Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 475
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
Симпа, скоро ще се влюбиш в Джилиан, и всички останали ще бледнеят Heart Eyes
Аз питах ли те как ти се отразиха постите?

Ех, много се радвам, че се събрахме голяма група за смути детокса! Crazy

# 106
Ще се радвам да споделите за този детокс  Peace

Аз правя от време на време по един мазен фаст, но толкова

# 107
  • София
Здравейте, спортни  Hug

Честита Коледа!  santa2 Желая на всички ви много здраве, сили, късмет и, разбира се, време и упоритост за тренировки! Пожелавам ви топли мигове с любимите хора, както по празниците, така и през цялата идна година!

Напоследък нямах много възможност да ви чета, но сега се връщам да наваксам.
Аз последно излязох да тичам на Коледа, днес пак. Най-накрая има сняг и аватарът и подписът ще са в тон със зимната приказка навън.  Nature Snowman

# 108
Вдъхновена от Фея си спретнах едно зелено блаженство- краставица, авокадо, тиквичка, маруля, джинджифил и лимон Simple Smile) имам и снимка, после ще я кача

# 109
Симпа, скоро ще се влюбиш в Джилиан, и всички останали ще бледнеят Heart Eyes
Така е то: Нова Година - нова любов Grinning.
Освен да се заема малко по-сериозно с шреда - в смисъл не само да го пробвам, ами и да взема да го направя докрай Grinning. Доколкото си спомням всички отзиви за Боди Революшън-а бяха много добри. Гледам на него като на по-следващ етап.

В тази връзка искам да попитам дали някой има рецептите на Джилиан в превод на БГ. Превеждането доста ме изнервя Confused.

Аз питах ли те как ти се отразиха постите?
Попита ме, но аз малко неучтиво забравих да ти отговоря  Embarassed
Скрит текст:
По принцип постя от години. От няколко се старая да постя здравословно, а сега прибавих и тренировки, което намирам, че ми се отрази още по-добре. Това е идеалния вариант за мен. Трябва да се грижим и за душата, и за тялото. Нали и двете са еднакво важни. Тъкмо днес прочетох една мисъл, която много ми допадна - "Грижи се за тялото си. То е единственото място, на което можеш да живееш" Grinning

Бих препоръчала на всеки да опита да пости.
Ползите от него са безспорни и се знаят от векове Peace. В този смисъл не съм открила топлата вода, дори е малко смешно да я препоръчвам Grinning. Лично аз не бих могла да се храня вегански целогодишно, но да спазвам такъв режим в определени периоди не ми е трудно. Дори тялото само си го търси. Забелязала съм, че Великия Пост направо си го чакам с нетърпение - след усиленото зимно хранене с предимно концентрирани храни, тялото отчаяно иска... почивка.

# 110
  • Пловдив
Честито на всички празнуващи днес!
И аз се записвам в грапата на неизкаралите последната тренировка от 90ДП. 90 минути ми се виждат много, а и няма как да си открадна толкова много време накуп.
За сметка на това стартирах с Шон и Insanity MAX 30. Вече направих 3 тренировки и мога да кажа съвсем откровено, че го обичам този човек. Направил е така, че в 30 минути буквално да те изцеди.

# 111
Добро Утро!
Отчитам тренировка със собствено тегло+плио движения, в 4 кръга, 1 час. Утре -почивка.

Прекрасни почивни дни!

# 112
Аз тези инсанити 30 изобщо не успях да ги отворя, пробвах с 2 плеъра  Confused

Смути-фенките този детоск период само на смутита ли ще го карате? Може и аз да пробвам за 1-2 дни, но на моя робот не ми се получават добре, по- скоро като рядко пюре. Ще се запиша в темата щом е готова

Аз днес бях на работа и сега сме при мама и хапнахме стабилно обедно - следобедно... май няма да успея да тренирам  Rolling Eyes

# 113
  • София
Отчитам се със силова за долна част със собствено тегло + корем. Сега си пийнах и една доза протеин. Тия дни много се мотивирах за новите поставени цели!
Аз мога да се похваля, че скъщи вече си имаме кухненски робот, така че с удоволствие ще пробвам споделените рецепти за смутита.  Peace

# 114
Здравейте  Grinning

Аз днес не правих предизвикателството. Тренирах с новото уредче с ластици. Така и не можах да разбера какво точно се води, но ми харесва много. За съжаление не мога да дам линк с тренировки към него, но се водя от снимките, които имам към него, а и мъжът ми ме инструктира, тъй като той като по-млад е бил фитнес маниак и е тренирал много. И така, сега ми казва кое как се изпълнява правилно, по колко серии да правя, по колко повторения в серия и т.н.

Отчитам и пързаляне с шейна. Дядо Коледа донесе на трите деца по една нова шейна и реших и аз да си припомня детството. Хората ме гледаха леко странно, но веселбата беше голяма и се забавлявах истински  Laughing

Фея, от доста време се каня да те помоля да направиш точно такава тема, но ми беше неудобно да те занимавам. Страхотна си   bouquet

# 115
Драги мои, надявам се да ви заварвам в добро здраве, настроение и финансово състояние! Мятам един поглед диагонално на 6-те страници, които сте изписали без мен.
Значи... За 3 дни си скъсах синджира и ядох ли, ядох. Издула съм се като гайда и ще има да спихвам ли, спихвам. Всичкото това дънене ме направи толкова ленива и неработоспособна  Confused Не съм тренирала на 24, 25 и 26, но за сметка на това днес метнах един Бълк легс. Сега съм нов човек. Отивам да пека кестени.

# 116
  • В полите на Пирин планина
Записвам се в напредналата вече тема с поздрави и Весела Коледа на всички празнуващи   Hug

Вчера правих PIYO Sweat, а днес публикуваната по-назад тренировка на Кристин от GYMRA, която доста ме изпоти и някои от упражненията модифицирах според възможностите си, но съм доволна все пак  Mr. Green

За похапване няма да говоря  Stop

# 117
Днес отчитам https://www.youtube.com/watch?v=DE4GNOZibsY - Scottish Ballet Health and Fitness Episode 1: Core De Ballet + https://www.youtube.com/watch?v=mBiWl_4fbzk - Total Ab Workout: No More Muffin Top и голяма игра с кучето в преспите.
За пореден път ми се опъва 5-ия ден на 30 Day Yoga Challenge (https://www.youtube.com/playlist?list=PLcjgXQkHWH453km2BpJqYHzmkUkkjH5IB) - нещо не съм в кондиция за нея, колкото и да е кратка  Rolling Eyes

Семейно с половинът отчитаме едно мащабно изнасяне на възтежки боклуци от вкъщи с ааадски много качване и слизане по стълби - идеална тренировка за цяло тяло, препоръчвам.  smile3551

# 118
Момичетааа аз съм тотална излъгация тия дни от 24 никва тренировка. На 25 ми беше супер зле нищо не бях яла и на 26 викам няма да се силя, днес...пак нещо не ми е ок...не знам обаче ми писва и утре каквото ще да става ставам иии правя тренировка. Спряла съм се на Мишел Pure strenght 1 пък да видим....До нова година най вероятно ще съм несериозна, нооо след товаа простоо ще се размазвам и съм замислила програма Simple Smile

# 119
Записвам се за смутито след празниците, както и се надявам да възстанова тренировките в къщи.
От къде мога да си купя кейл / сега видях какво е това, но не помня да съм го срещала по магазините/
Снимката на Merry на аватара ще ме вдъхновява, страхотна преса

Общи условия

Активация на акаунт