Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 95

• 27 243
  • 741
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Здравейте! Hug Бях много заета тия дни, та затова отсъствах.

Статията е озаглавена "10-те ни актриси, които спешно трябва да изпратим в Холивуд". Казват, че в Холивуд има един стереотип на актриси, който поотживява и някои лица доскучават, затова трябва разнообразие. Така че това са предложения. Изненадва ме задната позиция на Туба Бюукюстюн, след като тя беше и номинирана за "Еми", и беше и в Монте Карло, т.н., т.н. Rolling Eyes

# 601
Дубру трууууууууу...мацки... wavey txtloves #Silly

Хайдеее...кафе за мен ,кафе за теб ,кафе за всички вас... Laughing Laughing Laughing

Тин...мерсажжжж... Hug Heart Eyes

# 602
# 603

Kadikoy "Meyhane" de bir gece!! Yeni yil yeni yil;))

Кадъкьой "кръчма" за една нощ !! Нова Година Нова Година;))

# 604

newsm78

Ahmet ÇİLESİZ...май това е новата изгора на Айчата... newsm78

мениджър в академичните среди консултиране

Истанбул, Турция newsm78

# 605
Привет, милички!  Hug Grinning 

Светлич  Hug Heart Eyes Grinning, пийвам с голям кеф и разглеждам снимките на нашата любимка! Благодаря ти!   bouquet  Много се радвам за нея и от сърце ѝ желая да е вече трайно щастлива!  Praynig Praynig Praynig

Тинче  Hug Heart Eyes Grinning, благодаря за превода!   bouquet  Ако знаеш повече подробности за Айча, моля те, напиши ги, че тук сме много, които я обичаме.....

# 606
# 607
Нямам спомен дали сме виждали тази фотосесия, че нали през декември бях малко извън събитията, но я слагам да ѝ се насладим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на нашата любимка:

Това е написано във фейса:

Ayca Varlier'in bu yil en trend internet dergisi olan Based İstanbul'daki roportaji ve moda cekimi....

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 12:48 от arpha

# 608
  • София
Колко е красива Айча! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Арфи! Hug

# 609
Тинче, по поръчка се появяваш, миличка, дай малко инфо и за това, моля!  Praynig Praynig Praynig

Фантастична е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 610
  • София
Арфи, първото е информация за модната й фотосесия, от която са тези снимки. Второто е за участие на Айча в някакъв бар "Дениз", по 25 лири за вход. Wink

# 611
Благодаря, миличка!  newsm51 А за възлюбления ѝ, знаеш ли нещо по въпроса и за проектите ѝ, ако ти е попадало инфо, разбира се, и когато имаш време.....

# 612
# 613
# 614
Хайде, това беше от мен.... Приятен ден!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт