Днес успяхме да вземем купони за държавна кухня. Беше голямо приключение и чакане. След като всички редовни, които са си вземали кухня досега си взеха купоните, чак тогава дойде й нашия ред. Излиза лелката, а ние сме осем чакащи мами. Като каза, че има само 3 свободни места, се поувствах много гадно и много виновна, защото заради чакането Дени просрочи ядене с половин час. Помислих си, че напразно съм чакала и че само детенцето ми е потърпевшо, че не хапна навреме. Да, обаче, като взе да казва по имена дечицата, се оказа, че точно последното място е за нас и много ми олекна
Дано хареса как готвят в тази ясла и да си хапва храната, макар, че количеството е по 190гр на ядене, а Дени понякога иска да хапва повече. Една седмица преди това вземах частна кухня. Първите два дни й беше много странно и правеше ужасни физиономии. Може би е нормално, защото досега съм й правила всичко по-чисто, без много подправки и т.н. Но започна да си я хапва от третия ден с апетит. Частната са по-г-ллеми порциите по 220гр и си й стигаха точно. Но за сметка на това пък цената е три пъти по-скъпа от държавната. В петък Дени става на 11 месеца, направо не мога да повярвам, че след един месец ще е минала една година.
Стели, дано всичко е наред , след като се връщаш на работа. Ще разкажеш как се справяте и ти и бабите.
Таня и Алекс, аз много се притеснявах, че Деница не лази и че няма да проходи навреме и т.н. Сега Дени иска само да я водя, от време на време пуска едната ръка, но още я е страх. Осъзнах, че няма за какво да се притеснявам. Ще се наслаждавам на всяко нещо и ще чакам търпеливо. Когато проходи тогава. Понякога това става от днес за утре, така, че малкия може и да те изненада

Лека на всички
Ния не можеше да спи, плачеше постоянно, стряскаше се и се наложи незабавна евакуация
Друга любима игра е да се крие .. питаме "Къде сиии" и тя се показва, след което ние казваме "Ето тееее" и умира от смях.