KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 32

• 24 251
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Имам приятелка, която 3 пъти ходи на сета и Кенан и 3те пъти бил там Rolling Eyes Grinning Само дето тя не се отделя от Бергюзар, че да стигне до него Mr. Green  Последния път целунал сестра и (която е на 5 или на 6, там някъде ) по бузката и мойта скица бързала и тя да я целуне там, белким му усети устните Joy Joy

# 676
Имам приятелка, която 3 пъти ходи на сета и Кенан и 3те пъти бил там Rolling Eyes Grinning Само дето тя не се отделя от Бергюзар, че да стигне до него Mr. Green  Последния път целунал сестра и (която е на 5 или на 6, там някъде ) по бузката и мойта скица бързала и тя да я целуне там, белким му усети устните Joy Joy

Да, да, да  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Фенче, чок мерррси  Hug

Косеее,  Hug Heart Eyes стягай багажа и на дребното къз, ще се вземат деца няма накъде, иначе не снимка, не целуфан.  Laughing Laughing Laughing
 newsm78 newsm78 newsm78 Даже така като седя и си мисля има логика,  Peace като една отговорна и добра майка  bowuu никой път пред детето немой да ми омекнат капачките, така че до припадане няма да се стигне.  Mr. Green

# 677
gigi  Hug Heart Eyes  това отдавна ми се върти  Laughing...с децата ще имаме по- голям шанс...за бащите им после ще мислим  hahaha Joy Joy Joy

# 678
Гледах видеото с Осман и Сонгюл. Дали, или, заман, галиба... Rolling Eyes не става много ясно, обаче съзрях подсказка. Сонга отива в бърлогата на батю си. Среща се с Осман. Приказват си, държът си ръцете, учат, пишат и на довиждането нишанлъто Ясин пристига.  Shocked

СветлеееееHug Hug Hug Heart Eyes появи се, слънце, има надежда за твойте сладури.  Laughing

# 679

Кенан: " Ще продължавам  да бъда джентълмен..."

# 680
Гледах видеото с Осман и Сонгюл. Дали, или, заман, галиба... Rolling Eyes не става много ясно, обаче съзрях подсказка. Сонга отива в бърлогата на батю си. Среща се с Осман. Приказват си, държът си ръцете, учат, пишат и на довиждането нишанлъто Ясин пристига.  Shocked

Да, и аз го зърнах Яската...но за малко, него не го интервюираха  Laughing

# 681

Кенан: " Ще продължавам  да бъда джентълмен..."

# 682
# 683
Варна, и пак ти благодаря, и пак ти благодаря, и пак ти благодаря!!!
И аз и аз и аз!!! newsm51 newsm51 newsm51
БЛАГОДАРЯ!

# 684

Една от най-любимите ми сцени с Фериде и Махир напоследък.  Heart Eyes

# 685

Така свикнахме да ги гледаме в пасторални сцени( като беше казала Вичом  Laughing)...толкова са хубави и истински , какво ще правим като ги разделят пак   ooooh!

То на нас ще ни липсват то се знае, ама и на тях сигурно в началото ще им е много криво.
Това са три години понякога по 14 часа на сета.

# 686
# 687
Не ми е първи филм, който ме е пленявал.  Peace Може би, няма и да ми е последен.   Grinning  Случвало ми се е неведнъж да гледам любим филм няколко пъти, предполагам и с този ще е така.  Peace Но признавам си за първи път го следя по този начин. От...до.  Shocked Ще ми липсват и то много. Ако обаче обещаете да ми помагате,  Heart Eyes предполагам липсата няма да е толкова голяма.  Hug Hug Hug

# 688

Как да ти помогнем, Галка?

Заедно ли ще плачем?  Laughing Laughing Laughing

# 689
Не ми е първи филм, който ме е пленявал.  Peace Може би, няма и да ми е последен.   Grinning  Случвало ми се е неведнъж да гледам любим филм няколко пъти, предполагам и с този ще е така.  Peace Но признавам си за първи път го следя по този начин. От...до.  Shocked Ще ми липсват и то много. Ако обаче обещаете да ми помагате,  Heart Eyes предполагам липсата няма да е толкова голяма.  Hug Hug Hug

Галка ...ще си помагаме взаимно  Laughing...ще хвърляме по едно око на любимците си, пък кой знае може и да ги видим в някой кино проект заедно  Praynig...К. Чатай няма да изпусне лесно такава двойка Peace

Общи условия

Активация на акаунт