Автоимунен тиреоидит на Хашимото (36)

• 87 673
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Какви добавки вземате, по лекарско предписание ли? На мен нищо не ми предписа ендокриноложката освен тироксин  newsm78

# 91
Момичета, давайте съвет. Днес изследванията на TSH са много добри, но имам много висок холестерол 8. Не искам да пия статини, но лекуващата лекарка настоява. Преди 6 месеца пих статини и толкова зле се чувствах от тях, виене на свят, гадене.

Аз холестерола го държа в норма с овесени трици - 3 суп.лъжици в кисело или прясно мляко сутрин на гладно, може с малко канела  Peace  Но от скоро разбрах, че имам Хашимото и не знам до колко са позволени триците  newsm78  И другото са ябълките - поне по 2 на ден  Flutter  Имам книгата на Мермерски мога и там да погледна какво дава за холестерола  Peace

# 92
Какви добавки вземате, по лекарско предписание ли? На мен нищо не ми предписа ендокриноложката освен тироксин  newsm78

Освен еутирокса по лекрско взимам лимфомиозот и Селен, по нелекарско взимам Масло от Вечерна иглика  Peace

# 93
  • София
Лимфомиозот,селен,аспирин-протект,рибено масло и ентеросан Tired+хормона
и това е само за щитовидната ooooh!

# 94
  • София
Здравейте момичета! Бих искала да се допитам до Вас.

На 29.12 бях на преглед при ендокринолог. Тогава бях бременна в 5 г.с. На 30-ти пуснах TSH в Бодимед и беше 2.89. Докторът ми увеличи малко дозата от редуване на 25 и 50 на 50 всеки ден. Сега съм си записала час при Катя Тодорова за 17-ти. Мислите ли, че е достатъчно да се прецени само по TSH или да се свържа и с друг лекар, за да поискам мнение преди 17-ти? Много лош ли е резултатът, четох в началната страница доста по-ниски стойности от 1 и 2

Благодаря предварително

# 95
  • София
За сваляне на холестерола аз взимам омега 3. Дори моята ендокриноложка каза да ги редувам-една опаковка ленено масло и после рибено масло. Така и правя.

# 96
Благодаря за отговора   bouquet
Нещо конкретно срещу косопад вземате ли?

# 97
  • София
Аз като започнах с добавките и косопада изчезна,но помня,че Тодорова ми е казвала,да смеся счукан аспирин в шампоана Rolling Eyes,но не съм го правила Mr. Green

# 98
Благодаря за отговора   bouquet
Нещо конкретно срещу косопад вземате ли?

Аз пия Биотин - но не по лекарско и съм доволна, както и антикосопадна серия  Peace

# 99
  • София
г-ца Магнетична, от колко време взимаш това масло от вечерна иглика и доволна ли си от ефекта ?

# 100
Този лимфомиозот колко време може да се пие. Аз не съм ходила при Тодорова но гледам че на всички го изписва и почнах и аз да го пия. Междувременно се разтърсих на английски дали го дават за Хашимото с хипо и намерих протокол за лечение . Споделям го ако на някой му е интересно http://www.biopathica.co.uk/Articles/General%20Items/76%20-%20Ne … omotoxicology.pdf
Забележете че не се пие при хипер функция само при хипо. В този протокол има и други хомеопатични но повечето ги няма в нашите аптеки.

# 101
г-ца Магнетична, от колко време взимаш това масло от вечерна иглика и доволна ли си от ефекта ?

жгмъц , Селена и маслото от вечерна иглика ги започнах едва вчера  Peace  Декември си открих Хашимотото и докато прочета и се насоча, пуснах поръчка от iHerb малко преди празниците и доставката ми се забави  Tired   

Niss на мен доктора не ми каза  колко време да го пия, но март съм на контролен така че, може би тогава ще ми каже  Peace

# 102
  • в огледалото на живота
Този лимфомиозот колко време може да се пие. Аз не съм ходила при Тодорова но гледам че на всички го изписва и почнах и аз да го пия. Междувременно се разтърсих на английски дали го дават за Хашимото с хипо и намерих протокол за лечение . Споделям го ако на някой му е интересно http://www.biopathica.co.uk/Articles/General%20Items/76%20-%20Ne … omotoxicology.pdf
Забележете че не се пие при хипер функция само при хипо. В този протокол има и други хомеопатични но повечето ги няма в нашите аптеки.
Какво помага Лимфомиозота?

# 103
  • Sofia
май за да премахва отоци,за лимфната система...на мен аптекаря Петко от аптеки Хера ми го предписа,но аз си мислих,че е заради липома на ръката...не ми изчезна от него,а оперативно,но ми остана 1/2шише и мисля да си го доизпия Thinking

# 104
Ами в най-общи линии от това което съм чела Лимфомиозота действа антивъзпалително и пречистващо. При нас в следствие на атаките на антителата се получава възпаление на тъканта и Лимфомиозота би трябвало да помогне за това възпаление за да може самата щитовидна жлеза да се съвземе и заработи по-ефективно. Нещо такова е, обяснявам по спомени какво съм чела. Мисля че и намаля антителата.

Общи условия

Активация на акаунт