Новата Година весело да отпразнуваме,че с ЮЛСКИТЕ бебоци на лято ще будуваме

• 37 139
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Мале мале, нищо аз ще си фото-синтезирам 2-3 месеца .....

# 391
  • София
ЕЕЕ вие се разписахте,Или браво за прегледа и рапорта,важното е че сте здравички Heart Eyes
Колкото до болниччните и моите се бавят но както е писала : bistrakova, още не ми е предаден в ной,моя е от 11.12.,и шефа има време до 15. 01. да го пусн,е после до 10 дни ще ми го платят ако всичко е ок,не е чак месец по-бързо се обработват,вече получих първия превод,но тогава болничния почваше от края на ноември и затова стана по-бързичко.

# 392
Ами дано по-бързо ги обработват наистина, моят от ноември още не платен.. та затова си правя такива изчисления. То сега и покрай зимните месеци сигурно имат много болнични..

# 393
kareliyka и georgiewa82, вашите бебоци са много големи. Аз в 12+0 ходих на преглед и бебо беше 5,35см. Направо мъниче Simple Smile Ама май отговаряше на 11+5 newsm78
misholina, онзи ден бях в София и естествено си седнах на дупето. Много внимавах, само дето не пълзях и пак успях да се хлъзна Simple Smile Но сме добре. Поне видимо няма проблеми. Дано и невидимо пак да няма...

# 394
Kira и аз ходих 12 и 0 дни, но бебо се оказа 12 и 4 Simple Smile дабре расте, пак ям много малко и съм отслабнала даже.

# 395
За болничните да питам как ги превеждат- за календарния месец или за самия болничен? Имам от 18 декември до 18 януари и сега се чудя за декември ли ще ги преведат само, а по-късно за януари или направо наведнъж целия период?

# 396
Kira, иначе за 12 седм са супер размерите, ние вървим малко напред, да не вземеш да се притесниш, бебо е супер, за 12 седм бях чела, че трябва да е около 5 -6 см, в норма сте  Hug

# 397
Kira и аз ходих 12 и 0 дни, но бебо се оказа 12 и 4 Simple Smile дабре расте, пак ям много малко и съм отслабнала даже.
Аз нямам много апетит. Не съм отслабнала, но поне не съм напълняла до момента. Бях доста учудена, защото не ми стават дрехите, а килограмите ми са същите Laughing

# 398
Здравейте, момичета!
И аз да се запиша в темичката. На 33 години съм и очаквам бебе през юли Simple Smile И понеже имам вече една малка фурийка на почти 2 години не обещавам да съм много активна. А и зверски ми се спи постоянно и гледам да дремвам с нея през деня. Освен това имам много упорит гърлобол и се чудя вече с какво да го боря. Дайте идеи за бабини илачи.

# 399
  • София
Да доста си хлъзгаво по софийските улици,ужас е направо,а малкия ми е като на ски ,каквото и да му обуя.
Аз също съм ок с килата ,но и с предната бременност почнах да качвам по-късно и си наваксах ooooh!
dotmot мисля че ги пускат месец за месец ,сега ще ти преведат първо тези от декември другите когато пускат преводите за януари ,най-вероятно това ще стане началото на февруари ,поне предния път така на части ми ги изплащаха, че все ми влизаха в два месеца,ама какво да се прави.
Моя мъник не го мериха така, поне не ми каза колко е дълго цялото и колко тежи,мери отделно коремче,главичка,берена кост и така изчисли че си е точните седмици,другия път и аз ще питам,ако не забравя newsm78
denymeny добре дошла и лека и безпроблемна бременност  bouquet а,кога ти е  термина?

# 400
kareliyka и georgiewa82, вашите бебоци са много големи. Аз в 12+0 ходих на преглед и бебо беше 5,35см. Направо мъниче Simple Smile Ама май отговаряше на 11+5 newsm78

Kira, аз бях на преглед уж точно в 11 г.с. според календара на доки. Бебето, обаче, отговаряше на 11+5 и беше 5,4см. Днес съм пак на преглед и ще видим дали и колко сме пораснали.

# 401
За болничните да питам как ги превеждат- за календарния месец или за самия болничен? Имам от 18 декември до 18 януари и сега се чудя за декември ли ще ги преведат само, а по-късно за януари или направо наведнъж целия период?

Превеждат ги за периода на болничния, нищо че е в рамките на два месеца. Просто срокът за превеждане зависи от датата на издаване.

# 402
Здравейте на всички!! много се радвам, че всички са добре и има само положителни мисли.
Аз съм на 15.01 на преглед и да се запиша за ЖК и много се вълнувам, тъй като вече месец незнам какво се случва с беби.
А относно дрехите и аз не съм качила, на няма дреха която да ми става и тъй като съм и пълничка си взех панталон за бременни и е доста по добре с него. Много се замислям и за болничен, тъй като едвам издържам цял ден седнала, а пък ни се смениха и шефовете и има доста напрежение.
Лек ден на дсички и много усмивки!!!!!

# 403
  • София
Момичета, здравейте Simple Smile Като стана дума за седмиците и размерите, имам един въпрос, който постоянно ме мъчи и все забравям да питам.
Та, аз когато отида на преглед винаги ми казват, че бебето е една седмица на напред. Не се оплаквам Simple Smile но това означава ли, че когато ми наближи термина, ще го изместят.
Оффф, не знам дали успях да обясня Simple Smile

# 404
Здравейте! Някой, който е ходил на ФМ в МЦ Фемина, може ли да ми каже за консултацията с генетик плаща ли се нещо? Благодаря!
dotmot, не се плаща консултацията с генетик. Включена е в цената на БХС. Аз бях в събота при д-р Въжарова. Много мила и обяснява чудесно  Peace

Мушмул, не вярвам да ти изместят термина. Най-вероятно ще ти кажат, че ще родиш голямо бебе  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт