Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 95

• 26 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря, миличка!  newsm51 А за възлюбления ѝ, знаеш ли нещо по въпроса и за проектите ѝ, ако ти е попадало инфо, разбира се, и когато имаш време.....
Аз отдавна не съм се сблъсквала с Айча, да ти кажа. Както казах, отдавна не съм гледала турски сериали и малко съм се отдалечила от всичко. Embarassed Embarassed Embarassed

# 616
Привет  Hug newsm51 Hug
Момичета, благодаря ви
Да идва по - бързо утре вечер...
Скрит текст:
че следпразнично утре никак не ми се работи... Поздрав с музика  Hug

# 617
  • София
 Hug Hug Hug

М/у другото Фарах е 10-тата в списъка...първа е Нургюл... bowuu Peace
Обаче според мен списъкът си е напълно произволен, не са ги подреждали според това коя колко е талантлива или известна.

И през ум не ми бе минало да сравнявам Хазал с Айлин.  ooooh!  Нямат нищо общо! Айлинчето си беше капризна в началото, но Хазал за разлика от нея доста злобна ми се струва.

# 618
Привет ,убавици... Hug Hug Hug

Арфич Heart Eyes...много си изпуснала ,джанъм ooooh! Joy Joy Joy...но...нищо ...пак се насладихме на нашата любимка... Laughing

Зари  Heart Eyes...не казвам мила ,че са ги подреждали ...просто беше 10 по ред... bowuu...а за сравнението м/у Хазал и Айлин... newsm78...май си приличат...еее  поне мъничко...заради охолния и богат живот към ,който се стремят...и...отварям една скобка...не мисля ,че единственна причина Айлин да се омъжи за Мурат беше богатството му...най важната според мен причина беше да бъде близо до Сонер... bowuu Grinning...и това за сравнението ...може би се надяват ,че и Хазал като Айлин рано или късно ще се осъзнае и ще стане добричка bowuu Joy Joy Joy

Лу Heart Eyes...и аз нямам търпение ,но и то не остана Naughty...като се наспим и айдееееее... Rolling Eyes Party Party Party

Тин Heart Eyes...Айчата е прекрасна ,нали...а и споко...не си изпуснала нищо ново около нея...минала година снима само игрален филм...Олур ,олур... bowuu Peace
[/color]

# 619
# 620

ОООООООО...Снежко... Joy Joy Joy Joy Joy

Сега се сетих...точно тази снимка съм избрала за новата тема...Джерен и Йомер ...снежковци... bowuu Grinning Joy Joy Joy

# 621
  • София
Да де, точно това имах предвид и аз,  Simple Smile  без значение според мен е било и за автора коя е първа, коя десета, просто си е написал статията.

За Айлин съм напълно съгласна, омъжи си се за Мурат само и само да е по-близо до Сонер.  Heart Eyes
Ех, Сонер и Айлин  Sad  върнаха ми се спомените. Една от най-любимите ми романтични истории е тяхната. Но все така става, че като харесам много дадена екранна двойка, или историята им, или сериала ще приключат преждевременно, или един от двамата актьори ще напусне ... Все наполовина остава всичко.  Crossing Arms  Нямам късмет с турските сериали и това си е.  Mr. Green

За Хазал ми е много трудно да повярвам, че ще стане добричка. Да, може нещо да я разтърси, че да се осъзнае донякъде, но да не забравяме чия дъщеря е.  Naughty  Цялата си е една малка Дилара. Айлин имаше късмета да има майка като Джемиле.  Heart Eyes Биологична имам предвид.

# 622
Да де, точно това имах предвид и аз,  Simple Smile  без значение според мен е било и за автора коя е първа, коя десета, просто си е написал статията.

За Айлин съм напълно съгласна, омъжи си се за Мурат само и само да е по-близо до Сонер.  Heart Eyes
Ех, Сонер и Айлин  Sad  върнаха ми се спомените. Една от най-любимите ми романтични истории е тяхната. Но все така става, че като харесам много дадена екранна двойка, или историята им, или сериала ще приключат преждевременно, или един от двамата актьори ще напусне ... Все наполовина остава всичко.  Crossing Arms  Нямам късмет с турските сериали и това си е.  Mr. Green

За Хазал ми е много трудно да повярвам, че ще стане добричка. Да, може нещо да я разтърси, че да се осъзнае донякъде, но да не забравяме чия дъщеря е.  Naughty  Цялата си е една малка Дилара. Айлин имаше късмета да има майка като Джемиле.  Heart Eyes Биологична имам предвид.

smile3521 newsm10 Напълно съгласна ...със всичко написано Peace...и ...по назад бях писала...Хазал си е майчичка... bowuu  Grinning ...НО Naughty...знае ли човек Thinking...може пък да стане чудо...макари ,че Коледа е доста далечко... да се надяваме на втори сезон и виж Shocked...станали чудеса... bowuu Joy Joy Joy Joy Joy

# 623

Хубавото ни момиче е празнувало Нова година с приятели... bowuu Party

# 624

Какво ли ще се случи с Озан... newsm78 newsm78 newsm78

Изчезвам...до скоро... wavey Hug

# 625
# 626
  • София
Ей, ама то имало вече превод на 4-ти епизод  doh
Добре, че влязох в сайта да го видя, ето линк за торента - Счупени Парчета / Parampaca / Broken Pieces - TV-Rip s1e4

Благодаря на момичетата за превода!   bouquet   bouquet

# 627
Кейййййййй Hug...Съниииии Hug...Мерсажжжжж...

# 628
Ей, ама то имало вече превод на 4-ти епизод  doh
Добре, че влязох в сайта да го видя, ето линк за торента - Счупени Парчета / Parampaca / Broken Pieces - TV-Rip s1e4

Благодаря на момичетата за превода!   bouquet   bouquet

Hug Heart Eyes

# 629

Страница "Космополитен" от Рукие...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт