Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 489
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Отчитам ден 1 от новото предизвикателство на Руми. Бях си сложила леки тежести на глезените, с които се сдобих сега по намаленията и направо ми трепереха краката след края на тренировката.
Нямах време за йога, но ще пробвам да намеря довечера.

# 436
  • Стара Загора
Здравейте!

Ивенце, според мен 3 кг е добре, щом досега си била с бутилки. Аз дълго времех тренирах с гири 2 кг, понеже такива имах, минах на 4 кг, но понякога ми тежат и редувам старите и новите гири. Аз лично си купувам гири на Kettler, които са с винилово покритие, обаче е грапаво. Сигурно и други марки има такива грапави, просто аз тези знам. По-удобно ми е спрямо гладките гири. Също така, както е казала Люба, използвам ги и за захват при лицеви опори и е удобно, че не са кръгли.

Благодаря. Hug
Аз правя някои упражнения и с 2 кг, защото 3 ми бяха много. Бутилките са наполовина и надявам се да свикна бързо, че от юни не съм тренирала с гирички.

Лидси,   bouquet
Ще прегледам по-късно вкъщи и ще споделя какво съм избрала.

Говорите за Шон - въпроса ми дано не е безкрайно тъп, създателя на Insanity ли беше това? Embarassed
И относно програмата, миналата зима я открих и имаше снимана до около 20 ден в ютуб от любители. Правих я точно след Коледа. Добре ми се отрази и смъкнах 3 кг за седмица. Гледала съм дисковете в амазон, обаче ми идват доста скъпи. Ще взема да ви изчета малко по-малко, че няма как да ми се обяснява всичко. Embarassed

Annick, може ли снимка на въпросните тежести за крака.  bouquet

# 437
  • UK
Ивченцето, Инсанити я има качена в рутракера, както и Инсанити Макс 30.
Не е лошо да разгледаш подробно страничка 1, може би ще си отговориш сама на много от въпросите! Peace

# 438
  • Стара Загора
Не е лошо да разгледаш подробно страничка 1, може би ще си отговориш сама на много от въпросите! Peace

Това трябваше да направя още в началото, но ми е пламнала главата днес. ooooh!
Извинявам се. Ще попрочета. Hug

# 439
  • Стара Загора

Това трябваше да направя още в началото, но ми е пламнала главата днес. ooooh!
Извинявам се. Ще попрочета. Hug

# 440
За днес отчитам чистене на един етаж от къща Wink и че най-накрая по залез се занесохме с мъжа ми на стадиона, където тичах
10 обиколки (= 4 км) без прекъсване за 25:40 мин. Това е скорост от около 9,4 км/ч. Shocked
Не се смейте, аз съм изключително доволна от себе си! Mr. Green Последните ми опити да тичам датират от април миналата година и никак не бяха задоволителни. Харесва ми този първи опит сега. Усетих, че добре съм заякнала краката с тренировките на Румяна в сравнение с преди, когато тренирах седене на диван. Ако няма да идва студена вълна (в момента тук е доста слънчево и топло, когато няма вятър), хич няма да чакам до напредване на пролетта, за да започвам с тичането, ами скоро пак ще пробвам. Simple Smile

# 441
  • У дома
За много години, сладурки!!! Живи, здрави и все така устремени да сте през новата година!

За днес отчитам 5 км на пътеката и много качване/слизане на стъпала поради разчистване на коледна украса.
Трябва по-редовно да влизам, че изпускам всички готини снимки Sad

# 442
  • София
Аз се разболявам  Crazy

Изкарах си почивката тичайки на минусови температури и по планините, а вчера излязох за 2 часа да си купя ботуши и днес цял ден ми е лошо и ме боли гърлото...  Tired

Barbabeau, много се радвам, че така добре си се настроила към бягането  Hug Продължавай в същия дух и ще видиш колко ще ти е лесно напролет  Peace

Опитвам се да събера сили и да си направя опитите за набирания днес...

Поздравявам всички момичета, които успешно завършиха 90 ДП   bouquet

Ивченце, навъртай се, ще научиш много полезни неща, а и компанията е приятна  Peace

# 443
Отчитам днес ден 3 от 90ДП и си намерих тефтерчето, където лятото си бях написала мерките  smile3508 и така, резултата е -12 см. в талията и -12см. в ханша  newsm44 И това след голямото ядене по Коледа  Crazy
Барба ти къде живееш?

# 444
Лаленце, дръж се! Благодаря за окуражаването Simple Smile, бегачките в темата сте ми голям стимул.
А и Google76 просто разби със снимката в снега, докато тук дори не е под Нулата:)))))))

Рейн, впечатляващи мерки, евала!
Живея в Италия на самата граница с Швейцария. Ако искаш, виж на картата lago di Lugano за по-прецизно. Simple Smile

# 445
Много ви благодаря за милите думи, момичета!  Hug

Barbabeau
, започнала си си съвсем чудесно! Ох, то тичането е някаква краста. Веднъж започнеш ли, не ти минава.  Grinning И аз като Лаленце съм хванала някакъв грип, но засега още се държа на фронта. След малко ще си направя тренировката - уж не е хубаво вечер, но днес съм от сутринта до сега плътно заета с университетски дела и чак сега успях да си поема въздух.  ooooh! Още не съм решила дали Шон или Фитнес блендърите.

# 446
Ооо Barbabeau ти живеш в рая... Много пъти минаваме от там на път за южна Франция и е невероятно!

# 447
За днес силова тренировка за долна част предимно, мъртва тяга, повдигане на един крак на стол, клекове, гребане, повдигане на крака от земя лакти и колене, напади.
Накрая йога за разтягане https://www.youtube.com/watch?v=Vtv1cXghqko&list=PLsPcs4lOza … eomz&index=18 Страшна мацка, много ме изкефи, а рядко харесвам треньори.  Heart Eyes

Честно казано завиждам на всички, които изкараха предизвикателството на Румяна докрай и сега продължават тренировките, иска ми се да не се бях разболявала  Tired Бях стигнала до 60 и някой ден, но имах някакви пропуски от 5-6 дни. Тъкмо бях влязла във форма.

Много се смях с хипохондричките в темата, аз съм същата   Joy Винаги се сещам за Мелман от Мадагаскар, ако сте го гледали, той е заклет хипохондрик и все се кани да умира https://www.youtube.com/watch?v=FJSXWAyJPik 

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 22:02 от Анонимен

# 448
За много години!
За днес отчитам ден 1 от 5дневката на блендерите.

# 449
Птиците ... много благодаря за отговора.
А реално този Любомир примерно следи ли какви са постигнатите резултати?
Аз нямам кой знае какъв проблем с кг моята цел е стягане по скоро иначе ако отслабна 3 до 5 кг ще ми е бонус Simple Smile

Да следи определено време  Peace Погледни вариантите на сайта му Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт