Барселона - Валенсия - Мадрид

• 16 301
  • 141
  •   1
Отговори
# 120
Аха, вече разбрах. Ще ме извините за многото въпроси,ама изобщо нямах представа за билетите за този влак.Ако можеш пусни да ги видим, предполагам и на други ще послужат.

# 121
Сега пробвам в сайта на ренфе, продължавам напред- стигнах до Tipo documento , избрах паспорт.После има Documento , тук номера на паспорта ли се пише?
Стигнах до плащането, но никъде не ми е дало местата,Lana, нали каза че преди да платя ще излязат и ако не ми харесат, не продължавам, а почвам наново.

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 12:26 от mandy2

# 122
Неправилно съм казал чекиране, имам предвид, че тряба да се направи разпечатка, а най-лесно се прави през телефона, може и на смс. Ето какво представялва
http://www.renfe.com/viajeros/movilidad/billete_enmovil.html
В първата графа се избира само тип на документа. Във втората се пише номера му.
И да, преди качване има прверка подобна както  на летищата.
За местата не помня как е, дали преди или след плащане дава да избираш, ако имаш прави да избираш де.

Купувал съм 2 пъти само с тарифа Р+, но сега прочетох малко из испанските блогове и форуми и наистина и Р тарифа да се купи, няма да сте разделени в 99% от случаите, дори за мен е 100% след като се купуват толкова по-рано. Има една подробност, която не знам как е, ако се купят билети без избор на места, мисля, че има вероятност да се паднете на място с гръб към посоката  на вървене, което много хора не го обичат. По принцип, има отделна тарифа за маса с 4 места 2х2 едни срещу други, но все пак не знам дали не биха сложили автоматично и там хора.

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 13:19 от Alexslav

# 123
  • София
Така беше при мен. Но може и да бъркам защото купувах и от двата вида. Но почти съм сигурна че ми ги показа преди финалното плащане.  
Всъщност какво те притеснява за местата, да не са разбъркани ли? Колко билета купуваш?

# 124
Сега пак погледнах сайта на ренфето. Когато се започне да се избира и купува билет, отгоре си изписва на коя стъпка се намирате в момента, като общо са 6.
1 ....
2.....
3......
4. Плащане
5. Избор на места
6.......
Та няма как да си изберете места, преди да сте платили. Ако имате тарифата Р, ще си видите местата  след плащането, видно е.

# 125
  • София
Мда...може и така да бешe  Confused
mandy, ако много те притесняв, това че може да сте на различни места си вземи P+, но според мен няма да има проблем.
Кажи какво се е получило.

# 126
Когато взема ще кажа какво се е получило,сега нямам номера на паспортите. Два билета ще купувам,за мен и дъщеря ми. Сега исках само да разбера как става и да проиграя,все пак разбрах много от Вас.
И друго- като резервирам билетите веднага ли трябва да ги разпечатам или ще ги имам някъде и друг път мога да ги разпечатвам.

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 15:15 от mandy2

# 127
  • София
О, за два билета няма да има проблем. Изпращат ти ги на мейла, с който си регисрирана, като pdf, също така можеш през профила в ренфе, да ги видиш. Аз си свалям pdf-а и си ги печатам, когато ми е удобно.
Ето това също е полезно четиво http://www.seat61.com/Spain-trains.htm#.UspbpbR6X2A

# 128
Разглеждам и този сайт,на снимките седалките са по посока на движението,само където има маса там има наобратно. Но в клас Turista (2nd class)- май няма маси. Може би ще пробвам от най-евтините билети.
Гледах и този сайт - www.loco2.com , и уж цените били като на ренфе сайта,нямало такси и т.н. Там проиграх , даже уж има намаление за 12-25 г. , но идва много по-скъпа цена , и то в паунди. Там преди плащането ми даде местата,едно до друго-  5C и 5D .

# 129
  • София
Има маси в Туриста, такива бях взела, макар че за тях цената беше по-висока, но ми даде да ги избера. Останалите са по посока на движението, по две седалки са.
Така ще ти ги даде и на ренфето, не се притеснявай Simple Smile .

# 130
Резервирах билети от сайта на ренфето,от най-евтините.  Даде ми същите места- 5С и 5D .

# 131
  • Milano
Олааа.
Благодаря ви, че ми възбудихте интереса към Толедо, уау засега от тел.

Катедралата отвътре е най- красивата, която съм виждала.

Тура и музея на Бернабеу са страхотни.

Като минавах покрай баните, гледам Роналдо под душа...викам си чакай и аз да се изкъпя. Joy

Майтап, естествено.

Мерси за Телеферикото, и на мен ми се вижда над полето, не над града, но ще отида...така и така преизпълних плана.

# 132
Реджина, цитирам те пред мъжа ми за стадиона. Хихи. Хвърлям стръв Joy
 Да ви е все така приятен престоя!

# 133
  • Хасково
Споделете в кой район на Барселона да си наемем апартамент за 5 човека за да е най-удобно за летището и забележителностите.
Търсим нещо около 1200 лв.
Нещо пробвано от Вас с добри отзиви!

# 134
  • София
Моля дамите, които са посещавали фламенко шоу в мадрид да ми препоръчат нещо хубаво, но не много скъпо Embarassed около 25-30 евро без вечеря.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт