Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 569
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Честита Нова година, момичета!  Heart Eyes

Тези дни мисля напълно да се завърна към тренировките, та отчитам като за изпращане на старата година преход към х. Мальовица с 20кг. раница  Laughing и още множество дълги, заснежени, планински разходки последните няколко дни, пак там. Приказка.  Heart Eyes

Теди,  Laughing

# 331
Днес съм направо образцова по отношение на храната  (за разлика от вчера Blush)

Направих и едно "откритие" за себе си - кафето, ако го пия с малко мляко, ме държи сита много дълго време и почти не помислям за храна. Днес с 2 бр. капучино (тип италианско) карах до към 14 часа без дори да усетя глад. Е, трябва да спомена, че имах и приятна компания междувременно...

Днес отчитам една късна и много скромна тренировка от Румяна (1 кръг). Предвид дългата разходка, която направих днес е добър завършек на деня.

Окончателно реших да продължа тренировките с Румяна.
Има доста нейни програми, които още не съм играла - "Божествени тела" и т.н..., а са ми интересни. Допада ми много нейния стил и й имам пълно доверие в подбора на упражнения, така че оставаме заедно засега Grinning. Освен това имам още да работя и по техниката на изпълнение и са ми нужни повече обяснения от тези, които тя дава във видеата.

А днес направо не мога да се позная по отношение на храната ...
Оставих част от вечерята, което не е много характерно за мен Rolling Eyes.

# 332
Направих и едно "откритие" за себе си - кафето, ако го пия с малко мляко, ме държи сита много дълго време и почти не помислям за храна. Днес с 2 бр. капучино (тип италианско) карах до към 14 часа без дори да усетя глад. Е, трябва да спомена, че имах и приятна компания междувременно...
Симпа, какво му е хубавото на това откритие? Не забравяй, че като не вкарваш метаболизма в действие, го забаваш. Трябва да го караш да работи и неслучайно все съветват за 5-6 хапвания на ден, започвайки от сутринта със закуската. Аз много трудно се храня сутрин, че и на обяд бих пропускала, но го отчитам като грешка. Не карай на капучино само, мисли нещо друго. Да има да мели. Hug

Гугъл, страхотна снимка в снега!!! Кеф Simple Smile браво!

# 333
Barbabeau, спокойно, това "чудо" едва ли ще ми се случи друг път Grinning. Утре ще съм обичайната "ламя Спаска", която още със събуждането пита за закуска. Просто се изненадах, че капучиното успя да ме държи с усещане за ситост толкова време.

Да отбележа и аз респекта си към крачетата на Google76 Peace

# 334
Благодаря ви! Много сте мили. Hug Аз донякъде се радвам, че не успяха да ми се развият повече бедрата, че с прасците вече няма спасение. :Д http://prikachi.com/images.php?images/592/7822592d.jpg Честно казано, понякога ми се иска да ги намаля, но доколкото знам е практически невъзможно.  Thinking Освен може би с брутална диета де.  newsm78

Suede, много яко звучи!  Wink Ние мислехме там да идем за НГ и може би щяхме да те засечем, но в последния момент се отказахме.  ooooh!

simpatikonia, аз съм забелязала за себе си същия ефект с овесените ядки и бананите. Те не са ниско калорични, но точно това им е хубавото. Засищат, дават занимавка на стомаха и не са вредни. Понякога и цял ден мога да изкарам само на овесени ядки стига да не тренирам.

# 335
  • UK
И мен овесените ядки и бананите ме засищат най-много, както и авокадото. Момичета, моля ви обаче, не разчитайте на това и да карате на едно ядене по цял ден!  Praynig Wink
Гугъл, изглеждаш в супер форма.  Sunglasses

Добре, че се раздвижих с Кристин вкъщи днес, че иначе нямаше да си намеря повод - излизах няколко пъти по задачки, ама все с колата, а ми се върви на въздух  Tired.

# 336
Според мен ефектът идва от съчетанието на кафе и мляко.
За разлика от кафето млякото е и храна - за щастие не много калорична Grinning. Предполагам така се забавя действието на кофеина. А аз мога да пия едно капучино и 2 часа Wink.

От утре ще почна пак да добавям и малко мляко към кафето, но закуската няма да я пропускам в никакъв случай. Колкото до ядене веднъж на ден - при мен не може да се случи. В това отношение съм голям традиционалист Crossing Arms.

# 337
Честита Нова Година момичета!

Фея, нямам думи за този младеж с въженцето, виртуоз! Браво на момчето!

Теди, благодаря за увлекателния и поучителен разказ. Много ми хареса и този за даряването, едва ли ще забравя и новичкия, марков клин за езда, който днес е в моя гардероб, подарен от теб.

Кафе и мляко, и аз използвам за ограничаване на апетита, старая се да не прекалявам обаче.

Много ми е приятно, че все повече ставаме трениращите с Кристи. Няма да забравя и как я открих за себе си, Бобчето я бе постнала тук с думите от сорта "това едва го направих"  Grinning

Нека ни е много щастлива и весела!

# 338
Писах, писах и се изтри   Crossing Arms

Google прекрасна (и ти, и пейзажите)!  Аник страхотно изглеждаш!

Симпа, аз преди време пиех много капучино (по едно на ден), но ме държеше цяла сутрин ... причината е, че го пиеш дълго и те засища постоянно.

За днес отчет - и аз GymRa Christine Khuri Wink Още не съм измислила каква програма да захвана тази година ... май ще продължа да се лутам ... Insanity Max 30 ми изглежда прекалено брутална, а иначе го обичам Шон  Heart Eyes

# 339
О и аз от едно видео, което някой беше пуснал наскоро тук от Кристи от GymRa за корем имам лека мускулна от миналата година (31/12  Sunglasses)

# 340
Още не съм измислила каква програма да захвана тази година ... май ще продължа да се лутам ... Insanity Max 30 ми изглежда прекалено брутална, а иначе го обичам Шон  Heart Eyes

Честно казано, и аз така си казах след първите 2 дена. Правила съм първата Insanity и също първата седмица ми дойде като шок. 4-5 дена сериозна мускулна треска беше, такова нещо не ми се беше случвало с която и да е друга тренировка. После човек започва да се адаптира. Като понаучиш движенията, става по-лесно.

Първия ден на Max 30 - Cardio Challenge е доста брутален, а втория - Tabata Power на мен лично направо ми взе силите.  Rolling Eyes И тамън да се откажа с идеята, че не съм дорасла за това, направих пак Cardio Challenge и взе, че се получи доста по-добре. Номерът с Insanity е да преживееш първите дни, после пак е брутална, но ти става по-ясна и става все по-добре.  Peace

Официално преди малко направих Insnaity Max 30 Friday Fight Round 1 ии ми стига за днес - общо солидна планинска разходка и Шон. Много е хубава тази темичка. Преди правех горе долу по тренировка на ден и ми се случваше да не се навия сама за втора, а сега като отворя темичката и видя колко сте брутални и ми се надига мерак за тренировки.  Hug

# 341
За много години, момичета!
Да е спор/т/на и успешна!  Hug
Аз се разписах днес за първи път през тази година.  Дойде ми малко нанагорно след новогодишното прекаляване с въглехидрати.  От днес влязох пак в ритъм.  
Иначе си изкарахме  страхотно в планината.  
Зимен поздрав и от нас.   bouquet

# 342
Да се отчета и аз за днес-кръгова тренировка за горна част, в 4 кръга, 35 мин. Още не съм влязла в крачка с храненето, но мисля от утре да го направя.  Mr. Green
Гугъл, дори и през дрехите си личи какви страхотно оформени крака имаш. Поздравления!
Мерида,прекрасни сте!
И аз в следващите 2 дни трябва да си определя новата програма, че настоящия сплит го правя от доста време, и колкото и да ми харесва, е време за промяна.
Лека нощ!

# 343
Гугъл, да не си барнала прасците! Я виж каква красота! То крак, то чудо. И каква си бойна Simple Smile

Мерида, разкошни сте тримцата в този сняг. Толкова си стройна... Живи и здрави!

При нас още няма сняг... Ама преди малко ми пристигнаха новите кънки и отиваме на ледената пързалка.

Имам мускулна треска от вчерашния МетКон3. Знаех си. Тоя пич добре ни погна още от първия ден на 2015.

# 344
Merida това твоите деца ли са?  Crazy Бях готова да се обзаложа, че с Дилянка сте на 1 възраст (Не, че знам Дилянка на колко е, но предполагам 18-20)

Отчет от мен за вчера - пауър йога 6 и 1, в този ред снощи преди лягане, яко се изпотих, взех си горещ душ и веднага в леглото, но днес пак съм болна  Confused Вече взе да ми писва, а очаквах тази година изобщо да не настивам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт