В очакване на празнични ритничета от нашите сладки ЮНСКИ мъничета. - тема 5

• 28 083
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Само да кажа (извинявам се, че пиша втори коментар, отново под моя си), не искам да шашкам никой. Това е проблем, при мен конкретно- не, че някой е застрахован, но не си мислете сега, че ако не са ви мерили притокът на кръв към бебето има проблем. Simple Smile  Hug

# 601
  • София
Значи не знам как сте със сънливостта, но аз от обяд натам едвам си държа очите отворени. Това не трябвше ли да е през първи триместър, защо при мен сега се появи?!  sleepuu

Някой изледвал ли си е Б12? Оказа се, че моето е ниско.

# 602
Идва преди малко куриера и ми вика аууу колко си качила по празниците направо ти се е разширил таза. Толкова хубава беше, аз сега за 1 месец си се запуснала  newsm78 #2gunfire #2gunfire #2gunfire Rage Rage Rage #Sniper Rage  comp03 bash

Момичета да ви питам пиете ли магнезий? На мен док ми предписа с витамините и Магнерот всеки ден х 1, въпреки, че нямам оплаквания. И друго - възможно ли е от витамините да ми се повишава апетита, имам чувството, че напълнявам от тях....

# 603
Значи не знам как сте със сънливостта, но аз от обяд натам едвам си държа очите отворени. Това не трябвше ли да е през първи триместър, защо при мен сега се появи?!  sleepuu

същото е и при мен..откакто влезнах в 4-ти месец мога да спя постоянно...уикендите ставам, закусвам и пак искам да спя...  sleepuu
хихи, дано да ни дойде енергия по натам... newsm35

# 604
violetacholakova, защо не му показа на тоя охлюв корема и да млъкне. Еее, ама как мразя подобни коментари.

3 *1  Магнерот на ден, но и аз нямам оплаквания с контракции

За витамините съм чувала, че обострят апетита.

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 16:46 от babyAty

# 605
Е Вили...как не си му вкарала един шамар на този незнам  bash

# 606
Идва преди малко куриера и ми вика аууу колко си качила по празниците направо ти се е разширил таза. Толкова хубава беше, аз сега за 1 месец си се запуснала  newsm78 #2gunfire #2gunfire #2gunfire Rage Rage Rage #Sniper Rage  comp03 bash
Joy Joy Joy Е,този направо изби рибата newsm62 Той пък толкова ли е сляп - не вижда ли сладкото ти бебешко коремче  Rolling Eyes Голям омотник ще да е  Laughing

# 607
A Вили, не мога да повярвам че някой може да направи такъв коментар изобщо на жена ??? bash Rage
И аз се питам колко ли е заблуден че това не е възможно да е от преяждане по празниците ! Не се впрягай, да не говорим, колко добре изглеждаш.

Аз спрях всичко, моята докторка иска да пия утрогестан, но изпих няколко опаковки и после все забравям да си купя (от две седмици). Магнерот пиех предният път когато споделих с нея че имам болки и контракции на моменти.
И да витамините подсилват апетита.

# 608
Привет и от мен! Аз от сутринта съм като замаяна, боли ме главата, сутринта ми се гадеше. Идвам сутринта в офиса и така се беше размирасало на топъл хляб, а тя колежката срещнала комшийката от съседния офис с два топли хляба и тя й дала единия и тя отишла и купила още няколко неща (няма да споменавам че е обяд и има гладни сигурно), и аз залепнах за хляба. Хапнах подобаващо, обаче главоболието си ми стои и пак ми е едно кофти. На всичкото отгоре трябва да ходя и до АГ-то да му занеса изследванията, които като цяло са добри, но СУЕ-то ми е завишено. Четох че било нормално при бременност да е по високо. Мисля да питам и за болничен, че нещо с тия контракции няма да се разберем от толкова рано и то май само като съм седнала (от сутринта 4-5 пъти ми се стяга тука корема), а на работа съм по цял ден така. Ходих при док преди малко и той каза че е нормално да е по-високо СУЕ-то. Казах му че като стоя имам контракции и той ми обясни че точно защото стоя седнала и ако се свия още, а аз имам такъв навик и притискам матката и си предизвиквам контракции. Но и с контракции дозата на магнетота ми я остави 3*1. А Папаверин някой пил ли е и знаете ли за какво точно се изписва, че аз не разбрах а ми го написа на рецептата? Питах и за болнични ими каза няма проблем. Остана само смелост да събера да вляза при шефа и да му съобщя  newsm78.
 Ellle  Дива нали щяха да гостуват в БГ  и още може да не са се завърнали.
Вили ти защо не му каза че си имаш оправдание за коремчето за разлика от неговото.  #2gunfire
Писах, писах и накрая изтрих всичко  #Cussing out Затова за сега толкова  newsm78

