Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 95

• 26 675
  • 741
  •   1
Отговори
# 630

Şimdi.set .çalışıyoruz .#paramparça @paramparça @nurgulyesilcayy @cevdetmercan #endemol

# 631
  • София
Привет, момичета! Hug
Довечера съм на рожден ден и най-вероятно няма да съм с вас. Confused Лошото е, че до март месец няма да мога да гледам с вас на живо, тъй като ще съм доста заета месец и нещо. Embarassed Embarassed Embarassed Hug

# 632
Привет, мили момичета!  Hug Heart Eyes Grinning Успешен първи работен понеделник и спорна първа работна седмица от 2015 г. на всички желая! Grinning Grinning Grinning

# 633
# 634
Привет, момичета! Hug
Довечера съм на рожден ден и най-вероятно няма да съм с вас. Confused Лошото е, че до март месец няма да мога да гледам с вас на живо, тъй като ще съм доста заета месец и нещо. Embarassed Embarassed Embarassed Hug

Мило Тинче Hug Heart Eyes Grinning, благодаря ти за вниманието   bouquet, разбира се, че когато можеш, тогава ще помагаш..... Ние сме си в темата, в понеделниците ще гадаем, през седмицата, когато се появите ти, рускините, Кеии  и Съни ще сравняваме доколко сме познали и такааааааа..... Приятен ден, мило момиче!  Grinning Grinning Grinning

# 635
Дали ще видим тази сцена довечера.... newsm78 newsm78 newsm78 Може и втори фрагмент да се появи по следобедно време..... Оставям ви до късния следобед...... Grinning Grinning Grinning

# 636
Привет и от мен.... wavey Hug...сладурки !!!

Арфи Hug...мерси за кафенцето

Тин Hug...нищо ,миличка...гледай си работа и ангажиментите Rolling Eyes...нас не ни мисли Naughty...когато можеш ,тогава bowuu...нямаме бърза работа... Naughty Joy Joy Joy...имаме голям опит в гледането на картинки Shocked...и...сме големи гадателки bowuu Joy Joy Joy...де познали ,де не Thinking...споко... Stop

# 637
# 638
  • София
Hug Hug Hug

Най-вероятно, като се върна от рождения ден, ще се опитам да изгледам серията (дори да е посред нощ - винаги след купон поне 2-3 часа още не мога да заспя hahaha). Така че утре ще се опитам да разкажа това-онова. Mr. Green

# 639
# 640
Hug Hug Hug

Най-вероятно, като се върна от рождения ден, ще се опитам да изгледам серията (дори да е посред нощ - винаги след купон поне 2-3 часа още не мога да заспя hahaha). Така че утре ще се опитам да разкажа това-онова. Mr. Green

newsm10 smile3521  love001

# 641
Привет  wavey Kissing Heart  food010

Paramparça 6. Bölüm 2. Fragmanı

http://www.youtube.com/watch?v=1cCZLBlf--M

# 642

Ухаааа newsm44 newsm09...Лили Hug...мерсажжжж... Heart Eyes
Не разбрах за какво се разправят Джихан и Гюл  newsm78 Naughty,ама защо хвърля и труши Диларка разбрах bowuu Peace...получи призовка от съда... за развод... Rolling Eyes

# 643
  • София
 Hug Hug Hug

И на мен ми е трудно да разбера какво казва Гюлсерен на Джихан, но Дилара точно това получи - призовка от съда. То даже си го пише и отдолу  hahaha - Cihan Boşanma Davası Açıyor

Тия тримката са си лика-прилика.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 15:53 от zarani

# 644
Привет, отново!  Hug Heart Eyes Grinning Ходих да погледна при рускините дали няма превод на 5 епизод, но няма, за съжаление. Сложили са тази снимка, което вероятно означава, че сем. Алпер ще си има хър-мър с коцето в някакъв момент.....  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт