Звездни компромати -226 част

• 73 950
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
В Букинг какви цени видях за този ресорт - суит на плажа за почти 4 хил. нощувката. Може да са запазили най - скъпото, пък нека не е най - луксозният хотел на Мавриций  Grinning
Справка:

# 586
  • София
Не гледай в Букинг, там цените за някои места са направо комично космически. За нашия хотел, където ще ходим лятото на море, цената беше от порядъка на 4-5 по-висока, от тази, която платих.  ooooh!

# 587
Не вярвам, изгледът е от суит на плажа..т.е средна цена..))

# 588
  • Gotham City
Николета май наистина си е увеличила още бюста, огромен е Shocked

# 589
В Букинг какви цени видях за този ресорт - суит на плажа за почти 4 хил. нощувката. Може да са запазили най - скъпото, пък нека не е най - луксозният хотел на Мавриций  Grinning
Справка:

Нормално е да са такива цените като се гледа резервация за след 10 дни  Wink Като оставим на страна, че Сент Реджис са доста хубави хотели, не са чаааак толкова екслузивни и скъпи, колкото някои други, в които е била Николета.

Както и да е това, нито ме интересува в кой суит е Николета, нито колко й (нямам и кратко) струва почивката - както предполагам и нея не я брига много, предвид факта, че не плаща тя. Само ми е жал (от части) за загубения Валерко, който плаща ли плаща, угажда ли угажда ... Ако не беше той, или пък някой друг такъв балък като него, Николета с нейната 'кариера на топ модел' нямаше да може и билет за влака до Пловдив да си купи  Wink

# 590
  • София
Валерко, ако не хрантутеше Николета, щеше да е някоя друга кифла, така че все тая.

# 591
Валерко, ако не хрантутеше Николета, щеше да е някоя друга кифла, така че все тая.
Е, можеше и по-евтино да му излезе с друга кифла.
 Сериозно ги мисля с Николета, като профукат парите какво ще правят, няма екзотични дестинации, няма партита, няма приятели....
Мария ми е странно как така е сменила църквата, едва ли го е направила в последния момент, не би рискувала да не е подготвено всичко. От друга страна не организира ли фирма цялото мероприятие, т.е. на фирмата е ангажимент да отмени часа в едната църква и резервира в другата. Мария само си е сменила желанията и е казала какво иска, но чак да има грижа за такива подробности, моля ви се.......

# 592

Ясно ми е, че ако не беше Николета, щеше да се намери някоя друга дето да го обича заради 'добрия му характер', а не по банкова сметка разбираш ли ...

Тук по скоро ставаше въпрос не само за Николета конкретно, ами за всички такива златотърсачки като нея, знайни и незнайни - сещате се, от рода на Моники, Златки и т.н. Това за мен са жени, които едва ли не се раждат с тази идея да си намерят някой балък да ги гледа тях и техните семейства и да не трябва да си мръднат пръста до живот. Не че ги защитавам, но една Андреа и Алисия примерно, та дори Мара отварачката до скоро, поне се опитват да направят нещо (сега колко добре го правят е отделен въпрос) и не лежат само на лаврите/парите на мъжете си. Не казвам естествено, че тях не ги водят по почивки и не им купуват Шанели, Плейнове и т.н., но поне те се занимават с нещо всекидневно. Докато наша Николета, и нейните подобни, освен, че харчат паричките на мъжлето и си правят селфита в Бентлито, какво друго правят по цял ден? И не, не ми говорете за 'предаването на Никито', че ще повърна  Whistling

# 593
.
 Сериозно ги мисля с Николета, като профукат парите какво ще правят, няма екзотични дестинации, няма партита, няма приятели....
е Николета, ще продължи да ходи на скъпи ваканции, а Валери ще го забравим.

# 594
Николета от реклами и от предаването също взима хубави пари според мен  Peace
Като нищо е взимала повече от Валери, докато беше той в Левски  Simple Smile

# 595
Офффф,от толкова коментари ще накарате горкото клюкарче Азурчо да търси да гледа това предаване.Какво е направила тази безмозъчна женица този път?По коя тв й е предаването да видя поне края където се базикала с хората?

# 596
Николета май наистина си е увеличила още бюста, огромен е Shocked
Хич не й се получават непринудени снимки. Пак има 1 пръст ФДт, както когато просеше... ooooh!

# 597
# 598
Албена Вулева кога се е напомпала, не беше ли плоска като дъска?

# 599
Чудно ми е откъде тия доходи за високия стандарт, който поддържат Николета и ринтитопковеца, който крепи скамейките по стадионите? 

Общи условия

Активация на акаунт