Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 624
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Отчитам:
Brutal Fat Burning Cardio HIIT + Dynamic Total Body Strength Training - FB Blend
100 Rep Squat Challenge #2: Most Effective Squat Challenge Workout to Lift & Shape the Butt & Thighs
20 min Advanced Total Abs Workout от GymRa

весело  Hug

# 286
Момичета, тук е девет часа. Сега свършвам последната тренировка за годината Heart Eyes (не пропуснах, ей!!!), следва вечеря и купон.
Весело посрещане на 2015 на всички! Много, много ви благодаря, че си правихме компания и се подкрепяхме през тази година, за мен беше наистина голямо нещо. Hug
До скоро! Wink  bouquet

# 287
Забелязвам, че днес всички са изрядни от към тренировки Peace

Щастлива Нова година и от мен!
Да си пожелаем да сме живи и здрави, а през Новата година да имаме повече време за важните неща в живота - за любимите хора и за любимите занимания, които ни правят щастливи.
Наздраве!

# 288
В 17:30 тукашно време приключих последната си тренировка за 2014:

В БГ е вече 2015 Simple Smile Останете живи, здрави и красиви, момичета!

П. П. Пийвам това лилаво вълшебство след тренировката (растително мляко от лешник, кашу и кокос + соев протеин + боровинки).

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 01:11 от Фея Кръстница

# 289
Честита нова година!
Пожелавам ви да сте живи и здрави, много щастливи и обичани! Бъдете винаги влюбени, мотивирани и колкото се може по-добри. Нека тази година изпълним всичките си цели, бъдем по-изрядни и по-успешни! И не забравяйте, че най-хубавото тепърва предстои!  Hug

# 290
Честита Нова Година на Всички спортуващи!  Hug  bigdance2

Отчитам Insnaity Max 30: Cardio Challenge, довечера преди лягане ще направя и Ab Attack. Тича ми се, но няма да е днес. Утре отиваме на Витоша и мисля там.  Praynig

# 291
Честита Нова Година! Hug

Днес направих една тренировка от Румяна.
След снощното хапване не ми беше много леко, но с малко повече почивки между кръговете успях да се справя.

Днес броя и калории.
До момента почти успях да стопя лимита си за деня и ще вечерям по-скромно - само малко кисело мляко и салата айсберг Crazy.

# 292
Честита Нова Година, семейство  Hug

Да сте здрави, засмени, спортни и с повече постигнати цели тази година!  Peace  bouquet

Аз влизам в Новата година с Plyo тренировката от Asylum-a  Crazy

Симпа, спретни си една салата с моркови, цвекло, печени чушки, чесънче, лимонов сок, много засища  Peace

# 293
Хепи, хепи 2015 на всички спортни момичета в темата  Tada Tada

Да сте много успешни и да постигате с лекота поставените цели от всякакво естество  Hug  И най-важното - бъдете здрави и обичани  Peace

Днес и в момента отчитам безсъвестно излежване - още се възстановявам от партито  Laughing Смятам така да продължа и вечерта. За хапване - стратегическа свежа супичка от броколи, моркови и карфиол + репички за хрупане, а по-късно риба.

# 294
Симпа, спретни си една салата с моркови, цвекло, печени чушки, чесънче, лимонов сок, много засища  Peace

Салатката ми е готова вече, остава само трябва да си я доям на вечеря. Пък и не съм много по печените чушки, иначе бих пробвала тази вкусотия.

# 295
Успешна 2015 година мили мои! Бъдете здрави и спортни и нека целите и плановете ви през годината се реализират докрай!  Heart Eyes Hug

Ако сте се зачудили къде се изгубих от Коледа насам - из родните места сме. Още с пристигането тук донесохме зимата, същата нощ заваля снега (та да знаете кой е виновника за студовете и снеговете в България, признавам си  Joy)
От всичко това най-щастливи са децата, дето сняг не виждат. Спретнахме огромен снежен човек и бой с топки, само да видим как ще си тръгнем от тук в това време  Wink

Отчитам и първа тренировка за 2015 година

# 296
  • UK
За много (спортни) години, дами! И нека да продължаваме да се подкрепяме в нелеката борба с подкожните мазнини и кулинарните изкушения! Hug
Аз отчитам едно спокойно купонче снощи, след това много сън, кафенце и почивка. От утре се стягам и съм активна в залата, а днес по-късно мисля да направя някаква релаксираща йога, и без това няма къде да се излиза и какво да се прави, а мускулите ми определено имат нужда от тонизиране.

Чак сега видях Аник - уау - аз като голям фен на хубавите крака мога само да коментирам следното -  omm

Сега попаднах на една много интересна статия, която твърди, че няма как да направим детокс на тялото със сокове или други видове прочистване на организма. Честно казано, съгласна съм, най-вече с твърдението, че ключът към доброто здраве е да се спортува редовно, да не се пуши и да се придържаме към Средиземноморската диета. Това за мен е идеалният вариант и мисля това да е и моето кредо през 2015.

# 297
  • София
Честита нова година, много здраве, щастие, усмивки и спорни тренировки  Hug

# 298
Надявам се всички добре сте посрещнали Новата година. Нашия план се развали в последния момент и се събрахме само близки приятели в един апартамент, беше нормално - хапнахме, пийнахме (порядъчно  Mr. Green), посмяхме се - всичко в рамките на нормалното,без цигарен дим Никой от компанията не пуши и беше страхотно  Peace

Честита 2015 година, с пожелания да сте здрави и годината да е много успешна, усмихната, спортна и благодатна на всички ни  Hug

Днес имах намерение да спортувам, но в последствие реших да кулинарствам и тренировката остана за утре, освен това нещо взех да настивам  Rolling Eyes та сега пия чайове с мед и джинджифил в несвяст.

# 299
Честита Нова година и от мен!
И аз да отчета първата тренировка за 2015.  Mr. Green Точно днес ми се падаше най-тежката тренировка за седмицата. Събудих се с нетърпение да и видя сметката.  Mr. Green Гигантски сетове за крака, в комбинация с плио движения, 4 серии всеки+ кръгова за корем, 4 кръга, 1 час. Доволна, но и си хапнах доволно след това.  Mr. Green
Фея, тренировката, която беше споделила вчера, много ми допадна. Ще я открадна.  Mr. Green
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт