Звездни компромати -226 част

• 73 897
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
На левичарите не се сервира по различен начин. Илиана Раева имаше същия тип грешка на масата, която показа. Освен алпакяната тенджерка, която беше сервирана в средата на разкоша.

# 661

Всички гости са левичари, затова !

ама всички до един ли Joy Joy Joy по това ли ги избираха Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 662
За много години ,клюкарки! Да илядите!

# 663
 За много години gossip girls Simple Smile

Калина

# 664
# 665
Бижу, тия снимки срещу махмурлук ли?  Laughing

# 666
# 667
# 668
И подредената маса за празника на Азис в очакване на гости!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=640308519408857&set= … ype=1&theater

Малко хейтърски ще подходя по новогодишному, трапезата е много красива, но защо вилицата е от дясно newsm78 newsm78 newsm78 с нож ли се хранят?
Всички гости са левичари, затова !
Сигурно и аз ще прозвуча хейтърски , но по тъп коментар не бях чела, а след него и "припяванията ". Вилиците са от правилната страна! Десничарите с лявата ли ръка ядът ?! Или някой не знае ляво и дясно ?!

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 21:20 от vita

# 669
# 670

Вилиците са от правилната страна! Десничарите с лявата ли ръка ядът ?!  дясно ?!
  мне, в грешка си, дори и десничарите ядат с лявата ръка, ако разбира се могат да се хранят с нож и вилица.  Mr. Greenза останалите е без значение.

# 671

Вилиците са от правилната страна! Десничарите с лявата ли ръка ядът ?!  дясно ?!

мне, в грешка си, дори и десничарите ядат с лявата ръка, ако разбира се могат да се хранят с нож и вилица.  Mr. Green за останалите е без значение.

точно Peace Peace Joy Joy

# 672
Честита нова година!

Аз си мисля, че просто някой е флипнал снимката във фотошоп и всъщност всичко си е било подредено както трябва  Wink.

# 673
След като всички твърдите че съм в грешка може и така да е ! Но съм в пълно недоумение! Базирам се на опита си като сервитьорка в различни ресторанти ( не кръчми ) в които работех докато бях студентка във Варна !  Освен това като се замисля от клиентския си опит, в различните ресторанти вилицата и ножа са били поставяни и в двата варианта newsm78 ! Добре че ме светнахте, че да не се излагам (нали съм си селянка и по душа и по рождение)! Joy Joy Joy

# 674
Честита нова година!

Аз си мисля, че просто някой е флипнал снимката във фотошоп и всъщност всичко си е било подредено както трябва  Wink.

Дааа, като се флипне наобратно всичко си идва на мястото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт