Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~104

• 39 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Кахраман да не е открил сметка на Елиф  newsm78

# 706
Кахраман да не е открил сметка на Елиф  newsm78

Да!

Дефне търси капките!Опа...появи се Къймет!

# 707
Отровата стигна до Къймет....Тя преди това имаше сериозен разговор с Дефнето...
Хайде....Дефне обаче много безочлива...Не видях да се притесни, че тайната й е разкрита....
Само да занесат шишенцето за изследване и ще се потвърди, че Дефне се е опитала да отро Елиф...Обаче Къймет хвана връзката....

# 708
Ааааа Къймет говори с докторката. сигурно тайно от Кахраман ще изследват капките...Къймет странно защо иска да има коз срещу Дефне.... Thinking

# 709
Не знам какво очакваше Кадир...Че Керем ще му се хвърли на врата ли - глупаво постъпи....

# 710
Султан каза,че е трябвало да излезе вече от затвора!Момичето,което е при нея в килията учи за адвокат и сигурно и е казала!Сега Елиф ще говори с Къймет,защо майка и не е на свобода!

# 711
Тази долна гад Дефне  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 712
Чак сега пускам и попаднах на рекламите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Абе кога ще се залюбят вече, писна ми  Tired

# 713
  • Плевен / София
Чак сега пускам и попаднах на рекламите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Абе кога ще се залюбят вече, писна ми  Tired

Е, много бързаш...как ще станат много сезони, ако толкова бързо се залюбят....

# 714
Султан каза,че е трябвало да излезе вече от затвора!Момичето,което е при нея в килията учи за адвокат и сигурно и е казала!Сега Елиф ще говори с Къймет,защо майка и не е на свобода!

Елиф се обади и на адвоката и той я препрати към Къймет...Затова Елиф отиде да разговаря с нея...Кэъймет обаче дърпа конците...Права е Елиф да си тръгне - Дефне я трови с отрова и с думи, Къймет държи майка й в затвора...По-добре Елиф да каже на майка си истината и да се маха от този кошер....

Май й отбива, защото веднага се обади на Емине...а тя е толкова загубена, ама да прави мизерии я бива.... #Cussing out

# 715
Еми искам любов, омръзна ми от приятелството им и нервните кризи на Дефне  Mr. Green

# 716
Мамашата нищо не е превела...След това ли ще пише не знам...Дори и след това да е, пак става....

# 717
  • Плевен / София
Всеки си играе играта, както му е удобно на него....за Елиф са притесненията и да понася истерията на Дефне...
Начина по който Керем разбра, че баща му е жив не беше най добрия....

# 718
Еми искам любов, омръзна ми от приятелството им и нервните кризи на Дефне  Mr. Green

Споко кризите на Дефне няма да спрат...ще ни лази по нервите до края....

# 719
  • Плевен / София
Ани,ще ни стигне ли темата... ooooh! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт