Зимна феерия настана, АПРИЛЧЕ танцува в корема на мама - тема 9

• 31 164
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
Ето моите предпочитания до момента:
1. Болници (от препоръки): Токуда, Шейново (д-р Велев), Св. София (бивш. Тина Киркова)
2. Колички: Peg Perego Book + pop up, Mutsy Evo.
3. Кошарка: Stokke sleepi
Pokita, писах ти на лични за Велев и Ненов от Шейново Wink

# 631
Здравейте и от мен. Днес съм при доки, за да видим има ли нещо притеснително от болките в понеделник. По този повод да ви питам как се справяте с обезкосмяването на триъгълника. Сори за неудобната тема, но вече се видях в приключение. С кола не смея заради адските болки, които изпитвам и ме е страх да не предизвика контракции, с епилатора е същото. Минах на бръснач, но корема ми е огромен и не виждам Embarassed. И резултата е..... Вече умирам от срам като отида на консултация и блесне онзи прожектор луминисцентен и аз както си мисля, че всичко ми е  наред като погледнаааааа ужас. Споделете ако сте намерили някакъв алтернативен начин като депилатор но да не причинява възпаление, че всички които прегледах не ги препоръчват за бременни.

# 632
  • София
Е, защо на лични, пишете тук, да ги знаем кой какъв е тия, дето ще раждаме в Шейново Wink

В последния триместър ще ни става все по-тегаво, няма начин... Peace

# 633
Здравейте и от мен. Днес съм при доки, за да видим има ли нещо притеснително от болките в понеделник. По този повод да ви питам как се справяте с обезкосмяването на триъгълника. Сори за неудобната тема, но вече се видях в приключение. С кола не смея заради адските болки, които изпитвам и ме е страх да не предизвика контракции, с епилатора е същото. Минах на бръснач, но корема ми е огромен и не виждам Embarassed. И резултата е..... Вече умирам от срам като отида на консултация и блесне онзи прожектор луминисцентен и аз както си мисля, че всичко ми е  наред като погледнаааааа ужас. Споделете ако сте намерили някакъв алтернативен начин като депилатор но да не причинява възпаление, че всички които прегледах не ги препоръчват за бременни.
И моят корем вече е огромен,но нямам проблем с бръснача  newsm78, действам посредством напипване,а и вратата на банята ни е цялата в огледало,та там се гледам,където не се виждам се напипвам,предполагам че всяка жена се познава отдолу....и това че не се вижда не е особен проблем  Wink

# 634
  • София
 Joy Ani аз вече срам нямам, в болницата нямах как да се обезкосмявам и въобще не ми пукаше как ще ме гледат. Сега обаче не знам какво ще правя, нали съм на легло и не смея да стоя права дълго време...

От снощи яко пак ме стяга корема, вече не знам въобразявам ли си или не. Не съм спала. Ако продължи така пак ще се ходи на лекар.

# 635
По скоро проблема ми е, че ставам на пъпчици от честото бръснене, които следващия път срязвам и докато зараснат се налага ново минаване с бръснача и става един омагьосан кръг. Shocked

# 636
Метличина, радвам се, че си у дома!

Аз с окосмяването се справям, като не се справям никак. Оставила съм се натурална, и се опитвам да тоалетирам само преди преглед. Така че другата седмица ще се вкарам във филм, мисля че едно огледало ще свърши работа.  Mr. Green Mr. Green Но мисля, че са ги виждали всякакви, едва ли лекарите се впечатляват колкото ние самите  Mr. Green

Рози, и аз имам проблеми с храносмилането, то при това притискане на органите е съвсем разбираемо. Забелязах, че когато имам проблеми с посещението на wc, имам и по-голяма тежест в кръста, която трудно разграничавам от проблемите с бебешкия корем. В същото време ми се обостря и атопичния дерматит, отдавам го на натрупването на токсини  newsm78. Засега боря проблемите със следния режим - сутрин на гладно чаша топла вода, после кафе и мюсли от пресовани овесени ядки с плодове и орехи, без мляко. По празниците беше най-тежко.

Шльоки, аз също мисля, че комплекта за изписване във формата, който се продава, е неудачен, вътре има много излишни неща. От друга страна пък, дрешките са съчетани като десен. Уф, не знам, ще оглеждам още, имам 3 месеца на разположение. Почвам да си мисля сега, то и без това бебето няма да се вижда от одеалото, ще му взема всичко в бяло, и една шарена шапка, и без това само тя ще се забелязва на снимките  Twisted Evil

Маце, стискам палци!

# 637
Добро утро мамчета.
 Метличина браво вече сте в къщи.
 Маце стискам палци да е нещо временно. Той салбутамола е за контракции нали?
Васето и на теб също всичко да си е ок.
С обезкосмяването офффи  и аз така с напипване ама се замислям за огледало. На мен пъпчици не ми излизат сменям по често самобръсначките които имат лентичка с нещо омазняващо, но само от една марка и се мия само с детски сапун май беше Бочко Wink Но си е трудно. Най ме е яд за епилирането на краката, колкото и да се старая да не пропускам места, след време като се погледна и на островчета съм се направила, ама няма накъде от коремчето да се чекна повече. Колкото толкова.
На мен отново ми се върна безсънието- два часа будувам през нощта и към сутринта, и после като заспя чак в 10 се надигам...

А при някои от вас да има повишено слюнкоотделяне, понякога направо съм като камила сори за израза ама за това се сетих..... Shocked Rolling Eyes

# 638
  • София
Giada - аз точно защото повечето ми неразположения идват от там, цял живот, сега не се засилвам да ходя или да звъня на док за всичко.
Общо взето с малко "освобождаване" се оправят нещата, ха ха.
И аз като имам проблеми с wc ми се появяват пъпчици, поне до този извод съм стигнала.
Засега само кафето ме оправя, но.... Нередовно ми е всичко.
Eто, сега закусих кус кус със сирене (толкова обичам) и веднага ми се наруши спокойствието.
Може би трябва и аз да си измисля някаква диета.... Че с тия въглехидратни храни май не му влияя никак добре на стомахчето и на комфорта на бебето...

За "тоалета" - аз също мисля, че с напипване ще се оправим всичките. Аз поне от няколко месеца насам така действам. Разбира се, имам пропуски, ама...
Мъжете ни ще изтърпят, а лекарите какво ли не са виждали. Аз даже от последните най-малко се притеснявам.

Иначе комплектите за изписване според мен си струват само заради това, че са цветово съчетани, иначе не. Но и аз мисля по-скоро нещо беличко да измисля, имаме си сива шапка с розово, сиви буйки с розово...

Маце, стискам палци и аз да е нещо временно.

# 639
  • софия
Здравейте, момичета.И аз имам болежки от време на време.Днес съм бясна на НОИ ,бавят ми болничния без да има проблем.Оправданието е ,че имало много почивни дни, а тези законоустановени 15 работни вече са изтекли.Какво да правя?Вече се оплаках на сайта им ,ама май ще е глас  пустиня.

# 640
Това обезкосмяване и при мен си е проблем честно казано. И аз не смея да ида на козметик за кола маска, с епилатор да не говорим та се принуждавам да използвам бръснач. Използвах и кремове по едно време - но с тях си беше мъчение! Та никога не съм се изчистила , както трябва и основно се старая повече преди преглед.

diliyanad  Обработката и на моя болничен се бави от 11.12.2014 са подадени документите в НОИ и до днес ни вест ни кост.

# 641
  • Бургас
dilyanad кога ти е занесен болничния в НОИ?
за окосмяването -колкото мога и докъдето стигна с бръснача -толкова. Доктора ми ме е виждал,мъжа ми ме е виждал. Не вярвам да ми излезе късмета с чужд мъж,та не се притеснявам  Laughing

# 642
  • софия
12.12 е занесен срока изтича в петък,обаче те правят преводи към банките в понеделник и сряда, банките по сметките във вторник и четвъртък, така че за тази седмица е свирено. #Cussing out

# 643
  • Бургас
що бе,има време още Simple Smile какво ти пише като си отвориш сайта

# 644

Като сме започнали да се оплакваме и аз да си кажа, че постоянно съм много уморена, все се навъртам около леглото, през ноща будувам, денем ми се спи, направо съм като парцал Tired  А ми се иска повечко неща да свърша и да пазарувам едно по  едно  Sad   За килограмите хич к не ми се коментира, малко мече Sad  Чакам с нетърпение подкрепление края на месеца, че все пак имам един юнак вкъщи, който си иска неговото, което също ме разтройва, защото няма как заниманията ни и разходките да са като преди. Малко повече като повървя и се намръзна и се почват болките и екстрите Sad Наоплаках се  Tired

Общи условия

Активация на акаунт