Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 662
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Може ми как.Аз с яке и шапка простирам.

# 586
  • Ланкър, планините Овнерог
Нино, разбирам те. Миналия декември и аз измих прозорците  Crazy

# 587
Аз уж набързо, да забърша тия на спалнята. А то терасата с мраморни плочки и ужас!
Така преди повече от 18 години се изтресох от терасата на комшиите и си счупих опашката.
Тръгнах да вадя една туя от саксия - дърпам - не излиза, дърпам по-силно, не, че като напънах още по-силно, като се отскубна онова ми ти храстче и аз полетях назад през терасата  ooooh!
И добре съм се подредила. Но то черен гологан ....

# 588
  • София
Оффф, хвърлям око на Пътят на промените и ме е яд на мене си, защото така ме депресира първия път...ето, сега пак ме потиска...Що ли не взема да го сменя Rolling Eyes

# 589
Спри, че взе да ме боли опашката, моята само е набита и изкривена, при мен е спортна травма. И се отразява много гадно на всички други кости, чак шийните ми прешлени страдат от това нещо. Представям си с теб, бабо Нино, да седнам да си топлим костите пред камината, да охкаме и да си разказваме кой в коя битка е получил раните си.

# 590
О, да бабо Янечек, с удоволствие. С най-голямо.
Аз на опашлето от травмата имам мастно натрупване, бая голямо и баща ми ми се подиграва, че като се радвам и махам с опашка.
Иначе - да, бая отражение дава и понякога закъсвам здравата, ама нали не се оплаквам много, много и не ми забелязват.

# 591
Добро утро, момичета  Simple Smile Хайде на работа  Crazy

# 592
  • София
Добро утро! Гледам снега навън, гледам и термометъра и след като вчера прочетох за един руски град, в който среднодневната температура е -31 градуса, не мога да ви опиша колко ми е радостно, че в момента е някакви си скромни -2. Аз викам да позадържи снежно още 3 дни и след това да се затопля, стига толкова зима. Евентуално заради скиорите, позволявам по планините да вали колкото му душа иска.  Sunglasses
Малко съм притеснена. Ако сме прихванали въшки след колко време ще разберем? Да почвам ли да пощя децата като се събудят или днес ще ни е още рано? Оказа се, че гостите ни от снощи са били въшлясали преди 2 дни, уж са се мазали, чистили и изчистили, но знам ли дали някоя гад не е оцеляла  Thinking

# 593
Добро утро! Честито Рождество и от мен! Да сте здрави, да сте щастливи и много обичани!

# 594
На  работа, на работа...  Sad

Днес едва станах сутринта от леглото. Така прекрасничко ми беше през тия пет почивни дни. Явно доста сме имали нужда от почивка, защото по принцип обичаме да излизаме, но тоя път прекарахме плътно вкъщи, лежейки пред телевизора.  Crazy

Onna-bugeisha , какви са тия гости?! Ужасно... Не разбирам от въшки и не мога да дам отговор на въпросите ти. Дано и да не ми се случва да разбирам, де...

NinoTino , ужасно премеждие това с падането! И аз мия прозорци зимно време, но не и на заледена тераса.  Naughty

За новогодишната вечер чакаме скъпи приятели от далеч. Чудя се още какво да сготвя за основно ядене. Вие какво ще приготвяте, който ще има гости?!?!?1

# 595
На работа чак на пети януари. Днес се излежавам, някой добър елф ми е донесъл кафе на нощното шкафче и въобще денят не изглежда нинак неприветлив. Довечера на Коледно парти - последното за сезона. Като гледам купчинката сняг пред фризьорския салон, сама ще си правя прическа.

# 596
  • София
В Младост е като една огромня пряспа. Дано в Люлин е по-добре положението...ама надали.
Отивам да взема акта за раждане на детето, да имат късмета да не работят  #2gunfire И след това планувам да се зазимя, не смятам да излизам, докато от този противен сняг не остане само някоя и друга локва.

# 597
Това дете ме съсипва, какъв е тоя рев, какво толкова  сънува един бог знае! Буди се между 3 и 5 и плаче, мята се, страшно е неспокойна. За някакви моркови бълнуваше, които и били на главата! Светнахме тока, видя се на огледалото и заспа, няма и 5 минути и пак започна, впечатлява се от всичко. Баща и вчера пак я води при бабата да и бае, тръгнали си и тя му рекла- Тате, повече при тая баба не ме води, това е баба Яга, гледа ме и ме плюе Joy
Сега става и започва да говори и пее, а аз искам да си махна главата така ме боли. Чакам цикъл тия дни подута съм и ми е напрегнато.
Иначе добро утро:)

# 598
  • София
Това би трябвало да е период само. Аз също бях така като малка. Смятах, че баба ми е извънземно и пищях от нея. Заради един филм се наплаших така, мислех, че в нея е влязло извънземно.

# 599
Аз съм като децата и се радвам на снега. Лошото е, че работя и не мога да си го наблюдавам на спокойствие от вкъщи .
Според мен е нормално децата понякога да бълнуват, да преживяват нещо от случилото им се през деня по време на сън. Моите най-често са бълнували на тема "не искам на детска градина" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт