Радева сподели моля за обувките Аттипас, дали сте доволни, както писах и по - горе немога да намеря хубави обувки за прохождане. Хубав ден мами и бебоци.
Бих те посъветвала да обиколиш магазинчетата за детски обувки. Не конкретно КК или някоя марка. След като обиколихме 2 мола, КК и какво ли още не, купихме страхотни обувки от малко магазинче за детски обувки на кварталния пазар. Естествена кожа вън и вътре, стабилна подметка, обхващат добре глезена. Имат ципче отстрани и лепенки. Обуват се сто пъти по-лесно от буйките с цип през подметката. Струваха 22лв., а в мола предлагаха къде къде по-кофти обувчета между 40-80 лв.
,като последните две се показаха наскоро.Иначе не е вдигала температура,но определено става доста "кисела"!От скоро и ние сме на ДК-Хер бебе.Харесва й и всичко си хапва.Опитва се да ходи и добре се справя,но само ако се държи за някой,сама я е страх!Затова пък лази много бързо
Близките ни са в друг град и не знам дали ще могат да дойдат.Може би,ако сме повече хора ще отидем на заведение,тъй като в нас няма място.Искаше ми се и кръщенето да направим тогава,но ми се струва студено и ще отложим за по нататък.

Как сте ?
... 

Ще се научат да се пазят и самички, междувременно колкото и да ги пазим, те все ще намерят начин да направят нещо 
Аз дадох на малкия леща и много се хареса вече няколко пъти му давам. То май и не остана почти нещо с което да не е захранен. Чудя се за кашвавал той скоро ще стане на 11 и четох в едната от книжките които имам, че мога да давам след 11 месец. Аз да Ви кажа отново съм неразположена и усещам,че желанието ми да кърмя и след годинката май няма да е за-дълго. През деня не търси да суче, но вече се буси -4 пъти за сукане и незнам какво да правя. Той досега е бил изцяло на кърма и ще ми е трудно да му давам АМ. Не,че не се пробвах няколко пъти ама не признава.И сега съм в шах. Една приятелка ми вика да съм го оставила 1-2 дена гладен, като съм му предлагала АМ всеки път и ако той отказвал да не съм го кърмела. Е да де ама това супер крайно.Ради ви как сте с нощното кърмене? Стели малката как понася отсъствието ти през деня?Аз Алекс съм го ставяла сама с баща му, даже и една приятелка беше дошла за час, два, но нашия не съм ли там реве та се къса и само"мама та мама"И като ме види и като вземе да ме прегръща силно и вика мама сърцето ми се къса.Ние ксоро ще се местим в друг апаратмент и силно се надявам повечето деца които ще вижда около билдинга да му се отразяват добре и да се кротне най-накрая и стига е седял само до полата ми.
Препоръчани теми