снимки и мисли за свооите делници, празници и вълнения!
Много я обичам тази Бергюша!
Радвам се за всичките и успехи през последните три години и и пожелавам да бъде преди всичко здрава и да се радва на живота така, както тя умее! Hug

# 665
Браво и на Варна за всичко, с което ни информира! Heart Eyes Hug
Винаги съм казвала, че без преводи една тема за турски актьори и сериал, който следиш е няма да е същата, ама изобщо! Hug Hug Hug Hug Hug

Галенце, милички моменти с нашите гълъбета! Hug  bouquet

И аз си ги въртя, зареждат ме, става ми много гот на душата, защото са изпълнени с красота и много любов! Hug

# 666
Варна, и пак ти благодаря, и пак ти благодаря, и пак ти благодаря!!!

# 667
# 668
# 669
# 670
 wavey

Сори ако е пускана Peace

# 671

Фенче,  Hug  аз я виждам сефте.  Peace Ама така като гледам и това моме ми се вижда много пребледняло... Laughing Laughing Laughing

# 672

Ама така като гледам и това моме ми се вижда много пребледняло... Laughing Laughing Laughing

Ми то да не е лесно Laughing Laughing Това със самообладанието малко го владеят Grinning

# 673
Варна   bouquet Благодаря ти за всички преводи, които правиш! Наистина, какво би представлявала темата без тях  Naughty

gigi и на теб чок мерси за хубавите моменти от " Хулигана" ...разтопи ме  Hug  Heart Eyes

Така свикнахме да ги гледаме в пасторални сцени( като беше казала Вичом  Laughing)...толкова са хубави и истински , какво ще правим като ги разделят пак   ooooh!

# 674

Ама така като гледам и това моме ми се вижда много пребледняло... Laughing Laughing Laughing

Ми то да не е лесно Laughing Laughing Това със самообладанието малко го владеят Grinning

hahaha Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт