Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 95

• 27 497
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Привет!  Hug Hug Hug  Grinning Grinning Grinning  Светлич  Hug Heart Eyes Grinning, благодаря и за твоето кафенце, ходих да прочета сватите, но общо взето и при тях същото като при нас.... Чуденки..... Благодаря ти за резюмето на 6та серия и интервюто на Еркан, още не съм го гледала на преводач, но при рускините прочетох, че е в обичайния стил.

Сега за резюмето, вчера сте се чудили за каква небрежност на Гюл става въпрос.... Залагам на  наводнение или забравена ютия, което ще наложи трите да се преместят при Гюрпънарови.... Смущава ме само плача на Хазал, уж ми беше ясно това дете, а усетих истинско страдание.....

# 556

Още нещо бяха писали рускините вчера, което ме изненада, за външния вид на Нургюл, слагам го, а който не се оправя с руския да пише, ще преведа.....

Нургуль Йешилчай воспользовалась пластическим светом. На данный момент актриса играет в нашумевшем проекте "Вдребезги", так как актрисе получает очень много негативных комментариев о ее внешности, актриса обратилась за помощью. В этом актрису поддержал режиссер сериала Джевдат Мерджан. Из-за мешков под глазами актрисе поступало очень много жалоб по поводу ее внешности, но режиссер нашел выход и из этой ситуации. На съемочной площадке были построены специальные цветовые эффекты, которые используют только в сценах с Нургуль. Эти цветовые гаммы, показывают цвет лица и недостатки в идеальным виде.

Аз си мисля, че Нургюл си изглежда прекрасно за ролята си.....

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 12:24 от arpha

# 557
# 558
# 559
Арфи, напълно съм съгласна с теб. И децата, и родителите страдат от тази ситуация, независимо какви са приоритетите им. Джансу не само, че е имала всичко материално, но има безусловната любов и нежност на Джихан, пък и тази на брат си и обслужващия персонал на къщата.  Докато Хазал, освен че е живяла в бедност, е расла в една конфликтна среда и най-важното - без баща. Напълно разбираемо е, че всички изпитват и привързаност, и ревност, и завист, и страх едновременно. Естествено ние сме нетърпеливи да разплетем ситуацията, а създателите на сериала ще го усукват, докато излъчването му има рейтинг.

# 560
Да, точно така Маги..... Няма само положителни или само отрицателни образи, вече и в комшийското кино започнаха да го осъзнават и показват.... На мен и Дилара ми хареса с предложението си, само ако малко си беше надвила на егото да не набляга, че с Джихан са решили, да беше говорила само от свое име, като истинска майка..... Може би и малко страдание ако усетя у нея, а не да виждам постоянно гордата ѝ, каменна, безизразна физиономия, може би, би ми допаднала 10% да речем.... Не мога обаче да ѝ отрека, стил, изисканост..... От друга страна не трябва да забравяме и ревността ѝ...... Да видим.....

Търся снимка на разплаканата Хазал с розовата блуза, но не намирам, явно никой не е сметнал за нужно да направи от този момент..... Светлииииич, ще се пробваш ли, моляяяяя!!! Praynig Praynig Praynig

# 561
Маги  Hug  Heart Eyes  Grinning, аз изчезвам, миличка, че ще пътуваме, но в късния следобед смятам да съм на линия..... Grinning

# 562
# 563
Привет Simple Smile С новина от последния час - за тези, които чакат 5 -ти еп. с рус. суб. - в понеделник.

# 564
Привет ,момичета! Hug

Арфи... Heart Eyes
Скрит текст:
дано безаварийно се приберете.... Praynig bowuu...като знам какъм сняг е към вас.... #Crazy ooooh!
И...ние пътувахме...ако може да се каже пътуване 8 километра... bowuu hahaha hahaha hahaha,но пък времето при нас е прекрасно...все едно пролет идва...и...друго си е ,да излезеш на дворчето ,да поглезиш някое котенце,да го нахраниш ,премряло от студ и глад... bowuu Peace Grinning.Само дето ми е хладно при компа...пуснала съм една духалка... ooooh!...ама не топли...иначе в къщи печката ми бумти... Grinning
Маги... Heart Eyes
ООООооо...Лу Heart Eyes...сега те видях ,преди да публикувам...Мерсииии...  bouquet
Зари... Heart Eyes

# 565
# 566

Още нещо бяха писали рускините вчера, което ме изненада, за външния вид на Нургюл, слагам го, а който не се оправя с руския да пише, ще преведа.....

Нургуль Йешилчай воспользовалась пластическим светом. На данный момент актриса играет в нашумевшем проекте "Вдребезги", так как актрисе получает очень много негативных комментариев о ее внешности, актриса обратилась за помощью. В этом актрису поддержал режиссер сериала Джевдат Мерджан. Из-за мешков под глазами актрисе поступало очень много жалоб по поводу ее внешности, но режиссер нашел выход и из этой ситуации. На съемочной площадке были построены специальные цветовые эффекты, которые используют только в сценах с Нургуль. Эти цветовые гаммы, показывают цвет лица и недостатки в идеальным виде.

Аз си мисля, че Нургюл си изглежда прекрасно за ролята си.....

И...аз го прочетох това,но хич не му обърнах внимание...И...се чудя защо ли се притеснява Нуришката...това е напълно естественно, с напредването на възрастта...аз и така си я харесвам...М/у другото имаше и коментар от мамашите и за Ерко...когато го дават в по близък план и неговото лице не е идеално...и ...какво от това...пак си е чаровник и красавчик... bowuu PeaceА...и при снимането доста ги цапотят и им прикриват бръчките ,торбичките под очите ,сенките... bowuu

# 567
Цитат
интервюто на Еркан, още не съм го гледала на преводач, но при рускините прочетох, че е в обичайния стил.

Аз си го пуснах на Гугъл и разбрах само някои неща...ставаше дума нещо за модел...не схванах точно ,НО пък се сетих нещо друго...Преди близо три години едни мои дружки от 1001 нощи ходиха до Истанбул...за съжаление аз не можах да отида с тях...но пък едната от тях...ми донесе вестниче със снимчица на Ерко ,като модел...рекламираше кожено яке ....мисля...аз още го пазя и трябва да пробвам да го снимам и да ви го пусна... bowuu

# 568
# 569

От мамашите...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт