В очакване на празнични ритничета от нашите сладки ЮНСКИ мъничета. - тема 5

• 28 095
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
да, и аз щях да питам за Facebook групата Simple Smile Писах и на sladkishnicata Simple Smile
smile3532
Ето профила на *Sladkishka*.

# 541
PetraDi, добре дошла  Hug

За секса и свършването - ние не сме имали никакви притеснения. И предишният път и сега си действаме по един и същи начин, слава богу няма причина да е различно. Не съм чувала това за спермата  newsm78, но това за белите бебета беше върхът  Joy

За стволовите клетки, ние към момента също нямаме финансовата възможност, може би ако беше различно бих се позаинтересувала повече.

За коремчето-според мен аз съм с много голям корем... за моите 56 кг. все едно съм в 6 месец, но като за трета бременност предполагам е нормално  Crazy

За колите, ние сме с две и определено си е удобство  Peace

Присъединявам се към въпроса на Milena_Mimelina за дрехите ?

# 542
Ellle преди да взема книжка имам три катастрофи. На двете ме караха, а не карах аз. От първата, челно в завиваща кола (аз без колан на предна седалка) имам счупен преден зъб и сега е изкуствен, металокерамика. Тя ми е от 2004 г. Като дзяпнах в зъболекарският и доктора вика : Елате, елате да видите, няма нито една пломба или кариес, ех язък, че ще правим зъб.  Тази реплика няма да я забравя. На втората катастрофа с около 80- 90 челно в дърво, отново на предна седалка, но с колан имах само огромна синя лента на цялото място, където ме е опънал колана. Третата ми катастрофа беше, ми аз карах, една нощ, едно гадже ме учеше да карам. С 20 км качих един бордюр и се забих в дърво.  Mr. Green Потроших му колата др нямаше. Още от първата катастрофа имам страх от скорости. Като се запознах с мъжа ми на първата среща ревнах, защото вдигна градско 60. Постепенно той ме успокои, предразположи и обясни, че жена в днешно време, поне в голям град като Пловдив без кола не може. Изкарах книжка и пу- пу, да пази Господ до ден днешен си карам редовно, изключвайки от юли насам, след като ми взе колата и я карам от дъжд на вятър. Така, че... не можеш а ме биеш с твоята чешма.  Joy Взимай се в ръце и си карай смело, но отговорно- всеки греши. Simple Smile

Айдеее, пак се олях.

Бих препоръчала магазин за бременни, но в Пловдив.

# 543
  • София
Сладкишница, Сладкишка... важното е сладко да е.  Laughing
Аз съм си взимала дрехи и от ХМ, и от ЛС Уайкики Peace

# 544
Ellle   bouquet

Бях на ФМ в 15 седмица, сега, в 17 вече лекарят който следи бременността каза,че ако досега бебо е растял със седмица напред,то вече е с около 10,та и малко повече дни. На ФМ всичко беше нормално, и тя тогава каза,че е малко по едро ,но за момента не се притеснява. Аз не се притеснявам толкова,колкото лекарят ми каза ,че се притеснява   bouquet той пита за бащата, дядовци, баби дали са едри,защото аз определено не съм...или по-точно не бях до скоро  Laughing преди да забременея бях 58,вече съм цеееели 66. Доктора го отдава на това,че до 16 седмица пих цяла кошница - утрогестан, разни други хапчета за да не стане пак беля . Надявам се сега това стремглаво качване да спре,че до края ще стана слон  Laughing

# 545
babyAty, оже ли да споделиш ? Аз съм от Пловдив, нищо че живея в София  Laughing

# 546
Освен ясните Лайкики и H&M  аз си взех мн неща от подлеза на Тримонциум. Там има специализиран магазин за бременни и има мн хубави и съвсем не бабешки неща. Нямам се снимана, за да покажа. Миналата бременност така и не качвах снимки във facebook и шокирах всички по- далечни приятели, които не ме бяха виждали бременна, като качих снимка на Виктор вече роден, а нмн от тях не знаеха, че съм бременна въобще. Simple Smile

# 547
  • София
А да и аз го видях този магазин като ходих до Пловдив. Blush

# 548
  • Пловдив
Честито на рожденичката   bouquet и на всички които празнуват днес   bouquet и вие и семействата ви да сте живи и здрави
Milena_Mimelina моя резултат е 1/860,доктора изрично подчерта,че всичко са статистически данни.За съжаление има случай с ниска вероятност и въпреки хубавия резултат има проява на синдрома и обратно.Така,че да се молим всичко с дечицата ни да е наред.Аз поне смятам,че ФМ е много по показателна от колкото стъкмистиката на тези цифри.
Относно спермата и аз съм чувала,че предизвиквала контракции,колко е вярно... Wink при нас така или иначе са на минимум  luvbed поради забрана,така че един ''проблем'' по-малко  Rolling Eyes
Корема ми личи доста като съм с по-прилепнали дрехи иначе не толкова.
За шофирането,нямам проблем защото си имам шофьор- мъжа ми  Grinning
За стволовите клетки и преди бях писала като го обсъждахме,че съм против.
На новите мами,добре дошли  Hug
Относно дрехите въобще не ми харесват тези които са в магазините за бременни,този колан ми се качва до незнам къде.Може би напред във времето може и да са функционални,но сега... ConfusedМиналата седмица минах през теранова и имаше джинси с ластик и връзка на корема и бяха намалени на 10лв и си взех два чифта различни цветове.Изключително удобни са,пък и цената е просто...  Grinning като подарък.Наканила съм се да ходя до WaiKiki,но ще видя кога ще е.
Хубав да е празника на всички  1dating

# 549
  • София
Този магазин в Пловдив и аз го знам (нали живях там от 2001 до 2013), но с моята забрана за пътуване този път няма да се сдобия с нещо пъстро и модерно за коремче... С втората бременност си бях накупила много сладурски неща, но ги раздадох на приятелки (кой да мисли тогава за трето). Но аз още си ходя с едни дънки с висок колан, леко ластични, които ми бяха широки и мислих да махам, че да не дебелея да не ги изпълня, а сега ми вършат идеална работа. Не ми се щете сега да купувам дрехи, искам като поизпролети, нещо по-лекичко, ще видя докъде ще докарам с корема и ще решавам, когато тези ми отеснеят.

# 550
Привет, мамчета!Честит празник на имениците и честит рожден ден на Бубенцето!Живи и здрави!
За колата-имаме една лична, която мъжа ми кара и една служебна, която аз карах, но съвсем скоро ще трябва да я върна Sad, така че ще се оглеждаме да купим една, за да мога и аз да се придвижвам като се роди малкото човече.
За стволовите клетки-бих замразила, но поради липса на финанси, няма да се възползваме от тази услуга.
За секса-на нас ни е забранен, така че вредно не вредно тая работа със спермата не ни бърка особено.
За коремчето-както казва моя мъж-тумбака е голям колкото света Laughing.Ще кача снимка във фейса да ме видите! 
Добре дошли на новите мамчета.Лека бременност!

# 551
Първо благодаря на всички за пожеланията...
Моя корем си  е голям и то доста,с каквито и дрехи да съм,дори и със зимната ми шуба  Simple Smile пак ми личи .... Не знам колко кг съм вече,в къщи нямам кантар  Laughing а съм 18 с и 4д и в сравнение с първата бременност доста съм голяма

# 552
Колко много сте изписали за 1 ден  , да се отчета и аз. За колата имам си , имам и една по сериозна катастрофа  за щастие нищо ми нямаше само пустите еарбеци ми изкараха акъла и 2-3 леки изцепки като счупено странично огледало и един случай в който задна кола ме удари не по моя вина. За секса правим си го сега по рядко нещо от скоро , но ММ в мен си свършва , знам че оргазма като цяло си е контракции на  матката .Иначе самият секс без оргазъм не мисля че води до контракции  , но то се губи смисъла на секса ако го няма оргазма.
Дрехи за бременни при нас не продават. Като ходя сега на ФМ ще видя в някой мол.
Корема си ми личи поне който познат ме види , познава веднага , за непознатите не знам ,но аз стартирах 50кг на ръст 160см а сега съм 56 . Е не съм качила 6 кг на корем и бузки и дупе съм си заформила  Joy аз съм в 20г.с и 3дни

# 553
PetraDi, бравооо  Hug! Добре дошла, безпроблемна бременност и прекрасен, пухкав финал!

Честито на всички именици! Нека да бъдат здрави, усмихнати и щастливи!

лелелелеле с каква скорост пишете, ами като започнем да излизаме в 45 дневните, живот и здраве, то по една тема на ден ще се изписва  Joy

Толкова съм се ошишкала, че просто не мога да се гледам Sad

# 554
Мале момичета евала,такова писане,такава активност,един ден да не вляза и не мога да ви изчета,но се радвам  Grinning така имам с какво да си запълвам времето,но определено не знам откъде да започна  newsm78
Първо и най-важното разбира се е страхотния резултат на babyAty  Hug Честито ти здраво момченце  Hug Видя ли,че всичко беше наред,всички се молихме за теб  Wink
bubenceto честит рожден ден и много сбъднати мечти ти пожелавам  Wink
На всички които имат имен ден или именници - честито - много здраве и щастие им пожелавам  Winkь
Ellle - много ме разсмя с това - "Стартирах в 54 кг на ръст 167, сега съм 60  ooooh! /ръстът би трябвало да е същия  Mr. Green/.
Имам книжка от 8 години и като я взех си карах ... докато не се "срещнах" отблизо с един стърчащ чучур на една ниска тераса  Crazy. Последствията от тази близка среща бяха счупени десен мигач, стоп и огънат калник.Kазвам на ММ, че трябва да подкарам пак колата, а той: "Моля те, нямаме излишни пари за ремонт на кола"  Shocked"
 Joy Joy  Joy
Относно корема ми си мисля,че изглеждам като дебелана,а не като бременна,въпреки,че съм качила 7,5кг.(бяха 8,6кг.,но нещо съм отслабнала,което допълнително ми вкара параноята в главата,но добре,че тази седмица съм на работа и нямам време да мисля много за глупости и така дните до заветния преглед минават по бързо и неспирам да се моля всикчо да е наред  Praynig ),но килограмите ми са разпределени навсякъде - по гърди,корем,дупе,бузки и затова си изглеждам,като дебеланка,а не като бременна(поне по моя преценка)  Rolling Eyes Иначе да ви питам забелязвате ли промяна в коремчетата си? Четох в една книга,че в 15с. матката се качва нагоре и е вероятно затова да ми се струва,че корема ми намалява,защото се измества по нагоре към сланинките ми  Embarassed дано това да е причината  Praynig
Относно пелените - иска ми се като,че ли да използвам и двата вида - вкъщи многократни,навън еднократни  Thinking Поне за първите 3-4месеца  Thinking Но от тези едновремешните с повиването,а не от тези новите като памперси дето са  Rolling Eyes Спомням си как преди 18години,като се роди сестра ми(аз бях кака на 12г.) и сега ми изплуват спомени как съм я повивала и съм гладила пелените и ми се иска да опитам  Whistling Доколкото имам някакви спомени(не казвам,че е истина,но така ми се върти в главата) повиването на бебетата е полезно за да се изправят краченцата на бебенцето,а за ръчичките да не се дере и да не се отвива,но това някоя по запозната мама може да каже  Thinking
Не си спомням коя мама беше казала,че мъжа и е биолог и работи в производтвото на някаква ваксина,дали ще може да пита мъжа си какво мисли по въпроса  newsm78 Много би ми било интересно  Rolling Eyes
Какво беше друго,то толкова много неща сте коментирали,че направо не знам по кое по напред да пиша  newsm78 ... а да сетих се
Скрит текст:
за спермата
доколкото съм чела и аз знам,че тя съдържа вещество,което би могло да предизвика контракции и затова не се препоръчва да се
Скрит текст:
свършва
в майката,въпреки,че след дълго въздърание на Бъдни вечер прегреших с ММ  Embarassed и ние също не изпълнихме тази препоръка  Embarassed За оргазмът важи същото,но там имало някакви различни сили - при нормални контракции движението било от вътре навън за да се изтласка плода,а при оргазъм действието им било от вън на вътре за да засмуче по добре сперматозоидите  Rolling Eyes Как го обясних само  Joy
Сигурно има и още много неща,които пропуснах,но спирам до тук за да не ви отегча,ако вече не съм го направила де  Rolling Eyes,а утре пак  Laughing
Спокойна вечер ви желая  Hug
А да и да не забравя да приветствам новите мами  Hug Леко бременеене с нас им пожелавам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт