Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 533
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Само едното е мое.   Wink
Аз отдавна бях на 20.  Joy
П.п. Да кажа сега, че видях страхотни тела. Продължавайте в същия дух, момичета.   bouquet

# 346
Опааа момичета аз вчера нямах време да се отчета, но правих Pure strenght 1 и сега съм в Банско днес мисля да плувам  Simple Smile

# 347
Добро утро,
отчета ми за вчера е Джилиан БР и PIYO,днес се чувствам малко изморена от вчерашната тренировка,но мисля малко по късно да направя поредната на Джилиан от БР ,а утре почивка.
Времето днес ме радва ,термометъра показва по висока температура,така че днеска ще има и разходка  Simple Smile

# 348
Добро утро  Hug
Отчитам за днес Power Yoga 2 на Zuzka, Tabata power на Шон и ден 2 от yoga challenge. Taбатата ми беше по-лесна от кардиото му, честно казано, но вода течеше от мен накрая. Много ми харесва  Peace
Гугъл, страхотно тяло имаш  Flutter
Мерида, изглеждаш чудесно   bouquet

# 349
Привет,
имам си мускулна на ръце и дупе  Heart Eyes
за днес тренирах крака и корем.

Попадна ми едно видео, което искам да ви споделя http://loseweight-bg.com/
Хубав ден на всички, останаха още малко почивни дни. Възползвайте се максимално.

# 350
Мерида, чудесна си! Hug

Зизу, вече съм гледала някъде това видео, много е трогателно. Много е сладък този човек. Simple Smile

Аз понякога влизам да чета във форума на майфитнеспал на английски. Такива потресаващи истории се срещат! Често много дебелите хора се борят с много повече от излишни килограми. Повечето са съсипани психически, освен физически. Добре че вече има хора и форуми в интернет, които предлагат безрезервна подкрепа и съвети. Ето, и от това видео се вижда, че не и лесно да срещнеш някой, който ще повярва в теб и ще иска да помогне.

# 351
  • UK
Едвам ви стигнах, аз още не съм започнала с тренировките тази година, от понеделник!
Единственото, което мога да отчета е трите първи дни от Йога Предизвикателството и трите първи дни от ПЛАНК предизвикателството, а от понеделник ще си довърша последните 2 седмици от 90ДП с Руми!  Peace

Ето и Планк чаленджа! Simple Smile
The 30 Day Plank Challenge will send your core strength through the roof! Yes, all you have to do is HOLD this position, nothing else! It looks pretty easy, but it isn't!

Day 1 - 20 seconds
Day 2 - 20 seconds
Day 3 - 30 seconds
Day 4 - 30 seconds
Day 5 - 40 seconds
Day 6 - REST
Day 7 - 45 seconds
Day 8 - 45 seconds
Day 9 - 60 seconds
Day 10 - 60 seconds
Day 11 - 60 seconds
Day 12 - 90 seconds
Day 13 - REST
Day 14 - 90 seconds
Day 15 - 90 seconds
Day 16 - 120 seconds
Day 17 - 120 seconds
Day 18 - 150 seconds
Day 19 - REST
Day 20 - 150 seconds
Day 21 - 150 seconds
Day 22 - 180 seconds
Day 23 - 180 seconds
Day 24 - 210 seconds
Day 25 - 210 seconds
Day 26 - REST
Day 27 - 240 seconds
Day 28 - 240 seconds
Day 29 - 270 seconds
Day 30 - PLANK FOR AS LONG AS POSSIBLE!!

# 352
  • В полите на Пирин планина
Аз не успях да видя Мерида този път, но нищо  Grinning Преди съм я виждала и си спомням колко чудесно изглежда.

Google, имаш наистина много хубаво оформени спортни бедра.

Аз приключих преди малко с PIYO Strength intervals. Много ми харесва тази тренировка - хем кратка, хем се чувствам добре след нея - изпотена и раздвижена.

Днес не съм зле с храната, но след малко чакам сестра ми на гости. Обаче няма да прекалявам - пека едни пържолки с гъби във фурната и ще наблегна на тях+салата.

Лека вечер на всички  Hug

# 353
Добро Утро!
За днес отчитам кръгова тренировка със собствено тегло, в 4 кръга, 1 час.

Утре трябва да седна да си напиша новата програма. Снощи преди да заспя почти я измислих.  Mr. Green

Фъстъче, приятно изкарване.
Приятен ден!

# 354
Честита Нова година на всички   bouquet! Пожелавам ви да сте все така упорити, много постигнати цели и най-вече здраве!
На първи не успях да тренирам  Blush. Отчета ми за вчера е Ден 59 от Р90Х3 + Jackie Warner 30 days fast start Lower Body. За днес Ден 60 + Jillian Michaels Killer buns & thighs Level 3.
С храната съм горе-долу ок. Едно от обещанията ми за новата година е да премахна изцяло от менюто си всички вредни храни, към които понякога посягам. Доста неща съм ограничила, но винаги може повече.
След тренировката си направих купичка кисело мляко с протеин и лъжица тахан и половин банан. За вечеря съм намислила печено месо и салата червено зеле + морков + магданоз.

# 355
Днес ми е почивен ден от тренировки.
Отчитам само около 40 минути ходене пеша и един скучен работен ден. Толкова скучен, че седенето в един момент ми омръзна и направих няколко серии напади и клекове във WC-то Grinning.
И все пак явно не съм почивала съвсем днес, щом си усещам краката доста уморени. newsm78

Да отчета и една черна точка - излапах доста бисквитки "Милка" (онези мъничките с шоколадова звездичка в средата), поне 4-5 бр.,  но пък ми беше вкусно  Crazy.
Отчитам и цели три червени точки - геройски пренебрегнах три вида торти днес Crossing Arms

# 356
За много години! Днес отчитам първа тренировка за 2015 г. - 2 пъти 30 day butt lift с 2 бутилки от 1,5 л. минерална вода, блендърска 10-минутка за прави и коси коремни.
За миналата година съм се отчитала доколкото ми е възможно. Най-продуктивни ми бяха последните 3 месеца. Тази година целите ми са да довърша каквото съм наумила за бедра и глутеус, да налея в прасците и да направя пропорционални на тях ръце. Откъм функционалност - искам да се науча да се набирам. Ще си купя нови дъмбели (пластмасови, че януари и февруари са трудни месеци). Това май като цяло.
Гугъл, страхотна форма! Винаги съм се възхищавала на постоянството на тичащите.

# 357
Днес правих скалъпена от мен тренировка с bulgarian bag , че цял ден миткосвахме по магазини и имах малко време накрая на деня, докъто домочадието хапваше. При нас са почнали намаленията и е една навалица навсякъде... Ние и с тия 3 деца... Направо е survivor с тях по магазинитр. На едно място ММ награбил ми разни бутуши с висок ток да меря, а аз нещо хич не ми се носят. Преди нямах равна обувка, сега само маратонки и кецове си купувам... Ето днес се сдобих с 3 чифта маратонки. Открих и че на голямата щерка номера е вече като моя и гардеробът ми от към спортни обувки съвсем се разшири:)
Теди, много вълнуваща статия и невероятна промяна! Но ти следваш сериозен тренировъчен план и хранителен режим. Аз го раздавам на посоки.
Мерида, изтървах снимката...

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 22:05 от Annick

# 358
Благодаря ви, момичета!  Hug Днес изпуснах хубавото време за тичане, но пък успях да се видя с приятелка, с която се виждаме веднъж на няколко месеца и да намачкам чинчилата й.  Mr. Green

Отчитам се с  Fitness Blender's 5 Day Workout Challenge to Burn Fat & Build Lean Muscle Day 1. Като за 48 минути беше приятно, но някакси след Шон не го почувствах силно. А може би просто, защото е Ден 1. Утре ще видим дали Ден 2 е по-challenging.  Simple Smile

От понеделник тръгвам на университет.  Sad Това винаги е проблем за тренировките откъм време, но аз май измислих решението: Просто всеки ден ще тичам до университета, а когато се прибирам по светло - и на обратно. Simple SmileSimple Smile От нас до там има точно три маршрута - един бърз 5,5 км, един дълъг - около 9 км и един среден вариант - между 6 и 7 км. В зависимост от времето и възможностите ще си избирам удобния. Лятото си купих ей тази красота: http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1148694202_1/Freeshipping-DEC … hable-KALENJI.jpg
Супер удобна е и мога да си нося чиста блуза, за да се преоблека в уни. Ще видим как ще потръгне.

# 359
MissDreamy , много интересни са тези 30 Day Plank Challenge.
Мисля да ги включа към тренировките. Много обичам планк.

В този ред на мисли да попитам - кои са любимите ви упражнения в тренировките и кои ви мъчат най-много?

Общи условия

Активация на акаунт