Зимна феерия настана, АПРИЛЧЕ танцува в корема на мама - тема 9

• 31 143
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
То си рита постоянно, но не е задължително да го усещаш 😉 само не се притеснявай!
Благодаря ви, момичета !
Весело на празниците !  Heart Eyes

# 136
  • София
Весели празници на всички:)
Бъдете здрави, обичани и спокойни!

Мария, пробва ли да легнеш по гръб? Изпий една чаша вода и хапни малко шоколад и ще го усетиш.

Е-болничните са супер идея. Дали след 1 ян. отпада необходимостта служителят да ги носи на работодателя? Че като знам родната е-администрация как работи понякога. Дано са го измислили добре този път!

# 137
Аз доколкото съм инфо. Ще се носят и на ръка  newsm78 поне в началото, но ММ ми казва, че май още не е ясно

# 138
  • София
Хехе, поредна "електронна" услуга значи.

Amy_lee, как си? Дано си преборила температурата

Последна редакция: ср, 24 дек 2014, 14:31 от Мohita

# 139
Весели празници, момичета и мноооого подаръци под елхата. И аз съм от мързеланите тази година- всичко наготово хихи.

# 140
Благодаря ви момичета, вече съм добре, само гърлото ме дращи, но нищо сериозно. Сега малката е с Т ooooh!, утре сигурно и ММ ще е така. Като цяло така се получва, един на друг си го прехвърляме. Хубавото е, че поне бързо минава и не е нещо сериозно сега да ни тръшне по празниците Whistling

Това за болничните не го знаех, трябва да се информирам, дано наистина да го измислят добре, да не стане голяма обърквация.

И да помогнете да разрешим един спор вкъщи Grinning. Кога се слагат късметчетата в баницата - сега или на Нова година? И къде се слага дренче - в питката или баницата? (за дренчето си признавам, че нямам идея, защото в нашата къща никога не сме слагали, ама за баницата голям спор си беше Mr. Green)

# 141
Мисля че традицията е пара в питката на Бъдни вечер. Едно време не са празнували толкова масово Нова година. От баба знам, че на Коледа се прави една сладка баница и вътре са дряновите клонки, като според пъпките на клончето е и късмета!
Ама ние за всеки случай и на Коледа и Нова година си правим баница с късмети, а питката ако има е само за разкош.

# 142
Shantel, Честит Рожден Ден!  smile3525

Минавам само на бързо, да пожелая на всички весели празници. Бъдете живи и здрави, винаги щастливи и обичани.   Close-mas:

amy_lee, ние на бъдни вечер правим питка с паричка, а баницата с късмети на нова година.  Peace А и днес се яде постно, а баницата не е постна.  Laughing

# 143
Shantel, Честит Рожден Ден!  smile3525

Минавам само на бързо, да пожелая на всички весели празници. Бъдете живи и здрави, винаги щастливи и обичани.   Close-mas:

amy_lee, ние на бъдни вечер правим питка с паричка, а баницата с късмети на нова година.  Peace А и днес се яде постно, а баницата не е постна.  Laughing
Е добре де, аз на тиквеника му викам баница Mr. Green ( не е много правилно, ама си е баница с тиква)

# 144
Shantel, Честит Рожден Ден!  smile3525

amy_lee, ние на бъдни вечер правим питка с паричка, а баницата с късмети на нова година.  Peace А и днес се яде постно, а баницата не е постна.  Laughing
Е добре де, аз на тиквеника му викам баница Mr. Green ( не е много правилно, ама си е баница с тиква)

А за него да. И аз така му викам, че думата "тиквеник" не ми харесва  Joy

# 145
  • Пловдив
Питка с късметче - стотинка и дрянче - тази вечер.
Баница с късмети - на Нова година. Дядо все слагаше на масата по един орех за всеки у нас. Съответно всеки си избира орех - счуква го и както изглежда от вътре ореха, такава ще ти е годината. По принцип аз не се впрягам толкова в такива неща, на на мен ми е мил спомен и реших да го споделя.
Иначе това тиквеник, зелник - много модерни имена. Друго си е - БАНИЦА с тиква или зеле  Joy

# 146
  • София
И ние така правим - паричка и дренче в питката, баба ми, мир на праха й, беше попска внучка и така ни го е предала. Но ние разчупихме традицията и слагаме и късмети. Иначе в баницата за нова година- само късмети.

Весело изкарване, момичета!

# 147
Момичета наминавам да ви пожелая весели празници, нека ви заредят с много топлина и щастие и вас, и бебоците   bouquet

Аз пак съм много оклюмала, защото изпитанията с тази бременност продължават...предстои ми серклаж в петък...стиснете по едно палче за нас с бебка. От дядо Коледа искам само здраво и износено дете...

Прегръдки!

# 148
arlena Стискам палци всичко да е наред при теб!

И на тези светли празници отново пожелавам на всички ни износени, здрави и щастливи бебчета, които да дарим с много любов!

# 149
  • Под кленовите дървета
Весело посрещане на Коледа, момичета Simple Smile

Желая ви много светла Коледа, да запазите светлината на коледната нощ цялата година Simple Smile

Аз успях да сготвя всичко, плюс салати за утре и сега метнахме пуйката да се пече бавничко, докато излезем. Че сме и на гости тази вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт