Искам да кажа ... (16)_22.12-28.12

• 39 613
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Приветче!  Grinning

Днес ми е безработен ден, ама кел файда като чакахме 3 часа пред лекарски кабинет за контролен преглед. После лекарката каза, че Кати е добре с носа и ни окастри като за основен преглед, а не за вторичен. После пък аз се накарах на мъжа ми, че не се е напънал да стане един доктор, понеже си е чиста печалба.   Grinning

Напазарувах за Нова Година, не че ще правим кой знае какво за ядене. Вечеря като вечеря.

Език в масло съм яла веднъж, мой чичо го беше правил. Едва ме накара да опитам, че ме беше гнус, но се оказа адски вкусен.

# 646
Пък аз да ви казвам как се нахендрихме екстремно. Брат ми и мъжът ми ходили с колата насам-натам да ѝ пробват гумите и после ще пробват тази на брат ми и айде, айде и аз. Първи въпрос - ти защо така си се екпирала, ние сме с кола, обуй си маратонки, какви са тия ботуши. Ама аз не та не... и добре че! Караме си ние към планината, наваляло сняг, вее много, ама сме си драпаме без проблем. И по едно време мъжът ми казва "Брат какво е е това село нагоре?" и опа идиотите, да ходим да видим  ooooh! Пред нас кара джип - очевидно на офроуд, очевидно по път, през който не е минавал снегорин. И джипа си тръгна, а ние обърнахме уж да се върнем, тръгнахме и там си и останахме  Tired А казах ли ви, че нямахме и гориво - в резерва сме, защото ще заредим, разбирате ли, навръщане...мхм, ако има връщане изобщо! И ни напред, ни назад - преспи хора, казвам ви като в детството ми, а как навяваше, за 10 минути завя колата цялата в бяло. Ние разбира се ни лопатка, ни нищо - що ни е  newsm78 Приличаме и тримата на снежни човеци, премръзнали, а колата става все по затрупана, аз карам, те бутат, някой друг кара аз бутам - не и не и така сигурно поне 30 минути и успяхме да я мръднем назад, заседнахме пак, но тръгнахме по-лесно и леко-леко по пътя напред, защото там, от където дойдохме абсурд да се върнем, откъде минахме не знам, ама аз повече с тях на разходки няма да ходя! А им казах да не влизат, но "Добре, че ми каза мамо!", мамо не мамо, да ме бяха послушали  Naughty

# 647
Много обичам език. Правила съм всякакъв - телешки, свински и агнешки. Детето беше на около 4, когато му казах, че панираният език е пилешко - омете цяла чиния, но като разбра не е повторил. Като малък ядеше повече "странни" неща. Сега не иска.
Утре при нас ще е 39 градуса  ooooh!.

# 648
  • София
Оплакваш ли се? Спомням си, че тъжеше, че не било достатъчно топло.  Laughing
Завиждам, завиждам! Обичам топлото, мразя зимата и снега.

# 649
Мърр, един чай с коняк и топло одеяло и ще си ок Peace
Дауннн, иска ми се да съм при теб сега. На топло доста издържам, но на студ хич.

# 650
  • Ланкър, планините Овнерог
........

Завидях съвсем не благородно

# 651
О, много обичам език с масло мммм   chef Но дънките за дебели дни са ми таман вече  Confused

Иначе аз съм не най-намръзналата се - бях се екипирала, а и аз давах газ, тях да ги питаш, но сами си го направиха  Crossing Arms

# 652
  • Ямбол
........
Утре при нас ще е 39 градуса  ooooh!.

Завидях съвсем не благородно
И аз. Обула съм едни шушони(вълнени дебели чорапи) на мъжа ми, плетени от неговата баба, за да ми се стоплят краката. Изведнъж стана студено и тук.Вятър и студ, няма сняг. 22 градуса е в стаята, но краката са ми ледени.
Ще взема да си поръчам на мама да ми оплете такива и на мен. Не терлици, а чорапи.

# 653
  • София
Мъжът ми обожава вълнени чорапи. Обува ги през октомври и ги сваля май-юни.  Mr. Green Има сигурно 20 чифта. А да отбележа, че у нас е топло. Климатиците в момента са на 24-25 градуса.

# 654
  • Ланкър, планините Овнерог
Мър, аз сигурно щях да ревна от яд и ужас. Април, като бях с пневмония, баща ми дойде да ме закара до ИСУЛ за преглед. Навън беше студено и яко валеше. Колата на баща ми е с газова уредба. Тръгваме, но точно преди моста на ул. Черковна (старо мостче) свършва газта. Коли бибиткат, светофара светва червено, ние не мърдаме. Не можа да превключи от газ на бензин, нещо се прецака. Някак успя да включи и минахме бул. Мадрид. Да, ама баш в/у моста пак изключи и нямаше запалване пак. Аз с пневмония, баща ми е след операция на сърцето след изкаран инфаркт (преди години, но все пак трябва да се пази), а вали, та се къса. Естествено точно тогава си бях забравила и двата телефона, а номера не помня, та да звъннем на някого за помощ от телефона на баща ми. Излезнахме и двамата да бутаме, какво да правим. Едно момче, минаващо, се притече да помага, та пуснахме колата по инерция на долу. Лека полека се дотътрихме до безниностанцията, която е съвсем близо. Близо, ама на мен ми се стори на километри, особено, като си е и натоварен трафикът там.

# 655
Ами утре ще ви кажа дали се оплаквам Simple Smile. До около 40-42 е ок, ако не продължи дълго и има бриз. днес беше 35 и беше супер, макар, че при мен още смърди  ooooh!. Трябва явно поне седмица да мине за да се махне тази миризма. Явно е от съседите Sad.
На мен ми липсва снежна Коледа и нова година малко, макар че не обичам много студа, а зимите в София са много гадни.

# 656
И аз обожавам вълнени чорапи, само че понеже ходя без пантофи, ги протрих и двата чифта, които имам.
Мъ℘♥Мяɣ, то от месца най-различни, че и масълце в комбинация, не се дебелее, виж от сладки работи, погачи и баници - със сигурност. Но баницата с праз на Жаки ще я направя, само че не с 2 стръка праз, а с две връзки, 2 стръка ми звучи много несериозно.

# 657
  • Ямбол
Моите чорапи са точно такива:
Скрит текст:
Останали са само един чифт. Много са дебели и много топлят.

# 658
Точно такива някога плетеше баба, и на цвят бяха същите. Ей, как не се научих да плета! Всичко друго мога  - да шия, да бродирам, даже и гоблени, но плетенето така и не успях да го усвоя, много ми е трудно, много. Щях да си оплета едни, ама до коляното.

# 659
Много мразя вълнени чорапи. Добре че вкъщи е топло, та не се налага да нося подобно нещо. Даже и пантофи не нося.

Общи условия

Активация на акаунт