Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 596
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
RainDanceMaggie , не се оставяй на болестта Peace
Това им е лошото на почивните дни - като няма работа, човек вземе, че се разболее ooooh!  Имай предвид все пак, че цитрусовите фрешчета с джинджър (джинджифил) вършат чудеса. Утре ще излизаме с една приятелка и задължително ще си поръчам такъв от Фреш-бара Grinning

Тази година съм намислила да си купя хубав блендер за смутита.
Препоръчайте ми някоя марка - да е надежден и не много скъп. Като нямам удобна машинка някак по-трудно се заемам да си приготвя нещо полезно и витаминозно. Имам блендер - тип чопър, но не ми е много удобен.

# 301
За много години, момичета!

Посрещнах 2015-та в спокойствието и уюта на семейството си. В полунощ излязохме да гледаме зарята, след което се прибрахме и си легнахме да спим.

Започвам януари като повечето от вас - ударно. Ходих на сутрешен MetCon3 в клуба. Инструкторът твърди, че след тази тренировка ще сме с повишен разход на калории в следващите 24-36 часа.

Много беше спокойно в клуба. Само 10 души на тренировката, бях сама в сауната, ползвах една от грамадните душ кабини, а в нея никой не се беше къпал преди мен. Кеф!

След тренировката - протеинов шейк.

И нещо любопитно. В AMNH професор по неандерталска история ми показа бедрена кост на неандерталец и на съвременен човек. Разликата е впечатляваща! Нашите бедрени кости са много по-тънки, гладки и крехки. Причината е проста: по-ниска мускулна маса. И друго: неандерталците не са имали кариеси. Според професора кариесите започнали да се появяват тогава, когато хората започнали да ядат брашно, понеже то полепва по и между зъбите.

Симпа, ще погледна какво има на БГ пазар. Ама последният път се втрещих от цените на блендерите. Старият модел на Блендтек, който тук е под $300, в БГ е 1300 лв. с намалението. Така че ще е трудно да намериш мощна машина за малко пари.

Свети, много е готина тренироквата. Ама вземи тежки гири.

# 302
Честита нова 2015 година
Нека тя ни донесе много успехи във всяко едно начинание , което си решим.
Здраве и щастие във всеки дом!

Отчитам за днес една много добра тренировка по 10 минути крака, ръце и корем и 10 минути стреч.

Хората често казват, че мотивацията не продължава дълго.
Ами, то и къпането не продължава дълго - затова се препоръчва да се прави ежедневно!"

Зиг Зиглар

# 303
За много години момичета! Много здраве на вас и на близките ви! Освен това ви пожелавам да се доближите максимално до поставените цели в личен и спортен план през 2015!
Много ви благодаря за хубавите думи, но имам много още какво да поработя. Например не мога да се набирам, не мога повече от 6 лицеви, но подозирам, че поясната ми област е слаба и затова издишам. Това ми е цел да подобря. Освен това искам и да съм по-флексибилна...
Казвате изглеждам финна, ама това е защото не може от снимката да се прецени. Винаги съм имала чувството, че съм едра, понеже имам едър и тежък кокъл. Затова нямам и кантар, не ми харесват цифрите Simple Smile
Айде отплеснах се. Отчитам днес тичане при минус 2, лед и мъгла. Но толкова ме беше стегнала шапката, че имах нужда да се освежа. Много добре ми дойде.
Много спортни успехи през 2015 и много топлина и уют!

# 304
За много години момичетааа.

Тази година беше спокойно посрещането на НГ, леко пенсионерско ама...каквото такова

Днес не отчитам тренировка, ноо утре ще е първата за таз година.

Аник защо махна снимката исках и аз да видяяя  Cry

# 305
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета  Hug Hug Hug ЧНГ и от мен, да сме здрави ние и близките ни хора, това си пожелавам за себе си и на вас  Hug

Аз започвам новата година с МТ, но се очакваше след тренировката за крака вчера, и безразборно хранене, но от утре влизам в режим Simple Smile
За пушачите - много се радвам, че вече не съм в редиците им, как излизат тея хора в тоя кучи студ да пушат, не ми е понятно, честно  ooooh!  И това, което ми прави впечатление, че като ходим на гости дори и на пушачи, никой не си пуши в къщата, но в заведенията всички пушат... А пък трябва да е обратното, в смисъл, аз поне очаквам хората, които пушат да изкарат пепелници на масата си у дома, но те не го правят, докато в заведенията, където е забранено със закон да се пуши - всички пушат, на всеки калпак в заведението - пепелник  ooooh!  Аз се радвам, че ги оставих не за друго, ами не ми се налага да зъзна в студ и дъжд, не мисля "о, ще ми свършат цигарите, ама кой денонощен ще работи, я да обиколя града, да се запася  ooooh!" Разбира се всеки има право да прави със здравето и тялото си каквото реши, но аз наистина се радвам, че вече не съм пушач  Peace

Иначе аз си изкарах много приятно, в компанията на приятели, посмяхме се, хапнахме, пийнахме и днес цял ден спя  Crazy

# 306
За много години, момичета  Hug Много здраве, любов и хармония ви пожелавам!  Не преставайте да преоткривате себе си!