# 609
  • athina
Да споделя за лекарствата-моята лекарка онзи ден ми сервира че ще си пия фолиевата желязото и калция до края и ако кърмя и по време на кърмене.Причина за това е много ниски хемоглобин и хематокрит.За магнезия момичета да ви питам-изписала мие някакъв течен в едно шишенце да го слагам във вода или сок по 1 на ден но на мен много ми е гадно на стомаха от него.Вие които пиете по 3 и 6 хапчета как се чувствате?Аз нямам никакви болки или контракции и я помолих да го спрем пък тя ми каза като ти е толкова гадно пий го през ден но ще го пиеш.

# 610
Здравейте момичета, токущо се връщам от преглед и бързам-бързам-бързам да споделя - здраве ще си имаме мъжленце. Докторът огледа органите на бебчо, сърцето, гръбначният стълб, тегло 190 грама, всичко е в норма, толкова се радвам, толкова човек се успокоява и му е едно такова леко и щастливо.
Казах вече на баткото, а той - "ами аз исках сестричка, но толкова се радвам че ще си имам братче, вече ще сме трима мъже в семейството"  Simple Smile
Втората си бременност стартирах на 55 кг, в момента съм 16 г.с. и съм 60 кг. Много бързо качвам и имам доста голям апетит. Не съм много доволна от качените кг, особено това че има доста на дупето. Скоро ще се снимам и ще кача снимки във фейсбук групата.
След малка пауза се връщам назад да Ви чета....

# 611
  • София
Малко смях за настоящи и бъдещи родители. Дръжте се, това ни чака.
http://www.viralno.bg/roditeli-deca/

# 612
Малко смях за настоящи и бъдещи родители. Дръжте се, това ни чака.
http://www.viralno.bg/roditeli-deca/

hahaha Joy така хубаво се смях...

Тази бременност и аз качвам и на дупе и на бедра,майка ми казва че с момичетата е така

# 613

Момичета да ви питам пиете ли магнезий? На мен док ми предписа с витамините и Магнерот всеки ден х 1, въпреки, че нямам оплаквания. И друго - възможно ли е от витамините да ми се повишава апетита, имам чувството, че напълнявам от тях....

Аз също в 16-17 г.с имах чувството ,че от витамините апетита ми се увеличава.Точно тогава качих 2 кг. и ги спрях за известно време.От 1 седмица пак приемам витамини - Пренатал и не съм забелязала апетита да ми се е увеличил.Хапвам си нормално.
Относно Магнерот (магнезии) също пия по 1 на ден + витамините .Когато започне да ме боли ниско долу или да получавам контракции увеличавам дозата.

# 614
Да се похваля - резултатите от моя скрининг са отлични  newsm44 Лекарката ме пита как съм изкарала празниците, сигурно съм се притеснявала, викам нее изобщо ... научила съм се да мисля положително след не малко несгоди  Simple Smile

Бебето го усещам от седмица някъде. И вече съм сигурна, че е то. Сутринта когато почна да ме рита, опитах да го усетя през корема и усещах нещо слабо, ама не знаех дали е то или пулса ми  Grinning Накарах мъжа ми да пипне и той вика, че го усещал ... а докторката каза "абсурд, много е рано той да го усеща, това са червата ти" newsm78 newsm78 А някои от вас също казаха, че мъжете ви са го усетили ? Rolling Eyes

babyAty, страхотна история за раждането на Виктор  Heart Eyes

Eudaimonia, папаверинът е за отпускане на мускулатурата, т.е. за контракции точно. Аз го пих, когато Но-шпа не ми подейства преди няколко седмици.

Общи условия

Активация на акаунт