Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 493
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мили момичета  Hug Да се разпиша и аз наникъде. Мери, благодаря за темичката, татуираната кака е много опасна  Grinning

Весели празници на всички! Желая много здраве на вас и семействата ви!

Аз около празниците не можах да тренирам много-много, но и с хапването не беше много зле положението. Както и предполагах, ще си откарам и януари с 90 ДП  Mr. Green

Благодаря ви за поздравленията за Латвия, чак днес смогнах да седна да чета. Стажът ще е в архитектурна фирма в Рига. Тепърва ще се уточняват подробности, след празниците ще се видим по скайп с някой от  шефовете, за да "се опознаем", както е казал Wink Но най-вероятно ще е към 4 месеца, от юни до октомври, тъй като през май е защитата на дипломната ми работа.

По темата за потенето по-напред и аз искам да препоръчам Део кристал. От няколко години съм заредила с такъв всички вкъщи, а и много познати и сме много доволни. Не намаля количеството пот, но елиминира миризмата. Да не говорим, че един стик се ползва поне година и половина...ако остане неизтърван примерно. Ползвам този  Peace

# 136
Госпожица Лаленце, благодаря ти!
Аз хапнах един банан за закуска и чушки с ориз за обяд. Много вода и чай пия, но усещам, че корема ми е неспокоен
Все пак правих йога, защото последните дни изобщо не съм тренирала- но пък за сметка на това съм ходила доста пеша, така че има движение. Мисля утре да направя най-сетне този ден 90 и да завърша 90ДП.

# 137
Добър ден! Отчитам Body beast back and bis. Помните ли за проблема с болката при екстензия при упражненията за трицепс? По празниците се случи така, че попаднах на човек с повече опит. Обясних му и той каза: "Не искам да те обезкуражавам, с колкото трениращи съм говорил - дискомфорта си остава и за напред. За известно време не прави френско разгъване с дъмбели." 
smile3514 #Sniper tantrum

Допълвам си с едно UFC Fit - Ultimate stretch flex.

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 17:20 от Lidsy

# 138
Дели  Hug Как съм пропуснала за твоя стаж в Рига   Rolling Eyes Поздравления   bouquet  Това ми е град мечта, надявам се скоро да мога да го посетя  Heart Eyes

Отчет от вчера - 3 часа в един воден парк: тичане след децата, водни пързалки, малко плуване.  Вече се чувствам по-добре.  Днес половинките и децата отидоха на ски, а ние с приятелката смятаме да се отдадем на шопинг  Rolling Eyes току-що си закупих пакетна ваканция за море през юни  Sunglasses

От утре мисля дали Piyo или Insanity Max 30 да подхвана  newsm78

Фея и тук благодаря за темата за зелени смутита   bouquet Heart Eyes

# 139
Добър ден! Отчитам Body beast back and bis. Помните ли за проблема с болката при екстензия при упражненията за трицепс? По празниците се случи така, че попаднах на човек с повече опит. Обясних му и той каза: "Не искам да те обезкуражавам, с колкото трениращи съм говорил - дискомфорта си остава и за напред. За известно време не прави френско разгъване с дъмбели." 
smile3514 #Sniper tantrum

Допълвам си с едно UFC Fit - Ultimate stretch flex.

Какъв е дискомфорта, който изпитваш?
Много го обичам това упражнение - натоварва много добре трицепса. За загрявка го правя с 5 кг и после качвам на 7,5.
Понякога обаче аз имам проблем с дясната става, но на мен цялата дясна част ми е проблемна  Mr. Green

Витоша 100 е уникално нещо, дано някой ден и аз да мога да участвам - за момента ми се струва връх, който не мога да изкача. Пожелавам много успех и ще следя с интерес  Hug Hug

# 140
Правя 15 повторения с 2 х 2кг., 12 с 2 х 3 кг. и 8 с 2 х 4 кг. От външната страна на десния лакът се появява парене. Случва се и при трицепсови лицеви опори. При кик бек и кофички за трицепс проблем няма.

# 141
Правя 15 повторения с 2 х 2кг., 12 с 2 х 3 кг. и 8 с 2 х 4 кг. От външната страна на десния лакът се появява парене. Случва се и при трицепсови лицеви опори. При кик бек и кофички за трицепс проблем няма.

Как чувстваш паренето - в мускула или в ставата? При мускула е нормално, при ставата трябва да се внимава.

# 142
Привет  Hug

Честита Коледа на всички  santa2
Вярвам, че всички сте получили желани подаръци. Аз не тренирам от вторник. Толкова много танци изтанцувах обаче, че свалих 2 паунда  Mr. Green Вчера купонът беше у дома. Колко хора бяхме не знам, но цял ден бях на крак. Голямо готвене падна. За щастие гостите уважиха баницата и тирамисуто ми, което даже не успях да опитам, но пък си имам пуйка за дояждане  eat

Линдзи, френското разгъване (не знаех, че така се казва на български) си е рисково упражнение, особено като се прави с дъмбел. С щанга по-добре можеш да коригираш техниката, която е важна, за да няма травми. Докато свикна в началото да изпълнявам правилно, доста често получавах болки. Вече ми е любимо и доста хора от класа ни по Боди пъмп съм научила да го изпълняват. Екстензиите пробвай да ги правиш на пода с коляно опряно стабилно в земята. Така ще си по-стабилна и цялото внимание ще насочиш към трицепса. Дръж ръката плътно до тялото неподвижна и движи само от лакътя. Не се притеснявай просто си дай почивка и после пробвай пак като почнеш с по-лекичко.

Докато се напиша вие със Смоуки вече сте го обсъждали. Интересно. че и при опорите ти се появява болката. Дано не е сериозно. Дай малко почивка, ако трябва мажи със спортен крем.

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 19:08 от tqna

# 143
Здравейте, банда! Hug

Дори не съм се записала в новата тема, ужас! То с тия празници човек не може да тренира и да се отчита като хората. Mr. Green

Днес правих дългата тренировка на Румяна, но и аз спрях преди края.
Изкарах 55 мин. = изпълних всички 14 комбинации по 3 пъти, пропуснах повторението.

Честно казано, истина е, че в последните дни хапнах сладкиши и пих алкохол, но всичко беше съвсем благоприлично, без изцепки (дори съм изненадана от себе си!) и нямам нужда да си чистя съвестта с безкрайна тренировка.

За съжаление с това не приключвам 90ДП, липсват ми още около 5 тренировки. С едно пътуване в началото на месеца и сега с празниците, малко изостанах от плана и имам да наваксам някои от най-последните тренировки. Дългата тренировка не мисля да я повтарям, както е предвидено, а вместо нея ще повторя тази за корем от ден 82. Peace

Прочетох, че има болни и контузени - оправяйте се бързо! Hug

# 144
Смоук, честно, не мога да определя. Мисля, че е става.
tqna, с лост съвсем не смея. Още ми е тежък, а и лявата ми ръка е доминираща.

# 145
Весела Коледа, момичета!
Отдавна не съм писала, но реших да ви почета. Аз се прецаках много гадно и някъде на 1/3 от 90 ДП си претоварих жестоко коляното. Така го претоварих, че не мога да помисля за клякане и скок. Чакам да намалее болката, за да започна отново полека. И така... засега се мажа и разгрявам само. Пожелавам ви весело посрещане и много сбъднати мечти!

# 146
Смоук, честно, не мога да определя. Мисля, че е става.
tqna, с лост съвсем не смея. Още ми е тежък, а и лявата ми ръка е доминираща.

Ако е става - дай й почивка, лек масаж за подобряване на кръвообращението, може мехлем някакъв  Peace Ставите са пантите на тялото и трябва да се пазят.

За лоста - има едни къси, не класическите за големите тежести, а 1/3 от тях. Също има криви лостове. Всички те са много удобни за тренировка на трицепс, бицепс и рамо. Може да им добавяш по 2,5 кг дискове от страни, за повече сила

http://www.bodyconstructor.com/video-30-%D0%A102-%D0%95%D0%BF07- … D0%BE%D0%B2%D0%B0

Много харесвам тази тренировка с Моника  Hug

# 147
Фея, Дели, благодаря ви момичета за споделеното относно стиковете против изпотяване. Ще си потърся такива кристали със сигурност.

Дели, браво на теб! Честито и приятен, и ползотворен стаж!!!

Аз отчитам много гости тези дни и голяма тичане край масата  Grinning, нищо така поне нямам време да преяждам.

# 148
Отчет - level 1 от 30 days shred на Джилиан. Не ме натовари достатъчно, БР е по - добра според мен, но ще направя и останалите 2 да ги пробвам. Допълних с Total Ab Workout: No More Muffin Top който някой беше пуснал скоро в темата от ютюб - много симпатична мацка и за 10 мин. добре си натоварих корема. Ще разгледам и другите видеа  Peace

# 149
Аз имах предвид точно по-леките лостове също, не големия. С големия не мисля, че е въобще разумно да с прави разгъването даже и за мъже. Ако имаш възможност Линдзи, легни на пейка до огледало, вземи лек лост с много малки тежести и се наблюдавай. Хвата, не по-широк от раменете и най-важно сгъвай само в лакътя до нивото на челото. Като можеш да се гледаш сама, ще видиш, ако грешиш. И друго важно има. Корема стегнат и не се отлепя от пейката. Така няма неволно да прехвърляш натоварването в раменете и гърба.
Смоуки благодаря за линка. Леле, това момиче Моника е много красиво. Направо залепнах пред монитора да я гледам. Иначе съм ходила на сайта. Много приятно момче е водещия.
Сега гледах пак  Laughing Страхотна техника. Това рядко съм го наблюдавала даже и сред професионални треньори. Впечатлена съм Peace Пак благодаря. Ще търся още неща с нея ако има.

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 21:36 от tqna

Общи условия

Активация на акаунт