Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
След 4 дена вирус, днес отчитам една лека зумба 40мин. Още не преливам от енергия, но полела-лека ще вляза в час.

# 91
Идвам да се запиша в новата тема. Много хубава е станала първата страничка, много настроение носи - благодаря, Мери!   bouquet

Небрежно ще пропусна ужасът с храненето и ще се похваля с най-хубавия коледен подарък - моят мъж най-накрая се вдигна да тренира!   261uu  Сега на мен ще ми се връзват по две тренировки на ден, но каузата си струва. Връщам се да разглеждам тренировки за съвсем начинаещи и да мисля с какво да го мъча - ако ви изникват някакви съвети на ум, казвайте.

# 92
evenfall, според мен е добре да тренира с някой мъж треньор, за да не каже, че тренира с женски тренировки Grinning
Боб Харпър, Блендерите също имат тренировки само с момчето, не го знам как се казва, не ги следя, програмите P90x, UFC Fit (макар че не е много за начинаещи..). Повечето не са за начинаещи и ще е нужно да обясняваш техника като за начало. To винаги е нужно, ама разбра какво имам предвид, надявам се. Успех  Hug

Внимавайте с тежестите за крака!

# 93
Мери, благодаря за мнението!
На първо време ще се наложи аз да съм треньора, с който ще тренира, защото положението е много зле. Ще крада упражнения и ще сглобявам тренировки с по-опростено темпо и повторения.
Признавам си, че Боб Харпър не съм го преслушвала още - може би е крайно време да го направя. Иначе за по-нататък блендерите определено са ми най-напред в списъка ии да, като цяло не ми е минавало през ума да му пускам жени, макар че днеска пробвахме една тренировка за ръце /собствено тегло/ с мацката от блендера - ми толкова зле му беше, че не се загледа много дали треньора е мъж, жена или извънземно  Laughing

А какви са уловките при тежестите за крака?  Rolling Eyes

# 94
  • UK
Минавам на бърз отчет с последна тренировка за тази година, ден 74 от 90ДП. Peace Добре ми дойде.
Последните две седмици от предизвикателството ще ги направя януари! Следващата седмица цялата ще почивам, че ще отскочим до Англия! Sunglasses

Фея, Дана, броите ме и мен за зелените смутита от 5-ти януари се почвам, ще замествам само закуската и следобедния снак със смути, все пак кърмя Peace

# 95
Дрийми, чудесно! Вече сме три Simple Smile

Ивън, честито! Успех и на двама ви!

Сарми от сурово кисело зеле (за запазване на полезните вещества от ферметационния процес) с плънка от ориз и нахут

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 03:46 от Фея Кръстница

# 96
Здравейте, момичета  Hug Весели и изпълнени с топлина празници ви пожелавам!

Нямам с какво толкова да се отчета - бяхме на ски за 4 дни и беше прекрасно!  Учудващо добри условия за това време на годината.  Малкото чаве кара ски за първи път и се справи доста добре (само по зелени писти, разбира се), батко му имаше компания и беше много щастлив ... НО ... в последния ден на ваканцията приятелката, която ни е на гости, си счупи една кост на глезена, аз пък лепнах някакъв вирус ... и сега ние с нея "релаксираме" докато половинките се грижат за децата, готвят, пазаруват, т.н. НО и това ще мине Wink  Няколко дни няма да мога да тренирам, но ще имам време да осмисля какво искам да изменя в начина на трениране и хранене (май храненето най-вече ми куца ...)

Бройте ме и мен в групата за зелените смутита

# 97
Днес отчитам Джилиан - 30 Day Shred - ниво 1.
Доста натоварващо беше - 20 минути без никаква почивка  Whistling
Доволна съм и сигурно ще повторя. След Румяна ми е малко странен нейният стил на трениране, но ще свикна Grinning.

Тази сутрин си приготвих броколи със сирена каквито имах в хладилника - обикновено сирене, пълномаслена извара и 1 малко кубче пушено сирене. Подправих с черен пипер.

Merry. , доколкото си спомням ти рекламираше закуска с броколи и сирене. Може ли да споделиш как я приготвяш?

И аз мисля да бъда с вас на 5 януари със зелени смутита Grinning.
Надявам се от предния ден да обявите продуктите, за да си ги набавя, защото ако остане на мен изборът ще е главно спанак, киви, портокал... друго не се сещам.

Фея, страхотни сармички. Когато приготвям нещо с кисело зеле, задължително хапвам малко и сурово - за мезе hahaha.

# 98
Честит имен ден на празнуващите, ако има такива. Последните два дни преядох, много е гадно така по празниците...и сега ми е супер тежко, и изобщо не мога да се наканя да направя последната тренировка от 90ДП. Може би утре, а днес йога и мисля да заведа майка ми на масаж, че има имен ден Simple Smile)
Някой, който прави 90ДП, направи ли 90-минутната тренировка?
И аз минавам на зелени смутита и пълен детокс за организма ми. Усещам колко ми е гадно, тежко и натоварено, и как не искам да поглеждам храна

# 99
Аз рекламирам броколи със сирене, да  Grinning
Варя си броколите до омекване, изцеждам, слагам им мляко и сирене и готово  Grinning

Дилянка, даже аз не я направих. Само първата част направих (54 мин ли колко беше). Просто ми омръзна. Не ми се тренира толкова дълго  Whistling

# 100
Мама Мил, Симпа, Дилянка, посъбрахме се. Чудесно!

Ще взема да направя тема, в която ще има обяснения и препоръчителните рецепти. Ще дам линк тук, когато съм готова. Ще гледам да имате достатъчно време, за да можете да се подготвите. Ще почнем на 5-ти. Когато човек е на работа или е постоянно зает, по-лесно се минава най-критичния преходен период (първите 3-4 дни).

# 101
Мери, аз я започнах, докато още не беше качено видеото...и стигнах до комбинация 5, но самата психическа нагласа за час и 35 минути някак си...не мога да се настроя

# 102
И аз все още не мога да се настроя да тренирам по-дълго.
Последната тренировка от 90ДП беше най-дългата,  която съм правила досега Grinning. Можах да издържа само около 45 минути и то при условие, че не беше кой знае колко натоварваща (говоря за ниво 2).

Засега оставам привърженик на редовните, по-кратки и умерено натоварващи тренировки. Джилиан днес ми даде малко повече зор, но смятам, че ще й свикна Crazy

Merry., има, има реклама, щом съм "прихванала"  Grinning.
Относно млякото, предполагам имаш предвид кисело мляко. Да ми кажеш нещо за количествата продукти, които ползваш. Принципно не съм голям фен на броколите, но пък съм човек, който има воля да си променя навиците. Щом се научих да тренирам редовно, значи и други неща мога. С едни броколи ли няма да се справя  Crossing Arms.

Иска ми се да си разнообразявам менюто си с по-ниско калорични неща. Надявам се да помогнете с предложения. Хвърлям ви ръкавицата... образно казано.

# 103
Симпа, аз слагам около 200-300 г броколори, 200-300 г кисело мляко, да Simple Smile и около 50 г сирене. Понякога слагам и извара, но може и без нея. Идеята е да не е много гъсто. Същото нещо може да се прави и с карфиол Simple Smile експериментирай с количествата Simple Smile

А за "настройката" за тренировка сте много прави. И аз не можах да се настроя Simple Smile

# 104
И аз съм от големите фенове на броколи и карфиол  Heart Eyes Последният го ям направо суров на салата. Иначе ги задушавам съвсем леко,вътрешността да хрупа, слагам и моркови. Може да добавя малко животинска сметана или само настъргано пармиджано отгоре и става трепач  Mr. Green

Сняг не сняг, отивам към залата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт