Звездни компромати -226 част

• 73 924
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Гаджето ѝ. Даваха го на някалко пъти, когато Албена се подвизаваше в ББ. Запомних го с потресаващото количество пърхут в косата.  Blush

Да, дългите, мазни мъжки коси, прибрани в пършива опашка, са доста противни. Този нейния е голям гнус. Не че Албена е по-малко гнусна и нечистоплътно изглеждаща с тази бледа и мазна кожа, наподобяваща плужек.

Бахти живота!Да се плющиш с някви да ти сложат цици,нос,коса,парцали...

Ами за някои това е живота - цици, парцали, почивки и ако хората ти завиждат, вече си достигнала съвършенството.

# 616
"На 17 декември 2014 г. се проведе състезанието "Аз, природата и светът", което се организира от Сдружение на българските начални учители. В него се включват учениците от 1 до 4 клас. Право да участват в националното финално състезание през април 2015-та ще имат учениците, получили 50 точки поне на две от състезанията на СБНУ.
Поздравления!
Първи клас:
Валери Валериев Божинов 50"
копнах го директно,
 честито на малкият Валери, умно дете ще излезе за разлика от бащата, нали малко по-горе коментирахме таткото ...

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 22:50 от aniram*

# 617
Загледах се в снимките на Венета и разпознах хотела, в който е в момента. В сравнение с миналата година в снижила цените наполовина. Явно и сред известните има криза  Grinning

С тия прости оливерници по масата... Не вярвам да е от най- престижните хотели.
Да, именно това имах предвид, че е простичък хотелът. Миналата година бяха в далеч по - хубав, конкретно за Велинград говоря.

# 618
"На 17 декември 2014 г. се проведе състезанието "Аз, природата и светът", което се организира от Сдружение на българските начални учители. В него се включват учениците от 1 до 4 клас. Право да участват в националното финално състезание през април 2015-та ще имат учениците, получили 50 точки поне на две от състезанията на СБНУ.
Поздравления!
Първи клас:
Валери Валериев Божинов 50"
копнах го директно,
 честито на малкият Валери, умно дете ще излезе за разлика от бащата, нали малко по-горе коментирахме таткото ...

Коригирам се. Две състезания са минали. Валерко младши има 50 точки на природа и околен свят и 36 точки по рисуване.
Аз пък защо бях разбрала, че учи в Италианския лицей? А той учел съвсем другаде.  newsm78

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 00:23 от ZinaSt

# 619
  • София
Значи aniram* ще ти се разсърдя вече. Валерко младши го постна, а нашите ги пропусна. Е бива ли така!  Laughing
В интерес на истината напълно те подкрепям относно мнението за младши. Доста възпитано момченце е и прави добро впечатление.  Peace

# 620
tzvety26, не знам кои са твоите деца Wink, а и от къде да знам дали няма да се разсърдиш за публичността
За състезанието по рисуване също не знаех.
Синът на Ирина не го виждам, може да не е участвал, или да не се е класирал.
 Според моят син, е добър, добър като дете, / не визирах ученик, там не знам/, не е агресивен, не се държи лошо, разглезено и т.н.

# 621
  • София
Пошегувах се, говорих за моето и твоето дете  Mr. Green Стана ми смешно, защото в момента, в който и аз разглеждах резултатите, прочетох поста ти  Laughing

# 622
Пошегувах се, говорих за моето и твоето дете  Mr. Green Стана ми смешно, защото в момента, в който и аз разглеждах резултатите, прочетох поста ти  Laughing

Явно сме ги гледали почти едновременно Wink

# 623
Аз не си спомням в църквата да са казвали - 'докато смъртта ви раздели'?!  Thinking  Това не е ли само по филмите? Или при католиците, може би. БПЦ дава развод без никакви проблеми. Бърза и елементарна процедура.

# 624
Когато ходих да питам в църквата за даден ритуал, отчето ми разказа кое е основното, за правене, останалото може да бъде по моя преценка. Коменарът му беше, че  на православната религия това и е хубавото, че дава свобода на хората, не всичко трябва и е нужно да се прави по канон.

# 625
# 626

Абе и  Николета добри пари вади от БТВ. Спокойно и сама може да си я плати почивката в Мавриций.

# 627
  • bad@ss
Това акълът ми отказва да го асимилира  Crazy

# 628
# 629

Общи условия

Активация на акаунт