Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 529
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
MissDreamy , много интересни са тези 30 Day Plank Challenge.
Мисля да ги включа към тренировките. Много обичам планк.

В този ред на мисли да попитам - кои са любимите ви упражнения в тренировките и кои ви мъчат най-много?

Лично аз обичам всичко, което е за крака и корем, но ръцете ми са слабички и никак ме няма с вариациите на лицевите опори. Примерно, Шон като започне да прави лицеви с подскоци и отместване, доста се озорвам и си усещам, че се получава слабо. А не би било лошо да си засиля ръцете малко. ММ ме нави миналото лято да ходим да се катерим (но на скали, не на стена) и мен много ми хареса, но ми е трудно.

# 361
С Румяна и 90 ДП доста стегнах бедрата и заякнах краката, но и до сега ми са трудни клековете, тръстерите...  Като се замисля те ми дават най-много зор. Иначе си "почивам" с пуловър и флайс. То какво му има - лежиш, движиш гирите и усещаш приятно как коремните мускули работят - пълен кеф! Да не забравя и планк-а. Като се замисля, май си падам по по-статичните упражнения. Мързелана, кво да правиш! Rolling Eyes

# 362
ТДИ, и на мен ми беше интересно да прочета статията ти. Само каква промяна!  bouquet

За днес - Джо Дилън. По обяд залата на блока ни беше изненадващо пълна - нямаше свободен уред.

И преддетоксни манджи, че от понеделник започвам 10-дневния.

Ягодово белтъчно смути с веган протеин на прах (след тренировката).

"Слънчев" обяд - хумус с жълти чушка и домати, карфиол, пресен лук и крайче от червена чушка.

Сурова торта от орехи, кашу, сушени плодове, кокосово масло. Украсена с ленено семе и годжи бери.

# 363
Честита и щастлива 2015 година на всички  Hug

Не съм тренирала и се чувствам ужасно. За първи път от доста време супер болезнен мц. Сигурна съм, че е от липсата на спорт, защото преди не съм имала този проблем. От понеделник влизам в ритъм и така цяла година. Казах  Laughing

Теди, браво за постоянството    bouquet
Мерида си е красавица знам си я аз  Hug
Гугъл, прекрасна мама си  Peace Аз приличам повече на аватара ти  Laughing

Успях да укротя ламята в мен поне и за първи път след празниците съм на минус.
Още седмица ще се радвам на детенце и после пак в коловоза  Sad

На всички пожелавам срещи само с положителни хора и много положителни емоции! Всичко, което сте намислили за новата година да ви се сбъдва леко и безпрепятствено   bouquet  Hug

# 364
Тяна,  Hug

В какво време живеем! Вече има и чаши, които анализират напитките ни и пращат информацията към телефонно приложение...

# 365
Добро утро  Peace Къде са всички? Отдали сте се на мързелива последна неделя май, хихих
Аз пък за днес отчитам power yoga 3 на Зузка, много ми харесват- докога ще можем безплатно да и гледаме тренировките? Sweat Intervals на Шон и ден 3 от Yoga Challenge. Tака подредени ми се отразяват страхотно, защото йогата на Зузка е по-динамична- идеална е за загрявка, а пък йогата от предизвикателството е страхотна за стречинг.
За закуска кисело мляко с орехи  Peace
А по-късно ме чака пиле със зеленчуци и кънки на лед. Има ли други почитатели на зимните спортове?
Симпа, най-много "обичам" напади..  Naughty

# 366
Дилянка 1 седмица е безплатно, но аз в момента си ги свалям с една програма Video DownloadHelper  през Мозила (влез през Мозила, напиши в Гугъл Video DownloadHelper  и първия линк е този, изтегли го и там пише как се ползва това приложение) благодарение на Мери  Heart Eyes Тя ме светна за този трик  Wink

# 367
Уф аз не съм с Мозила, че ми бави компютъра дали с Гугъл Хром ще стане? Иначе ще е жестоко да ги сваля- всичките и искам да ги направя, не само йогата. Много ми харесва тази Зузка  Peace

# 368
Дилянка, и ние с Rain не ползваме Мозила по принцип, ама мойта стои само за да свалям видеата по този начин  Laughing
За гугъл хром така и не намерих удобна програма за сваляне на клипчетата.

# 369
Ах, тегля я значи- заслужава си  Party

# 370
А какво е това Yoga Challenge? Аз мислех, че за сайта на Зузка все става дума, а явно е нещо друго...?

За вчера отчитам повторение на ден 82 - корем, Руми. Simple Smile

# 371
Сурова торта от орехи, кашу, сушени плодове, кокосово масло. Украсена с ленено семе и годжи бери.
Може ли рецептата?   chef

# 372
# 373

Това е страхотно! Определено имам нужда от такова разтягане.
Сега остава да успея и аз да го изтегля. Имам Мозила Peace

RainDanceMaggie, това ли е - Video DownloadHelper 4.9.24 ? newsm78

# 374
Точно това е, но ние (поне аз де  Laughing ) теглим на Зузка тренировките защото има безплатен вход само за седмица, а йога предизвикателството си стои в тюбата безплатно   Laughing

Пс. и аз съм с Хром по принцип Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт