Мартенче закрачи вече, с мама ходят надалече!

• 50 717
  • 400
  •   1
Отговори
# 165
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Привет,
Днес беше страхотен ден, разхождахме се много. При нас режима е следния ставане към 7,30 хапва плод в 9, закуска 10, сън към 11 - 11,30 до 12 - 12.30. Обяд в 14.00 следобеден сън кън 16,30 - 17.00 до 18.00 и после заспиване към 22.30. А нощем е ад будене през 1 , 1.5 часа. Гледам само веднъж да и давам да  суче, но понякога не се издържа. Иначе имаме 4 пълни заместени хранения и само едно подало се зъбче. Седа и аз започнах с дентикинд и се надявам да я облекчи малко.
Хубава вечер

# 166
Black Pearl Дано да ви помогне дентокинд на нас още не е повлиял снощи се събуди в 13 и 30 и заспа в 5 сутринта какво ли не правих не заспа и тя се буди на всеки час ,от 5 месеца е много неспокойна и цяла нощ се буди  Sad какво я тормози вече не знам може и глупаво да звучи ,но имам чувството че не мога да я гледам и греша някаде  Cry кога ще мине този период не знам.

# 167
ралица 21  , никъде не бъркаш сигурна съм , ние също от не знам вече колко месеца спим супер неспокойно , буди се по 100 пъти на вечер , през половин един час , суче , гушкаме се , и това се започва половин час след като заспи , все се надявам да е от зъби , още нямаме и се надявам до към 2-рата годинка да мине .

# 168
Ехо, как сте мами и бебоци? Някой с нов зъб на хоризонта?
Ние нови зъби нямаме, но вече имаме крачета  Mr. Green Дребната проходи и работата стана сериозна. Вече няма недостъпни места и пипа навсякъде. Обикаля стаята и се смее на всичко. Излишно е да споменавам новите бели, които и хрумват. В неделя ще правим прощапулника, че да дойдат и родителите на мъжа ми. Иначе днес и взехме 2 нови игри и голям купон става. Едни рингове цветни, които се нареждат по големина и конструктор, но частите са меки като гумени. Яде ги, хвърля ги, разнася ги из стаята. Скрих другите играчки, като и омръзнат тези, тогава ще ги разменя. Малко разнообразие да има.
Поздрави на всички   bouquet

# 169
Браво на проходилите , ние нито стари , нито нови зъби имаме , и нямаме още намерение нито да ходим , нито да пълзим . Не знам да се притеснявам ли , да се радвам ли , че още не търча след нея , ама сега пък е лепната за мен , не съм ли до нея един рев , едно мрънкане , чудо . Взех да се изнервям , ама кво да я правя , такава съм си я отгледала .

# 170
Браво на проходилите , ние нито стари , нито нови зъби имаме , и нямаме още намерение нито да ходим , нито да пълзим . Не знам да се притеснявам ли , да се радвам ли , че още не търча след нея , ама сега пък е лепната за мен , не съм ли до нея един рев , едно мрънкане , чудо . Взех да се изнервям , ама кво да я правя , такава съм си я отгледала .
Титиня не се притеснявай и ние сме така. От моят син по-мързеливо дете няма. По-цял ден немога никаква да я свърша. Само хленчи, реве и иска да го нося да разглежда. Единственото, което прави е да стои прав и да скача на бънджито, това е. 2 проходилки има нито една не се ползва.Няма интерс това дете към нищо. На Карина Честити краченца.

# 171
Здравейтеее!
Аз да се похваля, че днес видях че на малката и е избило първото зъбче!  Party Много съм щастлива!
От вчера сме с една хрема...много лошо. Уж не сме излизали никъде...явно някой е донесъл нещо вкъщи. Снощи не сме спали почти-един рев, едно чудо-ужас! Но май не е нито от настинката, нито от зъбчето, а по-скоро от лиготии. Само в мен иска да стои и да се гушка. И май нещо си е наумила, че я е страх от нейното легло-знам ли... Ще мине  Simple Smile Сега чакаме другото зъбче, което също прозира. Хубава вечер!   bouquet

# 172
Няма страшно към годинката, годинка и малко всички се сдобиват с крачета. Първо сме лепнати за тях, защото не ходят, после пък защото ходят. Вече за секунди се изпарява нанякъде и шансовете да катастрофира в някой ъгъл нарастнаха ужасно. Във всяка мебел виждам враг. Днес се олюля назад и щеше да се прасне в дръжката на хладилника. Докато вадех играчките, които пъха между дивана и стената, тя отишла до масата, развила леко капачката на една кутия с доматен сок, омазала си гащите, ръцете и в локвата на земята ми сложила телефона. И това за по-малко от минута. Отглеждам малка бандитка.
Този проблем с леглото и при нас го има, но аз съм виновна. Сега я мъча да свиква пак в кошарата. Ето, няколко часа спа в кошарата, събуди се, ревна, че е там. Сега ми спи в ръцете. Като заспи добре, пак ще я сложа там. Просто като е при нас, аз не мога да спя и все съм схваната цялата. Те с баща й проблеми нямат, разполагат се и спят, а аз съм избутана на ръба. Единия хърка, дребното пък прави набези да суче  Stop

# 173
Здравейте и от нас.И Памела вече се пуска да ходи самичка. Hug Престраши се най-сетне Praynig Сега,когато е седнала и си играе,изведнъж се изправя и потегля на някъде и аз след нея,защото ме е страх да не залитне и да падне лошо.Обикновено и носи нещо със себе си-някоя играчка или гърнето,мята го напред назад,то беше музикално,но вече не е LaughingИначе се чудя,кога да направим прощъпулника?Незнам на рождения й ден-08,03 дали ще е късно вече или няма значение?Вие как мислите?
Някой може ли да ми препоръча добър детски нефролог за София?Само да не е клиниката на Ул.Ами Буе /до Пирогов/!Там вече бяхме веднъж,но не съм доволна!Претупаха ни за 2мин.буквално,като ми казаха,че след 3 месеца трябвало пак да отидем във връзка с размера на едното бъбречно легенче,не било нищо сериозно, затова искам да я заведем и при друг такъв лекар?

Поздрави на всички и хубав ден Wink

# 174
Здравейте, момичета! Да Ви се похваля имаме си второ зъбче. Най-накрая,големи мъки бяха.Алекс се изправя сам в кошарата и онзи ден ходих да му купя възглавници, че се страхувам да не падне. Незнам още с какво мога да я обезопася.Момичета слагате ли възглавници вече на децата? Алекс досега спеше само на чаршафчето без възглавница, но онзи ден  като купувах другите се замислих, че може би вече е време да му слагам.Тези които купих са декоративни и ги слагам на килима в случай, че  се претъркули от кошарата.Аз все пак свалих и матрака надолу, но знае ли човек, по-добре да съм подготвена.Ходихме днес на лекар и направо се отчаях, не сме напълняли, а за височина едва с 1 см. Лекаря ми се скара,че изоставал с килограмите. Има ли и други майки на които децата им да са слабички като нас? Алекс сега е 8,580, а скоро ще стане на 11 месеца. Тези дни взе да се храни повече и се поуспокоих, но има още много до минималните 9 кг според доктора.Ние скоро се местим в друг град и малкия ще има деца покрай себе си. Много се радвам, защото е доста комуникативен, а и ще има с кого да празнува рожденния ден. Боже колко бързо растат тези деца, като гъбки са...Simple Smile

# 175
Таня, честито ви второ зъбче Wink За възглавница и аз се замислям. Може да взема една от тези тъничките и да пробвам. Малко съм скептична, защото Карина спи като торнадо. Намирам я навсякъде, във всякакви пози. Може пък с възглавница да се кротне. За килограмите аз таблици не следя. Всяко дете си е различно. Сама казваш, че вече хапва повече, гладен не го държиш, просто това е неговия ритъм. Ето аз самата цял живот съм била винаги с поднормено тегло. Майка ми също са я хокали и питали дали ме храни. Храня си се, просто ми е такава структурата. Баба и леля са били като мен. Нито съм болна, нито нищо. Затова за мен таблиците не са никакъв критерий. Wink Айде леко преместване, че знам какво е да се мести човек, като прибавиш и бебешок, става купона Simple Smile

# 176
 Чета ви от доста време,но не смея да пиша.Майка съм на Теодор,роден на 19 март.Трябваше да се роди в края на май началото на юни,но избърза.Пълзи,изправя се по мебелите и има два долни зъба.Иначе и ние имаме 4 твърди хранения и се кърмим още.Ще се радвам да ме приемете в групата! Hug

# 177
Ние сме от фините мадами , ама само Краси , майка и още се бори с килограмите Simple Smile Краси преди месец беше 7,600 , другата седмица сме на консултация , но не знам дали ще е стигнала 8 кг . Така че споко , не сте само вие , но наистина мисля , че не трябва да се сравняват децата , или пък да се гледат много много таблиците

# 178
Добре дошла на новата мама   bouquet
Днес бяхме на консултация, Кали е 9 кг. и 74 см. висока, но май не измери правилно, че тя само шаваше. Иначе нямаме нови зъбки, но нещо не се храни както преди, само прави физиономии, цупи се, върти се, а в същото време отваря уста. Кажете нещо за късна следобедна закуска, кашата и омръзна, а плодово и давам по-рано, нищо не ми идва на ум.

# 179
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Рали, все още не ни действа дентокинд. Но се надявам да подейства нали е с натрупване. И ние вече проходихме още в събота, просто се пусна от дивана и дойде при мен.
Мариса сополите може да са от зъбчето, при нас беше така.
Мами споделете какво давате за закуска. Иска ми се да разнообразя: Аз давам попара с 3 сухара + сирене и масло, зърнена каша + сирене и масло, кус - кус + сирене и масло. много еднообразно. моля дайте идеи.
А слагате ли сухар в зеленчуковата супа ако е много разредена, нея я давам за вечеря но със сухарче. Страх ме е да не прехраня детето.

Хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт