KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 32

• 24 277
  • 747
  •   1
Отговори
# 600

Да, нямам проблем със самообладанието.  Joy
Имам снимка с Берг, която даже не е в мен.

Не са ми важни такива неща- снимки, автографи... Виж, контактът на живо е друго нещо.

Сега за Кенан не знам как бих реагирала. Берг я чувствах някак по-близка, по-позната, защото толкова неща бях изчела за нея. На практика от 6 години всеки ден съм с нея.

Кенан е друго нещо...Да не си глътна езика  и аз с него.  Joy

# 601
Ще тръгнем от Варна, без Варна!!!  Shocked Ама може ли такова нещо?! Никой път!  Naughty

И да видите после новината

★★★ BOMBA : FLASH >>> FLASH >>> FLASH ★★★

hahaha Изпоприпадали хулиганки пред баш хулиганите!  Joy Joy Joy

# 602
К'во става Хулиганки!  Hug Hug Hug  Сформирахме ли група  Joy...аз по принцип съм много спокойна и съм свикнала с Кенан  Heart Eyes...но и когато гледам снимки на които е в по- близък план получавам сърцетуп ...пък ако ми застане насреща , че и да ме прегърне ...може и да няма кого да целуне  hahaha Joy Joy Joy

# 603
още една снимка от снощи

Harper's Bazaar & Brooks Brothers Awards (26/12/2014)
The gentleman of the year!!

# 604
...пък ако ми застане насреща , че и да ме прегърне ...може и да няма кого да целуне  hahaha Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 605
# 606
На връщане минете през Харманли , за да разкажете. То ви е на път за Капитан Андреево.

# 607
Ей, хулиганки  Joy
решили сте да припадате галиба  за да ви дава първа помощ Кенанчик. Joy
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 608
# 609
# 610
# 611

Косенце, за понеделник ли ни подготвяш?  Laughing Laughing Laughing

# 612

Косенце, за понеделник ли ни подготвяш?  Laughing Laughing Laughing

Laughing Някъде мернах един колаж с мандарини( портокали) ...и сега го търся  Joy Joy Joy

# 613

Да, нямам проблем със самообладанието.  Joy
Имам снимка с Берг, която даже не е в мен.

Не са ми важни такива неща- снимки, автографи... Виж, контактът на живо е друго нещо.

Сега за Кенан не знам как бих реагирала. Берг я чувствах някак по-близка, по-позната, защото толкова неща бях изчела за нея. На практика от 6 години всеки ден съм с нея.

Кенан е друго нещо...Да не си глътна езика  и аз с него.  Joy

Така е. Контактът е важен. Да му усетим парфюма  Joy Joy Joy Joy
Махирко, пардон Кен да те гушне наживо  Joy Joy Joy

Варна, дори и да го глътнеш, , да припаднеш, няма страшно, той със сигурност е готов да реагира, защото обикновено се случват такива неща край него, а и батко е сръчен - бие се като за трима, готви, гали, гушка, обувки прави, кове огради, плува с папур под вода, може да адвокатства, изобщо - мъж готов за всичко! Най-важното, което научих от косенцетое маняк на тема хигиена. Joy Joy Joy Joy

# 614
Ще тръгнем от Варна, без Варна!!!  Shocked Ама може ли такова нещо?! Никой път!  Naughty

И да видите после новината

hahaha Изпоприпадали хулиганки пред баш хулиганите!  Joy Joy Joy

Вижте, време е за план за бързи действия и организация, не забравяйте, че е трети последен сезон, после ще трябва да търсите гълъбетата по плажовете край Чешме. Joy Joy Joy

Ако не, ще се пие по един чай на бахчето и толкоЗ! Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт