KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 32

• 24 237
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
# 46

БерКен, стига вече. Шегуваме се от време на време, но личният живот на Кенан и Берг, нямат нищо общо с емоциите на сериала. Достатъчно е, че им се радваме в понеделник вечер. Останалото си е тяхна съдба и избор.
опаа караш ли ми се нещо  newsm78 .. изразявам мнение,колкото до личния живот пак казвам нищо не се знае,никой не може да бъде сигорен какви са.  Wink Харесваш Халитко и го защтитаваш разбирам аз пък харесвам Кенанкоо и съм за него с двете ръце.  newsm44 Никога не е късно да намериш любовта отново. thumbsup

# 47
В сериала може и най-влюбените да са, но щом излязат от него всеки да си знае мястото. Кенан не е човек, който ще погуби едно семейство ей така от нищото. Бергюзар също няма да го направи. Даже смея да кажа, че съм сигурен.  newsm10
Точно това си мисля и аз. При тях нещата са по сложни защото са звезди живота им се следи под лупа-хората ги вземат за пример затова и да има нещо длъжни са да го прикриват.  Laughing
Аз пък съм сигорна ,че и в личния живот не са безразлични един към друг,но няма невъзможно е.  Banghead

# 48
точно  това елече се изтрепах да търся от Езел  Laughing намерила си го   bouquet Hug

# 49

БерКен, стига вече. Шегуваме се от време на време, но личният живот на Кенан и Берг, нямат нищо общо с емоциите на сериала. Достатъчно е, че им се радваме в понеделник вечер. Останалото си е тяхна съдба и избор.
опаа караш ли ми се нещо  newsm78 .. изразявам мнение,колкото до личния живот пак казвам нищо не се знае,никой не може да бъде сигорен какви са.  Wink Харесваш Халитко и го защтитаваш разбирам аз пък харесвам Кенанкоо и съм за него с двете ръце.  newsm44 Никога не е късно да намериш любовта отново. thumbsup

Не ти се карам, даже те разбирам. Всички теми са пълни с хора, които искат да видят любимците си заедно в живота. Ти си имаш правото на твоите фантазии. Но ако познаваше историята на Берг и Халит, нямаше изобщо да си губиш времето да я свързваш по някакъв начин с Кенан. Берг е влюбена в Халит, но даже утре, след 5, 10, 15 години да изпита нещо към друг, защото гаранция в живота няма за нищо, не би си развалила семейството. А на Кенан пък не му трябва омъжена жена с дете.
Ако бяха свободни, нещата можеха да стоят по друг начин. 

# 50

Привеееет, хулиганкиииии  Hug Heart Eyes

А на Кенан пък не му трябва омъжена жена с дете.

Hug Hug Hug

Е това е цялата истина затова и с Костадинка мечтаем само за снимка. Щото не само, че имаме по едно, ами цели две прекрасни деца, опс и с мъжовете по три  #Crazy

Благодарение на много и добри виртуални приятели обаче  има надежда,  Mr. Green трябва само да се науча да кажа меррси. Laughing

# 51

Не ти се карам, даже те разбирам. Всички теми са пълни с хора, които искат да видят любимците си заедно в живота. Ти си имаш правото на твоите фантазии. Но ако познаваше историята на Берг и Халит, нямаше изобщо да си губиш времето да я свързваш по някакъв начин с Кенан. Берг е влюбена в Халит, но даже утре, след 5, 10, 15 години да изпита нещо към друг, защото гаранция в живота няма за нищо, не би си развалила семейството. А на Кенан пък не му трябва омъжена жена с дете.
Ако бяха свободни, нещата можеха да стоят по друг начин. 
Амииии знам достатачно неща за тях (влюбват се на снимките,развежда се Халит-женят се ,дете и т.н) Бергуша ще е свързана с него завинаги.Тук се преплитат уважение,задължение,обич ,но това не гарантира,че няма да се влюби отново.Аз не говоря да си рзаваля семейството,то много хора са на техното дереже.За Кенан си права.Това е едното нещо - няма да си цапа името с такива истории -драми не му отива плюс това са приятели с Халит,колеги да не забравяме,че са и Турци там нещата са по сериозни -  държат много на семейните ценности.И основната причина да не могат да са заедно според мен е Али,ако нямаха дете нещата щяха да седят по друг начин. Wink

# 52
# 53
# 54
# 55
БерКен, не знам колко ги познаваш, но като за начало името ѝ се пише с "ю" Peace
---

Имало репортаж с Халит и Али по ShowTV, дано го качат в YT Praynig Heart Eyes

# 56

Привеееет, хулиганкиииии  Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug

Е това е цялата истина  затова и с Костадинка мечтаем само за снимка.  Щото не само, че имаме по едно, ами цели две прекрасни деца,  опс и с мъжовете по три  #Crazy

Благодарение на много и добри виртуални приятели обаче  има надежда,  Mr. Green трябва само да се науча да кажа меррси. Laughing
g_georgieva08  Hug
Обожавам хората с чувство за хумор Hug, ти си една от тях. Изпращам ти виртуална
прегръдка!
varna_2 е права за мечтите на феновете. В една друга тема фенките на Халит,
които недолюбват Берги  Grinning си мечтаят Халит да се раздели с Бергюшка и да
станат двойка с Мерием. Joy. Както казва varna_2 , добре, че не се сбъдват фенските
желания. Grinning
Аз вярвам, че Халит и Берг се обичат , желая им винаги да е така, да са щастливи
заедно Grinning Grinning! А това, че ги харесваме с Кенан като екранна двойка е нещо съвсем
различно. Grinning Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 13:46 от ВГ

# 57
Привет Хулигани!  Hug Hug Hug  Heart Eyes

# 58
Привет косе-босе ! Hug
Всички приятелки на Берг са се снимали с Кенанчик. Grinning

# 59

Привеееет, хулиганкиииии  Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug

Е това е цялата истина затова и с Костадинка мечтаем само за снимка.

hahaha Joy Joy Joy...Права си gigicim  Hug...Притрябвало ни е още някой да ни гледа в ръцете какво ще сложим на масата  Laughing

Плюс това този дългият няма да има наяждане hahaha...и бил маниак по домашната хигиена  Stop Stop Stop...Меррррси! Такова чудо не ни трябва! Naughty
 Heart Eyes  Само на снимка и на филм  Wink  rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт