Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

  • 39 602
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Мнения: 23 097
belinda, не знам дали са излезли ,снега е доста мокър за пързаляне с шейна, но с други подръчни материали ще става. Simple Smile
Температури около -4С. Simple Smile

Нямам никаква идея за основно за НГ. Ще сме си само ние с децата и моите родители. Салатите са ясни, десерта също...но какво ще се яде....Simple Smile

# 616
  • Ямбол
  • Мнения: 28 236
Нашите планове за Нова година се промениха в последния момент по независещи от нас причини. От много години насам ще се наложи да изтърпя градското посрещане на този празник, който за мен е по-веселият и по-приятният.

# 617
  • Мнения: X
И тук е дошъл някакъв студ, вчера беше 13 градуса, а вдругиден ще пада до митичните 10. Вчера чак шапки и ръкавици сложихме.  Mr. Green След два дни температурите пак ще се вдигат. Явно много бързо се свиква на топлото и хич не си представяме студ сега.

# 618
  • Мнения: 13 091
Да позная, някакви пържоли може би  Mr. Green
Аз може би агнешко да купя.

# 619
  • Бургас
  • Мнения: 8 554
Ние ще сме на патка с кисело зеле за Нова година

# 620
  • Мнения: 4 892
Страхотно е навън. Буря, снежна.
Ми това е, тежко е, но това е! Обожавам много сняг.
Малко ми е кофти, че няма да ми дойдат и днешните ми гости, но пък се разположихме на широко на домашно приготвените неща за закуска, но топличко, с кафенце.
Мъжът ми излезе да рине малко сняг, преди това зетят поизрина, така де, мама и тате си идват от село, да им е чистичко.

# 621
  • Мнения: 23 097
Ядеше ми се език, но не съм сигурна, че ще мога да го приготвя.

# 622
  • Мнения: X
Ядеше ми се език, но не съм сигурна, че ще мога да го приготвя.


Ако имаш тенджера под налягане вариш в нея към 50 минути, после белиш, режеш и добавяш към сос по желание. Рецепти в нета има колкото искаш.  Simple Smile Може и само с масло, червен, черен пипер и сол.

http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B7%D0%B8%D0%BA

# 623
  • Стара Загора
  • Мнения: 5 751
При нас няма сняг Cry! Само кучи студ.
Sesylle, ако искаш можеш и да го панираш с яйце и галета . Става чудно .

# 624
  • София
  • Мнения: 10 825
Благодаря за успокоението, belinda! Бях почнала да се чуда дали да не купя ей така за всеки случай един шампоан и да ги поизкъпя с него.

Sesylle, лесно се приготвя език. Сваряваш го добре, белиш докато е още топъл и после каквото там си решила.

# 625
  • Мнения: X
Аз знам, че се залива със студена вода преди да се обели, иначе е трудно.

# 626
  • Ланкър, планините Овнерог
  • Мнения: 11 044
Нямам никаква идея за основно за НГ. Ще сме си само ние с децата и моите родители. Салатите са ясни, десерта също...но какво ще се яде....Simple Smile

Миналата година правих печен свински врат по рецепта на pep-4o. Получи се много добре, тази година пак.

# 627
  • София
  • Мнения: 10 825
Аз знам, че се залива със студена вода преди да се обели, иначе е трудно.
Аз веднъж белих един изстинал и беше почти невъзможно.  Confused Докато като е топъл, не горещ, а просто топъл, става много лесно.

# 628
  • София
  • Мнения: 18 685
Пък аз никога не съм яла език Rolling Eyes

# 629
  • Мнения: 13 091
Също е важно да не бъде преварен, веднъж преварих и не беше много ок. Беля го топъл колкото мога да издържам топло. Езика го варя и така го ядем без да му правя нищо друго, нарязан на филийки. Купих 5 езика преди Коледа, но понеже много меса се събраха го прибрах във фризера, та ще го извадя днес - утре да го сваря.

Общи условия

Активация на акаунт