Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 494
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Stavanger,Norway/ Varna
За много години, моми4ета.  Grinning

Пак съм в редиците. Последните дни ме тръшна хипохондрията ми, след като при проба на една блуза в магазина видях петно на гърба си, като голяма бенка, което преди Коледа, когато пробвах рокли го нямаше. ММ и той гледа и каза- бенка е. И край, като ме втресе, 4е и празници, не мога веднаг ана лекар да отида да я проверя..., какви филми ми минаха през главата само, как изкарах Нова година, само аз си знам  Crazy. Оказа се явно, прискрипано от цип на роклите, които пробвах, защото нещото запо4на да избледнява и из4езна  Crazy. Но факт, е, 4е се видях на ония свят и ме изкара от строя за няколко дни  Rolling Eyes
Тъкмо се освестих и се зарадвах, 4е ще живея  Laughing Crazy и ни тръшна грип в къщи- разстройства, повръщане... Само на мен ми се размина с болки в стомаха, много неприятно. Оправяме се ве4е и днес се метнах на тренировка рано сутринта.

8 км ти4ане, 150 ходещи напада и мъртва тяга. На нагорно ми дойде, защото не съм яла по4ти нищо два дни, но поне съм по- добре ве4е, май избих вируса.
Много бързо свърши ваканцията, но се радвам от 4асти... Когато ходя на работа, поне имам някакъв ритъм и режим и съм по- организирана  Grinning

# 421
За много години и изключително успешна 2015 пожелавам!
Отново се включвам в отбора след месец-два почивка с тенденция бавно, но славно да достигна предишната си форма.
Страхотна форма на всички ви!

# 422
Да благодаря отново на RainDanceMaggie за качените тренировки на Focus T25 в dox.
И да ви попитам познавате ли и бихте ли препоръчали добър фитнес инструктор който да изготвя фитнес режим онлайн.Но наистина да е добър Simple Smile) .Много се замислям да започна да ходя и на фитнес защото с домашните тренировки се чувствам отлично имам добри резултати но не бих постигнала в домашни условия това което искам Simple SmileЗатова ми се иска да вляза във фитнеса но се чудя да заложа на перосонален инструктор или да заложа на фитнес програма изготвена онлайн ?

# 423
Много бързо свърши ваканцията, но се радвам от 4асти... Когато ходя на работа, поне имам някакъв ритъм и режим и съм по- организирана  Grinning
Точно това си говорихме вчера с ММ. И аз се радвам, не съм свикнала повече от 3-4 дни почивка, особено пък и когато времето е лошо и почти през цялото време си стоим вкъщи  Crazy

Отчет за днес:
Направих първият ден от седмичния план на Руми
http://fitnesinstruktor.com/intervalna-trenirovka-s-uprajnenia-z … alo-tialo-26-min/ 2 кръга с 5-килограмови гири. Добре ми бяха тежестите, единствено при ренегадското гребане вместо с 2х5 правих с една гира, защото не ми е удобно да ги държа заедно с една ръка  Peace
http://m.youtube.com/watch?v=fwXQMYeihvI yoga for flexibility: upper back and hips

Успешна седмица на всички   bouquet

# 424
Здравейте, момичета!
От днес започвам 10 дневния смути детокс на Фея, вече приготвих смутитата за мен и мама- ето и снимка:
Днес направих Power Yoga 4 на Зузка, което не беше никаква йога, а си беше доста натоварваща тренировчица за загрявка и след това ден 1- сила на Румяна- част от новото предизвикателство, което няма да има срок, а ще са ежеседмични тренировки  Peace и за накрая ден 4 от Yoga Challenge.
Чувствам се страхотно, а смутито е страшна вкусотийка  Peace

# 425
Дяволски чаровна, моят съвет е в началото при всички положения да тренираш известно време с инструктор  Peace

# 426
И да ви попитам познавате ли и бихте ли препоръчали добър фитнес инструктор който да изготвя фитнес режим онлайн.Но наистина да е добър Simple Smile)

Има много добри разбира се. Аз и още няколко момичета сме доволни от Любо Иванов (републикански шампион по бодибилдинг и завършил кинезитерапевт). ТДИ е супер доволна от Юли ( Юлиян Тодоров). Чувала съм добри отзиви, а и Ивет Лалова е тренирала при Белчо Христов - но той май иска и лична среща, а е във Варна. Но не съм 100% убедена в последното де.

Може би има и други, но не се сещам за отзиви от първа ръка  Peace

# 427
Здравейте!

Люба, как може да се наричаш свинче, понеже ти били поизчезнали плочките на корема, пък мъжът ти и той се бил демотивирал?! Laughing Кофти период явно - празници, маси, грипове и умора... Всичко минава, ще влезеш в крачка. Simple Smile

Бобче, много се радвам, че ще живееш! Joy Смешно ми е, понеже и аз съм в състояние да се вкарам в подобен филм. Даже с една моя приятелка си имаме термин за внезапната смърт - това е, когато внезапно се окаже, че ще се мре! Обаче още сме живи.

Ивенце, според мен 3 кг е добре, щом досега си била с бутилки. Аз дълго времех тренирах с гири 2 кг, понеже такива имах, минах на 4 кг, но понякога ми тежат и редувам старите и новите гири. Аз лично си купувам гири на Kettler, които са с винилово покритие, обаче е грапаво. Сигурно и други марки има такива грапави, просто аз тези знам. По-удобно ми е спрямо гладките гири. Също така, както е казала Люба, използвам ги и за захват при лицеви опори и е удобно, че не са кръгли.

Мерида, с дъщеря ти сте много красива картинка, много сте нежни и двете. Simple Smile

Аз вчера приключих с 90ДП.
Днес съм като дете в сладкарница и се триумя между проба на някоя нова програма с Джилиан, тренировка с Кристин пред басейна или тичане на стадион с мъжа ми. Grinning

# 428
Изненадващо за мен отчитам един НВ ден вчера  Grinning.
И един още по-изненадващ резултат от кантара тази сутрин.
Скрит текст:
Това рядко успявам да го постигна - предвид, че апетът все ме тегли към плодовете, захарчето в кафето Embarassed и зърнените храни в различните им разновидности. Да го бях планирала, нямаше да го спазя. Установих го днес, след като си прегледах менюто от вчера. Та не зная дали точно това не е причината тази сутрин кантарът ми да "закове" твърдо на 53 кг (които реално погледнато са малко над 52 кг , предвид излишните "пълнежи" в корема Wink).  Да си призная честно, след лабавите дни около Коледа и Нова година, съвсем не съм очаквала такъв резултат. Радвам се, разбира се, на резултата. Голямо "зареждане" беше около празниците, та се надявам съвсем скоро да мога да отчета заветните (и последни) 1-2 кг надолу до целта.

Отчитам и силна МТ на гърба от вчерашната тренировка.
Скрит текст:
Определено е от ренегатското гребане.
Този път много се старах да не усуквам кръста (както правя обикновено Blush) и явно съм натоварила плещите както трябва. Сега ще почивам, а след като се наспя, и ако съм в тонус, ще направя  и една тренировка. Почнала съм вече една програма на Румяна, но много ме изкушава Табатата (мисля да пробвам ниво 3), която е публикувала вчера. Решила съм твърдо да я направя, но май няма да е днес.

Днес съм замислила режим а ла детокс. Само дано не стане ала-бала  hahaha. Трябва да го изкарам докрай Peace.
Скрит текст:
Планът ми е доста далеч от програмата на Фея, но все пак съобразно местните условия ще изглежда така:
Фреш - портокал, лимон, ябълка, морков, джинджифил (1 л.)
Ядки - 100 гр. (бадеми, тиквени семки, слънчоглед)
Сурови плодове - любимите ми дюли
Салата - зеле, морков, цвекло, целина, копър и авокадо.

# 429
За последните 4 дни нищо не отчитам, довечера ще опитам да направя нещо.

# 430
Отчет за днес - Боди бийст бълк легс.
Отчет за утре - Боди бийст гърди и трицепс.
iv4enceto_91 Правилно ти е казала Любчето, че шестоъгълните гири могат да се ползват за лицеви. Могат, ама аз цялата съм голяма и кокалчетата ми опират в пода с 4-килограмовите. В момента има пуснати разглобяеми дъмбели с максимално тегло 10 кг. в спорт депо по 23 и нещо лева бройката. На мен ще ми свършат идеална работа, защото идва време да увелича най-после килограмите, а който е преглеждал Бийста по диагонал знае защо трябват 3 комплекта тежести.

# 431
  • UK
Отчитам ден 78 oт 90ДП + 40 сек планк (ден 5) + 10 мин йога. (ден 5) + зелено смути за закуска!  chef

Симпа, добър хранителен детокс план за деня! Одобрявам го Peace Аз мисля скоро да почна да правя веднъж седмично подобен ден , само на сурова храна! Peace

Люба, а защо не си дадеш почивка от програмата, по която тренираш сега (знам, че обожаваш Шон и Аsylum-а), според мен имаш нужда от малко промяна и непременно ще излезеш от дупката, в която се намираш сега! Така или иначе ви предстои почивка?! По-добре до почивката прави нещо, коренно различно - йога, пилатес, зумба дори или бягане, на почивката не знам дали въобще ще тренираш, но кардио табата винаги е вариант! И после като се прибереш с нови сили почни отначало или продължи с Шон! Надявам се, няма да се обидиш, че давам такъв съвет. Но смятам, че понякога тялото има нужда от коренна промяна за известно време в тренировките. И четейки какво пишеш, с недоспиването и т.н. си мисля, че твоето тяло има нужда точно от това! Peace

# 432
  • Пловдив
Меги, излез от профила си в google. После пак кликни на дадения линк. Трябва да си на входа. Влез с това име и парола:
User: bgmammasport@gmail.com
Password: bg123456
И след това кликни 2 пъти върху папка ZUZKA горе, над останалите тренировки, които се виждат веднага.  Peace
Благодаря и аз за качените тренировки!  bouquet

# 433
Птиците ... много благодаря за отговора.
А реално този Любомир примерно следи ли какви са постигнатите резултати?
Аз нямам кой знае какъв проблем с кг моята цел е стягане по скоро иначе ако отслабна 3 до 5 кг ще ми е бонус Simple Smile

# 434
Симпа, добър хранителен детокс план за деня! Одобрявам го Peace Аз мисля скоро да почна да правя веднъж седмично подобен ден , само на сурова храна! Peace

Добър - лош, някакъв е по-добре от никакъв Wink.

Да, интересно е да се опита що е то суровоядството. Макар че за ден едва ли можем да усетим ефекта. Нужно е повече време на организма да се нагоди. За сведение аз доста бързо прибегнах до салатката Blush. Фрешът не засища за дълго  - бърз въглехидрат е и определено не се оказа най-доброто решение. Смутито със сигурност ще те държи сита повече време. Просто стомахът си иска да мели нещо - зеле, морков, квото дадат  Grinning. Иначе след салатката се кротнах малко.

Ако не добър детокс, то поне вкарах доста витамини днес.
А в първия ми свободен ден мисля да обиколя за блендер и да си взема най-после някакъв. Щом е над 600 W, мисля че ще става за моите скромни цели.

Общи условия

Активация на акаунт