В очакване на празнични ритничета от нашите сладки ЮНСКИ мъничета. - тема 5

• 28 098
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Мда, ама аз съм в 20- та седмица и си ми личи. И аз съм като преяла, нямам някакъв голям корем. Нормален като за 20- та седмица май.

Milena_Mimelina, да всичко е наред слава Богу.  Praynig

А за колата- вярно си направила голяма грешка. При нас беше следното нещо, мъжа ми работеше на 5 минути от нас и колата беше за мен, за да си ходя на работа. За това решихме да останем с една, защото на него не му трябваше просто. Обаче го повишиха и отиде да работи в др квартал- Тракия, а ние сме в Кършияка (за Пловдив става въпрос) и взе колата разбира се. И сега я въртим, ама мн трудна работа. Ако ми трябва го карам на работа, ходя- където ходя и го взимам, абе неудобна работа. И вчеа като клекна колата- чашата преля. И без това искаше голяма кола- или комби или седемместна, та така. Нисана ще остане за мен, той не е малък, но не е и голям, каквато иска той, а е и хечбек, което ми е удобно за количка. Сега или ще го стегнем и ще го карам аз, или ще го стегнем и ще го продадем, за да купим др за мен. Но има поне месец сега да обикаляме салоните. И то в студа.  :craz

Забравих да кажа- утре в 10 и 30 си записах час при моя си доки на частно. Simple Smile Нямам търпение да си видя мишлето. Ох, като казах мишлето ми се иска да вляза в спалнята и да си нацелувам това дето спи сладко сладко, но ще се събуди и ще ме подлуди рано- рано.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 16:27 от babyAty

# 526
Не просто ми личи ами съм като в 6-ти месец,голям корем голямо нещо.Предния път до 5 ти месец изобщо не си личеше а сега  ShockedКг. са ми +5 и покрай празниците бях много сдържана.Утре ще кача снимчица във Facebook че тук не знам как става Simple Smile

# 527
desita_89, ти в коя седмица си?

babyAty, kashmir значи и двете сте като преяли...ех Simple Smile аз отвреме на време ако хапна нещо по-шантаво се подувам, но като цяло още не могат да ме разпознаят Simple Smile

чувала съм, че най-активно започва да расте шкембака в 5-ти месец, което е след 18-19 седмица, нали така?

# 528
За колата - ние засега не ползваме, защото се придвижваме с метро и ни е супер удобно а и живеем в центъра на София и паркирането е.......особено. Имам служебна кола, но изобщо не ми се кара някаква параноя ме е обзела, трябва да ходя до Ямбол другата седмица и направо ми настръхва косата как ще шофирам до там. Сега сме в процес на купуване на кола, но аз съм се самоизключила от процеса поради липса на компетентност по въпроса.
Milena_Mimelina аз съм 16 г.с. 2 дни и според мен и приятеля ми имам корем и ми личи, а и не ми стават панталоните и дънките и съм качила килограми. Но май повече приличам на преяла както констатираха момичетата във ФБ  Laughing Снощи бяхме на вечеря с приятели, които реагираха доста изненадано, като разбраха, че съм бременна - явно само на мен ми се струва, че съм много бременна.... preggo

# 529
  • Някъде там край морето
За стволовите клетки - ако имахме фин. възможност, бих се замислила, ама засега не ми се налага да взимам решение  Laughing Не съм се интересувала какво и как, просто 5000лв за мен са непосилни, особено като се има предвид колко са харчовете около раждането.

И ние от скоро сме с 1 кола. Старата беше вече много стара. Засега сме се нагласили горе-долу - мъжо ме кара до и от метрото за работа, ама като родя ще ми е от полза с 2 деца да съм мобилна, та се замислям за някаква малка и икономична  newsm78 Иначе си карам без проблем, но пък съм доста емоционална зад волана и много нерви ми отиват  Grinning

Скрит текст:
За свършването и секса
само съм чувала, че е опасно да не ти лепне някоя инфекция. Иначе ако всичко върви нормално, не виждам проблем. Предния път мъжо много се дърпаше, че да не сме му направили нещо на бебето, но този път е по-спокоен.

Аз вече с прилепнали дрехи си изглеждам съвсем бременна. Както ми беше хлътнал корема от повръщане, след празниците всичко си дойде на място  Crazy Тези дни ще се снимам да се изтипосам и аз във фейса, че не съм ви се показвала  Simple Smile

*[b]Sladkishka*, [/b]дай линк към темата за циганките да се похилим и ние  Laughing

PetraDi, добре дошла. Лека и успешна  Hug

Milena_Mimelina, резултатът ти изглежда хубав. Не се шашкай и не чети прекалено. Изчакай консултацията с доктора.

# 530
Milena_Mimelina в 15с. и 5 дни съм!Не знам как порасна толкова още от сега,Като последните 2,3 седмици хапвам нормално,нямам газове или запек! Crazy

# 531
Според мен най- активно, поне при мен хвръкна шкембака в 7- ми месец.

На килограми бях + 5 по нова година. Не съм се теглила от тогава.

violetacholakova, първо да кажа, че си мн чаровна. Simple Smile Но.... хихи нали знаете, винаги има но Simple Smile имаш страхотно тяло, но според мен поне от видяното във фейса си имаш коремче и то точно на бременна. Simple Smile Но според мен така и трябва да бъде. Няма да сбъркам, че си бременна с две думи, ако те видя без яке. А обаче съм мн проницателна. Ахаха, и само теб не те проверявам коя си със форума, мн ти е труден ника.  Mr. Green

А иначе за мен, хохо, може и аз само да си мисля, че изглеждам на преяла. Знам ли отстрани как изглеждам- може и да съм като кит.

Sarah Lou с малка кола- мисли, и за влизане на количка в нея. !!!!!!!! Моята количка е доста голяма и ми трябва поне на мен багажник, ама багажник. Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=ws4QG-8YL0E

На това клипче си личи колко ми е обемна количката.

# 532
на всички бъдещи мами с шкембета...блазе ви Simple Smile и аз чакам моето Simple Smile

откъде си купувате дрехи за бременни? панталони ме интересува по-скоро...погледнах в H&M и LC Waikiki, но имаха доста малък избор и не ми допаднаха...предполагам, че скоро ще трябва да се заредя с някакви парцалки и се чудех откъде... newsm78

Ако можете да препоръчате някой приличен магазин в София ще съм благодарна  newsm03

# 533
  • София
Уф, и аз вече искам корем, уж е трето, а почти не ми личи... само съвсем на голо... до тук съм +1 кг (и той е на фантазия), но моите си бяха много (74). Поне си усещам бебока днес и без да се ядосвам, явно защото се разшетах, че много се бях залежала напоследък.

За колите - ние до 2012 септември имахме една, защото аз имах само книжка, ама не се престрашавах да карам. Дойде ми обаче куража на последната мисия на ММ и после той не можа да си вземе колата, та реши да ми вземе една малка да си бръмча, а сега в София тя стана основната градска кола. Другата я взема този, на когото се налага спешно да се закара някъде (че тя е 6+1). Сега обаче малката няма акумулатор - умря милия новогодишно... и не мога следпразнично да отделя стотина лева за нов, след ФМ другата седмица ще видя как ще е финансовия разчет и тогава дано да я пуснем в движение, че с една все пак е трудно.

Скрит текст:
Не по темата на групата - момичета от София, моля препоръчайте читава фирма за ПВЦ дограма, че ремонтът на апартамента трябва да започне отнякъде!

# 534
Какво говорите, моят корем вече си е направо огромен Shocked Съвсем не съм като преяла. Вярно, че съм в 20-та седмица, но все пак е доста по-голям от колкото миналата бременност. Мисля, че е обичайно за втора, пък и аз качих вече около 3 кг.

Не е вярно, че стволовите клетки не могат да се ползват в БГ Peace Ние не замразихме на голямата, сега пак има де се чудим за бебето... То не е нещо, което правиш и се надяваш да ти излезе сметката, тоест да ги ползваш. Някакъв вид застраховка, възможност и т.н., но мен не ме убедиха предния път. Писах и по-рано в темата, бих дарила на обществена банка.

# 535
  • София
На кого да пиша за тоя фейс? Никой не казва. Crossing Arms

# 536
*Sladkishka*

А иначе с прилепнали дрехи и аз не мога да се сбъркам, че съм бременна, но аз вече споделих, че бях чела, че с второто се разтяга повече корема, но моя е сравнително малък май май.  Mr. Green Или поне така си мисля аз, днес или утре ще пусна снимка и ще си облека най- прилепналата блуза. Сега като се гледам в огледалото, ама хич, ама хич не съм като преяла, ами направо съм си бременна.  Joy

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 17:03 от babyAty

# 537
  • София
   bouquet Мерси!

# 538
Аз сега влизам в 20 г.с. и коремът ми е огромен. И през якето си ми личи, няма как да ме обърка човек. Стартирах в 54 кг на ръст 167, сега съм 60  ooooh! /ръстът би трябвало да е същия  Mr. Green/.
Аз съм от неактивните шофьори. Имам книжка от 8 години и като я взех си карах ... докато не се "срещнах" отблизо с един стърчащ чучур на една ниска тераса  Crazy. Последствията от тази близка среща бяха счупени десен мигач, стоп и огънат калник. ММ беше много "доволен" от мен. По принцип в нашият град всичко ми е на 10-15 мин пеш. Сега ми е кофти когато трябва да водя малкия на градина сутрин в студеното и казвам на ММ, че трябва да подкарам пак колата, а той: "Моля те, нямаме излишни пари за ремонт на кола"  Shocked.

# 539
да, и аз щях да питам за Facebook групата Simple Smile Писах и на sladkishnicata Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт