Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 522
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Nuclear, аз я похвалих йогата- много е хубава и съм я свалила, но ако дадете идея къде да я кача ще го направя  Peace

# 406
в пощата на темата в gmail, или в гугъл докс  Wink Дилянка ако не ти се занимава аз ще го направя, но утре, че вече си легнах  Blush

# 407
О, изобщо не се бях сетила- пуснах ги там всичките Simple Smile

# 408
Навих ММ да вземе блендер. Специални благодарници на Фея кръстница. Той и отпреди това беше навит, но след няколко снимки от темичката съвсем се предаде. Ходихме до Немския магазин и си го харесахме.  Heart Eyes

Та отчитам едно смути от банани, кивита и ябълка.

За днес Insanity Max 30: Cardio Challenge и  Fitness Blender's 5 Day Workout Challenge to Burn Fat & Build Lean Muscle Day 2.
Поправям се. Бях решила след Шон вечерта да си направя Fitness Blender, ама имах повече енергия нещо и направих още 1 Шон. Тъй че за днес:
Insanity Max 30: Cardio Challenge
Insanity Max 30: Tabata Power

Nuclear, благодаря! Само дето реално не са ми достатъчни тренировките.  Rolling Eyes Спрямо Голямата цел с обиколката на Витоша поне.

# 409
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, момичета!
За много години!Пожелавам ви винаги да сте здрави, щастливи, усмихнати, толкова спортни и мотивирани и през новата година да постигнете резултатите които желаете!
Прочетох ви отгоре-отгоре, видях много красиви тела- поздравления, действате ми мотивиращо!

След почти месец прекъсване на тренировките, 10 дневно боледуване по Коледа и Нова година, от утре мисля да съм отново в редиците на спортуващите. С храната и килограмите съм ОК. Просот толкова тежко изкарах грипа,че почти не съм яла, освен препечени филиики и обикновени бисквитки. От утре с редовен отчет за тренировка и храна Simple Smile!

Искам да ви попитам следвате ли вече някаква нова програма, след като приключихте 90 ДП какви тренировки правите?
Хубава вечер!

# 410
Аз започнах Insanity Max:30 и правя Power Yoga на Зузка  Peace

# 411
Дилянка, каква е тази програма, къде мога да видя тренировките?

# 412
Megi- тя е на Шон, има линк на първа страница от темата - в рутракер са качени. Аз оттам си ги свалих
Ето и папката на Зузка в акаунта ни в гугъл: https://drive.google.com/drive/#folders/0B_oSE9aCi7FyQ3NrdGFheEV … FybDNVM0R1TWFnemc

# 413
Сурова торта от орехи, кашу, сушени плодове, кокосово масло. Украсена с ленено семе и годжи бери.
Може ли рецептата?   chef
Разбира се. Взех я от един от любимите ми суровоядски сайтове. Ето я цък.

# 414
За много години и от мен!!!
След дъъълга почивка от тренировки /каквито и да било/, както и от всякакви ограничения, режим и съобразяваници какво- кога и как, отново съм на линия. Вече се отчетох във фитнеса с яка силова тренировка ръце и интервално тичано- ходене.
След което шоколадов протеин, кис. мляко, череши- с пасатора- оказа се невероятна красота за моите сетива.  Laughing
Сега отивам да се къпя, че задачите не чакат. Т.е. чакат- мен  Mr. Green

# 415
Добро утро

Отчитам първа тренировка по план - кардио - табата от джъмпинг джак и планински катерач, горна част - кръгова всички мускулни групи по 12 бр 3 кръга доволно за 45 мин  Simple Smile

# 416
Добро утро, момичета!
Записвам се отново в редиците на спортуващите, както казах  Simple Smile. Отчитам ден 1 от 90 ДП, понеже имах притиснения, как ще се справя след почти 1 месец прекъсване и реших с нещо лесно и кратко да започна.
Поизпотих се доста, позадъхах се, не мога да повярвам, как допуснах толкова дълго време да не спортувам, не съм във форма, изобщо. Едва си направих упражненията с тежести за ръцете, с прекъсвания  #Cussing out
Сега си пия кафето и чакам да ми се накиснат мюслите за да закуся.

Megi- тя е на Шон, има линк на първа страница от темата - в рутракер са качени. Аз оттам си ги свалих
Ето и папката на Зузка в акаунта ни в гугъл: https://drive.google.com/drive/#folders/0B_oSE9aCi7FyQ3NrdGFheEV … FybDNVM0R1TWFnemc

Дилянка, извинявай за глупавите въпроси, но как да си ги изтегля, кликвам върху линка и ми се отваря моят личен диск. Ако може да ми опишеш стъпките, може и на лично. Благодаря ти  Hug

ХУбав и успешен официален работен старт на всички!

# 417
  • Стара Загора
Здравейте момичета. Hug

Честита нова година!
Да сте здрави, щастливи, много силни и мотивирани. newsm76

Скоро наминах при вас и попрочетох мъничко, но времето ме притиска и не мога да смагам. Ще се постарая тази година да съм по-послушна.
Тренирам с Румяна Илиева и в момента довършвам 90 ДП, понеже имах малко неприятности и се наложи да прекъсна за около 20 дни. Останаха ми 8 до края. От днес има нови тренировки и искам да се снабдя с гирички за тях. Тренирах с бутилки вода, но ми идват леки вече. Има много видове гири, а аз не съм наясно кои си струват и са подходящи за у дома. Иначе мисля да взема 3 кг. С толкова тренирах във фитнеса до лятото. Какви ще ми препоръчате и откъде да ги поръчам?

А какво е мнението ви за гимнастическите топки и тези с ластици. Отдавна заглеждам без, но сега се зачетох в случаен сайт, че били подходящи за сваляне на килограми и ми стана интересно.
Искам да сваля 4-5 кг и да стягам. Ще започна да посещавам и залата скоро, главно заради кардио. Пътеката ми липсва най-много. С нея успях да смъкна от обиколка, а сега съм върнала и искам отново да влезна във форма. Лошото е, че съм на работа до 17 ч. и вечер трябва да чета за изпити след като се прибера, но съм си обещала, че поне 3 пъти в края на седмицата или като цяло ще намеря.

Извинявам се, ако е коментирано и обсъждано (а то със сигурност е). Не видях такава тема и тук ми се стори най-удачното място за въпросите ми.  bouquet

# 418
  • Пловдив
Здравейте!
Атомче, тук съм си, просто нямам какво толкова да отчета, а ми е и много депресирано, щото се чувствам /и изглеждам/ като свинче  ooooh! Тренирам си по план, само в събота или неделя трябваше да си направя една тренировка по програмата, и хем децата ги нямаше и пак не се натутках нещо, та ме е срам от себе си. Тази нощ пък малката кашля цяла нощ и реално от 3.30 до 6 не съм спала, а трябваше в 5 да стана да тренирам, чакаше ме Гейм дей 60 мин., много любима тренировка, но ... Едвам се наканих все пак да направя нещо, че като ми се спи съм парцал, та реших, че мога да я приравня към Фрайдей Файт рунд 1 на Макс 30, та това ми е отчета. На обед като заспят децата може и нещо още да допълня с продължителност 25-30 мин., та горе-долу да стане 60. С яденето се надявам от днес да съм стегната, макар че имам само 12 дни, преди почивка, на която ще се яде, но пак е нещо. И в тези 12 дни имам един имен ден и едно гости, на които може и да се изложа.  Embarassed Embarassed Но няма да се предавам, не се понасям толкова сланинеста. Чак ММ ми вика, че съм го демотивирала ,щото толкова много тренирам, пък като ям и се освинвам и нямам плочки вече  ooooh! И нещо взеха да ми идват много дълги тези тренировки, особено, като сина ми е първа смяна. Направо не мога да се оцаферя, а от другата седмица по програма са по 2 - общо стават около 70-80-90 минутни. Това означава, че трябва да не спя. Sad
Сега, да не пропусна да кажа, че Гугъл адски много ми хареса! И много ми харесват също тренировките и бягането, които правиш, Гугъл, евала. Краката ти са трепач! Обожавам крака, на които си личи, че тренират  Hug Мерида си знае, че е манекенка   bouquet, а и Аник също е супер.
ТиЛи, значи едновременно в редиците, ихааа   bouquet Трябва да си пуснем едно състезание кой най-бързо ще свали каченото от празниците /който е качил, де/, иначе няма да се мотивирам, хахахахаха.
Между другото моето желание е да направя седемдневния режим на Джилиян от оан уийк шред, ще видим обаче кога ще успея да го почна. Ако го направя, ще споделя резултати.
Ивченце, не съм най-големия специалист, но гири от 3 кг. и 5 кг. имам аз и са ми добре. самите гири са от Спорт депо, много са удобни, защото са шестоъгълни и може на тях да се правят лицеви, като е нужно. Ако са кръгли, не става и трябват стойки. Зависи обаче от програмата ,която правя. Например на Р90Х 5кг. ми бяха малко за някои упражнения. Ако ще тренираш редовно, препоръчвам да инвестираш в дъмбели със сменяеми тежести, веднъж купуваш и край. Мен много ме е яд , че не го направих, като започнах да тренирам, а сега не ми се ще, щото какво ще ги правя тези гири пък. Но определено си имам нужда и от 7.5кг., когато НЕ правя Шон. Що се отнася до топките, с нищо НЕ СЕ отслабва, ако няма режим. Отслабва се с всичко, ако има. За мен в режим за сваляне, освен традиционни упражнения, е нужно да се включи и кардио 2 пъти седмично./поне/. В това отношение БР е прекрасна програма например.  Руми също има такива програми /и за начинаещи, и за напреднали/.
Много се разписах, да ме извините.
Лек и усмихнат ден.
п.С. Чаках виви да каже какво при нея, но я няма, дори и на фейса  Sad Sad

# 419
  • Стара Загора
Люба, благодаря ти. Hug
За хранителния режим ми е ясно, пропуснах да го отбележа. Спазвам такъв. Peace
Единствено се изкушавам със сладко. Но гледам веднъж седмично да си позволявам. Сокове, газирано, хляб и всякакво тестяно, пържено не ме блазнят и мнооого рядко посягам към тях. Да не кажа няколко пъти годишно. Наблягам на риба, пилешко филе, салати и сутрин кисело мляко с овесени ядки и лъжица мед (режа и плод понякога). Ям и плодове, а напоследък чета за максимум 1 на ден, пък аз много си ги обичам. Tired
За дъмбелите ще помисля. Гледала съм ги и тях като вариант. В залата съм тренирала за рамо с 5 кг мисля, но ме озорват и се напрягам. Затова като начало мислех да започна с 3 кг, а във фитнеса с кардиото да натоварвам с повече. Правих и клекове с лоста с 10 кг, до 50 повторения. Откакто започнах да тренирам с Руми разбрах, че съм го правила грешно май май. ooooh! Коленете трябва да стоят зад пръстите на краката и все още се боря с това. Буквално падам по дупе, ако се старая да го правя перфектно. Mr. Green
Иначе за гиричките - преди малко попаднах в сайт, в който пишеше добри неща за тези с винилово покритие. На мен такива са ми удобни. Peace
Моя най-голям проблем са бедрата. Страшно трудно свалям от там. Tired И съм като желе.
Корема също иска много стягане. Имам желание да работя за тях и се надявам все някога да ги
"оправя". В талията ставам като кукла буквално и ребрата ми се четат като на анорексичка, а в крака едва едва. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт