Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 588
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Теди сега ще прочета статията, но този цитат е от сериала "Приятели" - серията, в която сестрата на Рейчъл и отива на гости докато живеят с Джоуи и тя му натяква за постоянното тъпчене с пица... и последващата му негова реплика  Mr. Green
Пс. страхотна статия Simple Smile

Зузка ни честити Новата година с безплатно посещение в рамките на седмица във фитнеса и, ето
Happy New Year! Share this pass with your family and friends. The first 500 will get access to the ZGYM™ for a week.
Login (https://zuzkalight.com/category/zgym/) with:
Username: ZPass
Password: zgym2015

Аз вече се логнах и даже направих една пауър йога, много добре ми подейства, направо ми светна пред очите (настинала съм). Радвам се, че въпреки всичко се наритах и направих една тренировка в първия ден от Новата година  Grinning

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 23:04 от RainDanceMaggie

# 316
  • Пловдив
Честита Нова година и от мен!
Да се разпиша и аз набързо с 2 тренировки: вчера една йога базирана тренировка от ФБ и клекове, днес 25 мин горна част, пак от ФБ. Имам мускулна треска навсякъде, но все пак не съм загубила кой знае колко...
И да споделя и тук линк към INSANITY MAX 30, само че файловете тук са в avi формат (понеже някой беше споделил, че има проблем с отварянето на файловете от другия торент): http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4892935 Обаче още не съм свалила да видя дали всичко е ок....

Последна редакция: пт, 02 яну 2015, 12:55 от yulinga

# 317
Честита Нова Година и от мен !  bouquet
Нека да бъде много здрава и вдъхновяваща и всичките ни цели и стремежи да бъдат осъществени !

Вчера ми беше много мързелив ден,но следобеда се наритах и направих БР и PIYO.
Днес планирам да направя отново БР.Малко лекички ми идват тренировките ,които са за първата седмица,та се чудя дали да ги правя още една седмица или направо да мина към тренировки 3 и 4.

Annik изглеждаш ослепително   bouquet

# 318
Добро утро  Party
За днес отчитам: йога по Fiesta, Power Yoga #1 на Зузка, Insanity MAX 30 Cardio Challenge и за накрая първи ден от йога предизвикателството. Много съм доволна- кардиото малко ми се опря, защото покрай Румяна почти не съм правила, но се чувствам перфектно изцедена, хахаха. В добрия смисъл, разбира се.
ТДИ, страхотен и мотивиращ пост! Поздравления за това, което си постигнала- нужна е силна воля Simple Smile

# 319
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Теди сега ще прочета статията, но този цитат е от сериала "Приятели" - серията, в която сестрата на Рейчъл и отива на гости докато живеят с Джоуи и тя му натяква за постоянното тъпчене с пица... и последващата му негова реплика  Mr. Green
Пс. страхотна статия Simple Smile

Благодаря, Маги, не знаех! Някоя от вас го беше постнала тук преди няколко дни и ми направи впечатление тогава.  Peace

Благодаря, момичета, радвам се, че ви харесва Simple Smile

# 320

Присъединявам се към питането на Симпа
Тази година съм намислила да си купя хубав блендер за смутита.
Препоръчайте ми някоя марка - да е надежден и не много скъп. Като нямам удобна машинка някак по-трудно се заемам да си приготвя нещо полезно и витаминозно. Имам блендер - тип чопър, но не ми е много удобен.
Другия месец планирам да си купя блендер, но не само за смутита, искам да може да реже и ядки.

Препоръчвам MOULINEX DP-705GB7

Купих го от Техномаркет преди година и половина за около 150 лева  - сега виждам, че е 175 лева. Не е евтин в сравнение с останалите блендери, но пък е буквално без пари, ако го сравним с Витамикс или другите професионални такива.
Използвам го ежедневно - правя смутита за мен, шейкове за децата, меля ядки и семена с втората приставка, и наистина върши перфектна работа.
Справя се чудесно със замразени плодове, смила идеално лед на скреж, прави ядкови млека.

# 321
  • Бургас
Отчет за днес PIYO Core
Благодаря на всички,които публикувате снимки,това е най-добрата мотивация за мен   bouquet

# 322
Привет, отчет за днес тренировка за дупе, трен. за ръце и стреч-10 минути.
За мен сега е най-важно да закрепя седмица-две редовни тренировки, а после ще увеличавам тежестите.
Дано нищо не ми попречи да съм редовна в тренировките цялата година.
Хубав ден на всички!
П.П Започнах да се замислям за смутита, трябва да пробвам поне веднъж (сигурно само аз не съм).

# 323
За много години момичета! Бъдете здрави и все така трениращи!

Аз вчера почивах, не съм прекалявала с храната на НГ, но се отпуснах малко с шоколада  Blush
За днес отчитам Dumbbell super blast workout с Кристин Къри http://m.youtube.com/watch?v=ieKKFSLfTY4
Правих тренировката с 3-килограмови гири и на места ми беше доста трудно  Flutter

Направих си и любимата закуска - доза протеин, кисело мляко, канела, малко куркума и един банан в блендера  Crazy

Едва сега успях да видя Аник! В чудесна форма си, прекрасни крака и ръце   bouquet

# 324
За много години.Пожелавам ви винаги да сте толова спортни и мотивирани и през новата година да постигнете резултатите които желаете Simple Smile
И аз по НГ не прекалих с хапването но сладките изкушения шоколадите на линд техните бонбони и тоблероните ...Поолях се май  Embarassed Cry .
Искам да ви помоля може ли да качите някъде ако някой случайно ги има на фокус т 25 само гама фаза.За съжаление я нямам а съм я обещала на приятелка.Линка който е в темата не ми го зарежда.А преди когато го зареждаше не ми позволяваше да го изтегля.
Ще съм ви много благодарна.
Аз днес започвам инстанити макс 30 Simple Smile

# 325
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Привет,

За много години, мили спортни! Бъдете живи и здрави, обичани, събличани, горещи и усмихнати ....

Отчитам Джилиан и Боди Революшън... Не съм тренирала от няколко седмици, много занимания и  пътувания ми се събраха!

Изчетох ВИ, признавам си, отнеме няколко дни... Но се завърнах отново в крак с Вас...

Лаленце, и аз бях така, в началото, когато "прохождахме" тичането и аз, беше абсурдно да дишам на студено, че и да друсам трътка.. Сега си е просто удоволствие, особено ако са опесъчили и не е необходимо да танцувам по заснежено-заледения ужас.. Simple Smile

Разгледах и детокс темата.. Да Ви споделя най-откровено, че от месец, може би и малко повече, не съм изпускала и ден... без някое зелено смути... Днешното ми беше - банан, манго, спанак, кейл.... Simple Smile

Оставя само да оправя храненето и времето! Действате ми адски положително!! Правих пясъчен сладкиш, правих типичния Нюйорски чийзкейк... и нещата не изглеждаха толкова добре...

Теди, прочетох ти статията, искерно ти се възхищавам!! Има много истини! Възхищавам ти се заради децата, заради хъсът, заради желанието, Гордея се, че мога да кажа, че "познавам" такъв борбен човек!

Страхотен ден!!! Тичам да посрещам залеза на брега на Персийския залив.... последни дни ваканция...

# 326
След вчерашния мързел, тръгвам към залата за първа тренировка за тази година. От последната вчера имах лека МТ на краката, но днес вече всичко е наред и както казва Кобрата - Продължаваме напреТ  Mr. Green

Момичета, относно зелените смутита - не се ли притеснявате, че сега в тези съвсем зимни месеци зелениите са пълни с нитрати  newsm78 То не че има нещо съвсем чисто, де, но все пак

# 327
  • UK
След вчерашния мързел, тръгвам към залата за първа тренировка за тази година. От последната вчера имах лека МТ на краката, но днес вече всичко е наред и както казва Кобрата - Продължаваме напреТ  Mr. Green

Joy Joy
Продължих и аз напреТ с Кристин: https://www.youtube.com/watch?v=WZhJoRxWcLE
Правила съм я преди тази тренировка и помня, че ми беше зор, но като сега не е било - 10 дни не съм тренирала и веднага ми се отразява - пръхтях като умиращ кон, залитах, ужас някакъв. Но криво-ляво я завърших и сега се чувствам доволна и все още потна. Поне започнах годината. Утре фитнес.
Днес и с храната внимавам - черно кафе, 2 яйца и един белтък на омлет, филийка черен хляб. За обяд мисля супа, но още ми е толкова запъхтяно от тренировката, че само при мисълта за храна и  Sick.

# 328
Отчитам се с бързичка разходка от Драгалевци до Алеко. Първата за 2015!  Heart Eyes Ей ме и мен: http://prikachi.com/images.php?images/402/7822402f.jpg  Аз лично много се кефя като видя снимка на тичащи хора, дано планинската обстановка и малката тичаща фигурка в нея (аз де  Laughing ) да щракнат на някого фитила да ходи да беснее в снега.  Hug

Мисля да хапна нещо и преди лягане да си направя Insanity Max 30 петъчната.

ПП. Поздрав: http://prikachi.com/images.php?images/418/7822418T.jpg От Алеко, жалко, че нямам свестен фотоапарат още, но беше много красиво на живо.

# 329
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Хоп-троп и аз с отчет - ръце и кардио.
За тичането - докато живеехме във Влас ми харесваше, слизах долу до марината и после по баира се надъхвах и направо спринтове, а в някои дни ходещи напади  ooooh!  ние бяхме точно на 300м. от входа на пристанището по права, т.е. наклонена линия. Обаче в Бургас, в парка, нещо не ми идва музата, ДО днес  Crazy  ама в залата - направих си 30-те мин. монотонно бързо ходене със 7км/ч.  и после малко си потичах с 10км/ч. знам, че Бобче тича с 12 напр., така че не е кой знае какво, просто ме изненада желанието ми отново да тичам. И един спринт ударих  Peace Все се каня да пробвам ходещи напади на пътека, но все ме е шубе да не се пребия  Laughing 

Шемс, благодаря, ама наистина не е кой знае какво  Blush  Hug

И да ви разкажа днес какво НИ се случи с Мери - хапваме си ние в мола, обаче те там масите са супер задушевни и седим 3-мата с нейния приятел, до нас 2 маси с по 2-ма мъже и те хапват и както си говорим, аз казвам, че после ще ходя да правя ръце, при което тез' 4-мата се обръщат и ме гледат  Shocked  и аз нали съм "тактична" питам Мери "Какво казах? Тея хора защо ме гледат"  Laughing

Гугъл, страхотен бедър имаш! Личи си, че е трениран, каква форма има само! Браво!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт