Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 532
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Сливен
Честита Нова Година и от мен, пожелавам ви най-вече здраве  Hug
Аз завърших 4-тата седмица на 90ДП , наваксах си и трите пропуснати тренировки докато бяхме  Плевен.
Аник я видях - страхотна е, но Мерида не успях, коментарите ме карат да съжалявам за пропуснатото  Hug
Теди, страхотен е и твоят напредък  Hug За палавото детенце ,те разбирам прекрасно - моята дъщеря е толкова щура , че ме побърква.
Хубав ден  Hug

# 391
Навих ММ да вземе блендер. Специални благодарници на Фея кръстница. Той и отпреди това беше навит, но след няколко снимки от темичката съвсем се предаде. Ходихме до Немския магазин и си го харесахме.  Heart Eyes

Та отчитам едно смути от банани, кивита и ябълка.

За днес Insanity Max 30: Cardio Challenge и  Fitness Blender's 5 Day Workout Challenge to Burn Fat & Build Lean Muscle Day 2.

# 392
Момичета много ме радвате, че веднага след празниците сте се върнали към тренировките...азз не баш ама от утре в редиците. Вече няма измъкване. Но мога да кажа, че почивката си струваше, беше много приятно имахме нужда Simple Smile

Сега ще споделя с каква ще ми е програмата от утре
Понеделник - горна част + кардио
Вторник - почивка
Сряда - долна част + йога
Четвъртък - горна част + кардио
Петък - почивка
Събота - долна + корем
Неделя - Горна + йога

Това ще е основно като програма иначе самите тренировки ще са следните
Горна част
I. Всички мускулни групи по 12 бр по 3 кръга
II. Собстевено тегло - големи мускулни групи
III. Малки мускулни групи

Долна част
I. 1. клек, хип тръстер - 12бр х 2
2. болърс лъндж, прасец - 12бр х 2
3. напад, добро утро - 12бр х 2
4. на земя

II. мъртвя тяга на 1 крак, клек на 1 крак, бг клек, хип тръстер на 1 крак, ластик за задно - от тези се избира 3 или 4 упражнения и се правят 2 или 3 кръга

III. Боб - 10 мин, от турбо-то има една с ластик

Горе долу е това - като цяло сега искам да разделя горна и долна част да видя как е. Гледам да имма от всички основни упражнения. Пък да видим Simple Smile

# 393
 \\\Фъстъчка\\\ , почивката е много важно нещо. Ще наваксаш бързо, ако е въпрос за наваксване. Иначе програмата ти е много амбициозна. Пожелавам ти успех!

Аз отчитам една безглутенова пица с блат от карфиол - вкусничка се получи. Пробвах я, но ще остане за вечеря. А като гледам количеството, май ще имам и за още една вечеря. Все пак трябва да се вмествам в 1200-1300 калории дневно Grinning.

# 394
  • here, there, everywhere

Пуснах ги да се качват в DropBox, но са 4 GB и ще отнеме време, та довечера ще ви ги пратя Simple Smile
  bouquet Hug Hug Hug

# 395
Навих ММ да вземе блендер. Специални благодарници на Фея кръстница. Той и отпреди това беше навит, но след няколко снимки от темичката съвсем се предаде. Ходихме до Немския магазин и си го харесахме.  Heart Eyes

Та отчитам едно смути от банани, кивита и ябълка.
Супер! Честито! Да ви донесе още повече здраве!

# 396
Днес започнах 90 ДП - ден 1 и 2 от ниво 3. Много добре се натренрах  bowuu Малко ми идват сложнички, модифицирах на 1-2 места, но мисля да продължа с ниво 3. А как се изпотих  Crazy

# 397
За съжаление някои клипчета не са се качили, защото нямам повече място в DropBox, но по голямата част е тук : https://www.dropbox.com/sh/fry40u7ikq3rn5n/AACFasUrzbWmFrHrnRic1KgWa?dl=0
Фъстъчка, страхотна програма  Hug

# 398
От утре пак на работа. Tired
А как не ми се работи. Особено в този студ. А и имам страхотна мускулна треска на краката. Но, така е , като се отпусне човек. Май е по-добре на работа, та да вляза пак в режима.
Благодаря за милите думи.  bouquet

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 22:04 от ЗлаВещица

# 399
  • София
Здравейте, спортни и за много години  Hug Желая да всички ви много здраве, мотивация и оптимизъм!

Добре се напразнувах, но нямам търпение от утре да вляза в коловоза, че се изморих от цялото ходене и посрещане на гости, бродене из планини и недоспиване  Crazy
Мога да се похваля, че си тренирах, не съм прекалявала с храна, алкохол пък не съм и пила Simple Smile

Днес се отчитам с тренировка за долна част, от която усещам, че утре няма да мога да ходя...

Видях страхотни снимки на Гугъл, Аник и Мерида - всички сте с прекрасни тела  Hug А ентусиазмът на Гугъл ме зареди много положително Simple Smile Винаги ли бягаш с ботуши на сняг?

# 400
Днес отчитам Боди бийст гръб и бицепс, 'щото
Скрит текст:
ме жегнаха оня ден, че ми били хилави ръцете, бил ми малък гърба, само краката ми били що-годе  Laughing

# 401
  • UK
Lidsy, който те е жегнал, го е направил с чиста злоба. Много ме ядосват такива хапливи коментари - казани по този начин никога не са добронамерени. Свиркай си  Whistling

Мерида, много сте фини - като комарчета  Heart Eyes

Аз този уикенд отчитам едно голямо нищо. От утре пак на работа - нямам търпение да си вляза в нормалния режим на хранене и тренировки, че така се чувствам мързелива и тромава.

# 402
Здравейте, спортни и за много години  Hug Желая да всички ви много здраве, мотивация и оптимизъм!

Добре се напразнувах, но нямам търпение от утре да вляза в коловоза, че се изморих от цялото ходене и посрещане на гости, бродене из планини и недоспиване  Crazy
Мога да се похваля, че си тренирах, не съм прекалявала с храна, алкохол пък не съм и пила Simple Smile

Днес се отчитам с тренировка за долна част, от която усещам, че утре няма да мога да ходя...

Видях страхотни снимки на Гугъл, Аник и Мерида - всички сте с прекрасни тела  Hug А ентусиазмът на Гугъл ме зареди много положително Simple Smile Винаги ли бягаш с ботуши на сняг?
Не.  Grinning Само сега не бях много сигурна дали нагоре няма да е по-дълбок снега. На 13-14 декември така се намъчих в един неутъпкан сняг на Ястребец, на Рила, че ми държи влага още - много е неприятно, когато си с маратонки и ти влезе сняг. Краката ти изстиват и ставаш доста уязвим на травми. Оказа се, обаче, че горе (поне до Алеко) си е чудесно, вече е доста утъпкано и е идеално и за тичане, и за всичко. Поне беше де, днес доколкото разбирам, на Витоша са ураганни ветрове.

# 403
Диляна, злато си ти. Едно голямо благодаря от мен. Инструктирах милото да тегли.

А случайно някой да е свалил йогата ? Никога не съм пробвала йога, а някой тук беше похвалил нейната.
Аз тези дни не тренирах. Бях минала на намален калориен прием и не исках допълнително да си стресирам тялото. Обаче от утре и аз в кюпа.

Бобче и Билянка ми ср губят. Люба също ми липсва.

Гугъл, евала ти правя. Явно си доста добре физически. Като гледам какви дистанции и тренировки правиш...

# 404
Дилянка писах, но аутоспелинга ме поправи, а сега не ми дава да се корегирам.

Общи условия

Активация на акаунт