Аз днес си "краднах" тренировката на Би + една кратка йога.  

# 307
Фъстъчка, не съм я махнала, а нещо не мога да сложа правилно линк, ще пробвам пак:
https://www.dropbox.com/s/8p4ls3zjduk2zzw/Photo%2017-10-2014%201 … 042%2007.jpg?dl=0
И стига съм досаждала с моята особа.
Дори не можах да си сменя профилната, тази която имам била твърде голяма. ЕГН то си казва думата:)

# 308
  • В полите на Пирин планина
ЧНГ, спортни!

Аз си бях в къщи по семейно снощи, днес имах на гости много скъпи приятелки, а преди малко се надигнах и направих PIYO Sculp  Grinning. Започвам с тренировка годината, да видим как ще я карам напред. Трябва сериозно да се връщам към режимното хранене, че имам още много сланинки.

Annick, според мен изглеждаш прекрасно  Peace

# 309
Честита Нова година и от мен!  Hug  Nature Snowman Да сме живи и здрави, мотивирани, спортуващи и радващи се на живота!

Завръщам се след дълга принудителна почивка (изкарах бронхопневмония  Tired ).

Днес направих едно измислено разтягане половин час, колкото да пораздвижа тялото и да видя накъде съм след толкова дълго време без никакви тренировки. Все още усещам болка в гърдите и смятам да я карам по-полека засега и постепенно да влизам във форма.

Реших тази година да променя леко начина си на трениране, като огранича силовите тренировки с тежести, увелича йогата, упражненията за гъвкавост. Както и да наблегна на повече основни упражнения, изпълнявани със собствено тегло и повече повторения. Относно храната, реших поне едно от храненията ми за деня (а те са две или три най-много) да е изцяло от сурова храна. Тоест поне 50%дневно да е плодове,зеленчуци,ядки. Искам максимално да подсиля имунитета си, да се закаля, защото виждам,че доста е отслабнал. Това се дължи и на доста стрес, което също смятам да променя тази година.

Присъединявам се към питането на Симпа
Тази година съм намислила да си купя хубав блендер за смутита.
Препоръчайте ми някоя марка - да е надежден и не много скъп. Като нямам удобна машинка някак по-трудно се заемам да си приготвя нещо полезно и витаминозно. Имам блендер - тип чопър, но не ми е много удобен.
Другия месец планирам да си купя блендер, но не само за смутита, искам да може да реже и ядки.

Ljoli, аз също смятам,че няма как тялото да се изчисти просто ей така. Това не е стая, която мърсиш и цапаш с години, а после да очакваш с една прахосмукачка да изчистиш и преобразиш всичко. Не става толкова лесно и бързо. По-скоро тези, които не полагат никакви грижи се успокояват,че с едно такова "чистене на организма" им всичко ще е наред и са направили достатъчно.
Редактирам се,че това много ми хареса от статията:

"If toxins did build up in a way your body couldn’t excrete, he says, you’d likely be dead or in need of serious medical intervention. ”The healthy body has kidneys, a liver, skin, even lungs that are detoxifying as we speak,” he says. ”There is no known way – certainly not through detox treatments – to make something that works perfectly well in a healthy body work better.”"

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 21:20 от Анонимен

# 310
Здравейте, банда! Честита Нова година, желая на всички ви да бъде прекрасна и щастлива! Hug

И в първия ден на годината отчитам тренировка. Ден 67 на Румяна, който е доста якичък, много съм доволна.
Не съм суеверна изобщо, но си бях наумила като добро пожелание, че трябва да тренирам в последния ден на старата година и в първия ден от новата. Радвам се, че го изпълних. Simple Smile Утре мисля да почивам и после ми остават само две тренировки, за да завърша изцяло 90ДП.

# 311
Еее Аник мерскиии, че пак сподели - наистана си уникална - крака, ръцее супер. Как тренираш ако не е тайна?

# 312
Аник, чак сега видях снимката и държах да се включа, за да ти кажа, че си създала с труда си едно страхотно оформено тяло. Браво! А килограмите са без каквото и да е значение.
Нека всички бъдем здрави, а другото ще го наредим!  Hug

# 313
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, на мен ми дойде музата и спретнах една статия в блога. Заглавието ми "изскочи" от тук, не помня кое момиче, беше споделила това изказване, но ме вдъхнови и ето на: http://tedialadzhova.blogspot.com/

# 314
Annick, изглеждаш просто прекрасно! Това за тежкия едър кокъл е по-скоро твое усещане, на вид изобщо не изглеждаш "тежка"или пък едра, напротив фина и стройна си!
TDI, леле каква промяна! И то само за година! Страхотен релеф на корема си постигнала. Но честно казано и пухкава си много сладка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт