Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 478
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Анирам, не мисля, че кейлът се продава в БГ все още. Знам, че има хора, които го отглеждат, но за домашна консумация. Ако не можеш да намериш кейл, потърси манголд. Той също е много богат на хранителни вещества.

# 121
Благодаря ти, дано го има по хр. вериги.
Аз съм голям фен на броколи и карфиол със сирене, кисело мляко не бях добавяла, ще пробвам

# 122
Момичета, ето я темата за детоксикация със зелени смутита.

Отчитам хайманосване с децата и ММ по зоопаркове и паркове. Днес времето беше разкошно: слънчево и 12оС. Навъртяли сме неусетно 12 км...

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 07:28 от Фея Кръстница

# 123
Отчитам Pure Strenght 1 доволно  Simple Smile

# 124
Добро утро, прекрасни!
След цялото преяждане по 24, 25 и 26-ти, явно съм се натровила, защото втори ден имам проблеми с корема. Не искам да минава на сухари обаче, какво ще ми препоръчате да хапвам?
Фея, благодаря за темата  Hug

# 125
Дилянке добре дошла в моя отбор. Аз пих активен въглен ии като ядене портокали и нищо друго не ми се ядеше...и продължава да не ми се яде...

# 126
Добро утро и от мен!

Отчитам само коремни преси, нямам сили за друго. Ще прегледам пак програмите, защото като за начало ми трябва някои по-кратки.

# 127
Да, и аз си мислех за плодове- ябълки, банани или мандарини. Чудя се..ужасно е

# 128
Иска ми се да се присъединя към вас.  Blush  В една от миналите темички опитах, но после не остана време да пиша. Много ентусиазиращо действате!  Hug

Аз общо взето си обичам Инсенити. Друго си е едър чернокож батко да ти крещи, че трябва да се справиш.  Mr. Green  Тичам много навън, а скоро и планинско. Поставила съм си за цел тази година да завърша 100 км обиколка на Витоша и затова сега се старая да вляза в по-издръжлива форма. Видях, че сте качили Инсенити Макс 30, което ми е като Коледен подарък от бгмама  Mr. Green  Много благодаря!

Решила съм да мина цялата тренировка +  тичане от време на време, но на не повече от 10 км (за да не си бъгна коленете предварително) и после ще ми останат около 2 месеца за здраво планинско тичане нагоре по баири.

За момента мисля, че нещата вървят добре. Преди 2 дена тичах от Младост 2 до Люлин (до станция Западен парк по-точно) и всичко беше наред. Разстоянието е почти 20 км. Засега мисля, че съм до около 20-25 км. След още седмица Инсенити ще опитам да го направя на 30-35. Не знам дали греша, но мисля, че ако успея до самата обиколка да стигна до 50 км, има голям шанс да се справя да я завърша на самото състезание. Simple Smile

# 129
Здравейте,сппртни дами!
Честита Коледа,пожелавам ви много здраве, щастие, любов и успехи! Да сте все така дейни и спортуващи. Благодаря ви за мотивацията  и съветите, които ми давате!
Не съм ви чела от доста време, нямам с какво да се отчета. Но от новата година се сгягам. Весели празници и посрещане на новата година!

# 130
Цяла нощ вилнях и сега ми е малко лошичко, ноооо до час ще се измъкна от диванчето и тръгвам към залата. Вчера горна част, днес долна. Дано не заспя на някоя лежанка  hahaha

# 131
  • София
Записвам се с 8 км планинско бягане на -8 градуса  Grinning

Like_Smoke, браво само така! Няма все да сме примерни, я!  Whistling
Google76, имаме си темичка за бягането, добре дошла си в нея  Hug Ще ми е интересно да следя подготовката ти за Витоша 100  Peace От статиите, които съм чела знам, че преди съзтезание трябва да си бягала няколко пъти към 70% от дължината на дистанцията, в този смисъл ми се струва, че трябва да си стигнала до 70 км преди юни месец.

Двете сладурани със стомашните проблеми - да оздравявате, ей!  Hug За храната не знам какво да препоръчам, но пийте много течности да не се обезводните!

# 132
  • В полите на Пирин планина
Добро утро и от мен!

Отчитам само коремни преси, нямам сили за друго. Ще прегледам пак програмите, защото като за начало ми трябва някои по-кратки.

Както е по традиция в темата да ти препоръчам програмата за начинаещи на Румяна Илиева - http://fitnesinstruktor.com/6-sedmici-nachinaesti/

Самите комплекси са кратки, но ако един ти е малко можеш да направиш 2-3 кръга от същия или някой друг. Има загрявка и разтягане, които са много важни при спортуването. Освен това Румяна показва базисни упражнения и правилната техника за изпълнението им, обяснява много и бавно.

# 133
Lady Brinne, благодаря ти много!

# 134
Здравейте момичета Simple Smile

Не съм писала много отдавна в темата, но ви следя редовно Peace
Тренирам си по програмата(90-дневното предизвикателство), днес правих последния ден, но го правих до 40-тата минута. Четох, че доста от вас не са направили/довършили деня заради продължителността, и аз съм отвикнала да тренирам толкова дълго  Whistling

Искам да се похваля, че си поръчах хранителен режим при Руми Simple Smile Надявам се да имам добри резултати Simple Smile Надали ще имам големи промени относно храните, които ям, промените предполагам ще са в количествата  Crazy

Ще следя темата за детокцикацията със зелени смутита  Peace Може би на по-късен етап ще пробвам и аз Simple Smile
Желая на всички весело посрещане на Новата година   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт