Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 62

• 38 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 45

Допълвам се: GymRa имат много приятни тренировъчни комплекси. Абонирах се за техния YouTube канал.
Любими са ми  Peace Чудех се дали да се абонирам - първия месец е безплатен, а след това по 5$ нали?

вчера отчитам само тичане / не съм доволна как ми се получи  Rolling Eyes /
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави!  Hug

# 46
Запис от мен. Бях занемарила спорта, но бавно се връщам-отчитам само коремни преси.

# 47
Весела Коледа спортни  santa2
От сърце пожелавам на всяка една от вас здраве, любов, късмет във всичко и да продължавате да поддържате спортния дух и тяло!   bouquet

Аз вчера цял ден се подготвях... правих 4 вида сладки, празничната вечеря не успях да изброя колко ястия са общо... дадох си 1 час почивка през деня и даже дремнах за 15-тина минути за рефреш, но не остана ред да потренирам, за това днес реших да тренирам двуразово и едната вече е изпълнена - Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio
Workout at Home това беше последната тренировка от предизвикателството на ФБ

Вчера прекалих с брашното и захарта  Embarassed Чувствах се наистина ужасно, за капак след вечерята майка ми ми даде кутия белгийски шоколадови бонбони и аз като невидяла изядох 2 и като ми стана лошо  Shocked Отрекох се от всички пакетирани и лъскави храни вече, чак такава реакция на тялото ми не очаквах. Всичко останало, което изядох беше домашна питка и коледни сладки, но от тях не се чувствах толкова зле. Днес вече съм пушка, но все още нищо не съм яла и съм само на 1 билков чай и ми е добре - не чувствам глад. По - късно се надявам да успея да направя още една тренировка от БР и сигурно уоркаут 11, ще пиша пак.

Мис Дрийми - децата ти са големи бонбони  Heart Eyes Много красиви коледни картички са се получили.

# 48
Здравейте  Grinning

Весела Коледа, момичета! Пожелавам ви много здраве, късмет, щастие и прятни емоции!

Аз не успях да спазя намерението си и преядох с питката, но се получи невероятно вкусна и нямам никакви угирзения. Следобяд ще правя ден 24 от предизвикателството + 100 клека.

И сега бързам да се похваля - мъжът ми ме изненада с доста подаръци, кой от кой по-хубави, но бързам да споделя тук два от тях, от които останах много доволна  Simple Smile

# 49
Поли, честито. Какъв е втория подарък?

# 50
Весела Коледа, момичета Hug
 Пожелавам ви да сте много здрави, щастливи, добри и вечно влюбени в това, което правите и в хората около вас! Бъдете още по-ентусиазирани, силни и не забравяйте, че един път живеем- прекалените ограничения са излишни  Hug
За днес отчитам тиквеник, хахаха и ядене..клипа от 90-минутната тренировка не се е качил и тръгнах да я правя по написаното, стигнах до 4-та комбинация и нашите не ме оставиха повече. Но така е по празниците, затова я оставям за утре, с надеждата да се е качила   bouquet
Весело изкарване и много подаръци и усмивки за всичкиии  Hug

Ето ви и малко Коледни снимчици: http://dilyanatabakova.com/holiday-lights-merry-christmas/

# 51
  • Сливен
ЧЕСТИТА КОЛЕДА

Отчитам последната си тренировка от вторник, ден 16 от 90ДП, вчера имахме кошмарно пътуване до Плевен, сега сме тук и нямам място за тренировки, ще наваксвам като се приберем.
Хубав коледен ден на всички  Hug

# 52
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Честито Рождество Христово!

Желая Ви здраве, щастие, късмет, любов и хубави незабравими моменти!!!

Благодаря за темата   bouquet

Поздрави мили мои от Burj Khalifa http://shemsss.snimka.bg/travel/dubai.847375.34572081

Не мога да се похваля с тренировки, но пък с много разходки мога!!

Липсвате ми!!!

# 53
  • Stavanger,Norway/ Varna
Весела КОледа момичета, много здраве желая не всички вас  Hug

Дилянка, ама много си чаровна.

Фея Джим Ра, особено Кристин ми е любимка, Би също често тренира с нея. Основно към нея ще се придържам в новата си програма, много ми харесва тренировката й за долна част със СТ.  Peace

Аз снощи си хапнах салата с тиквички. Приятелката ми я прави много вкусна, като снежанка, но с тиквички. Пийнах си ракийка и после за мезе на виното малко агнешко. Обаче, накрая омазах положението с парче от моята шоколадова, ама много шоколадова и лешникова торта  Crazy. Не си го слагам при сърце, даже. Днес не съм яла нищо до сега, пазя се за довечера- агнешка плешка и погача със сирене и шарена сол и вино. От утре ще чистя два дни на зеленчуци, не за друго, ами агнешкото си е тежко месо, че и с малко повече транс мазнини.
Добре, че тортата остана в приятелката ми  Laughing Crazy

За подарък получих парички, за да си купя нови маратонки. Трябва да си сменя маратонките за тичане, че доста км навъртях с тях. След празниците ще се мери и търси  Simple Smile

# 54
Честита Коледа на всички, които празнуващи  Hug

Вчера и днес не отчитам нищо, утре съм в залата отново.

С храната не съм прекалявала, само със съня  Mr. Green

# 55
Весела Коледа , момичета!
За днес Cindy Whitmarsh Total Body Sculpt , много приятна и разтоварваща тренировка.
Дилянка, голяма си сладурана!
Полито , честити придобивки! На мен също ми е интересно какво е второто.

# 56
  • here, there, everywhere
Весели празници момичета!

Поли, със здраве да си ползваш подаръците.

Дилянка е чаровница от класа.

Аз сутринта пробвах да потичам малко, но пак духаше пустият му студен вятър и бързо си подвих опашката и се прибрах. Притесних се да не ме заболи гърлото. До неделя съм в почивка и не искам да я прекарам в леглото.

Бобче, ако знаеш как ми се прияде агнешко като те чета... Ние ще хапнем телешко със зеленчуци на сач.

Дано утре да потренирам нещо.

# 57
Фея Джим Ра, особено Кристин ми е любимка, Би също често тренира с нея. Основно към нея ще се придържам в новата си програма, много ми харесва тренировката й за долна част със СТ.  Peace
Това ли е Кристин, за която говорите? Къде съм спала?  ooooh! Съвсем случайно попаднах на Джим Ра. И то защото Тубата ми предлага да гледам филмчета от тип, който по статистика ми харесва.

Любими са ми  Peace Чудех се дали да се абонирам - първия месец е безплатен, а след това по 5$ нали?
Трябва да плащаш за абонамент към канал в Тубата? Не съм чувала за подобно нещо. Просто натискаш копчето Subscribe и това е.

Шемс, много красиво!

Дилянка - сладуранка.

Поли, честито!

# 58
Чистита коледа момичеетааа много здраве, щастие и яки тренировки.

Аз тая година...много зле...не знам какво имаше в това, което ядохме снощи, но цяла нощ и ден съм абонирана за ВЦ-то....нищо не хапнах...ужасно ми е...

# 59
Момичета, и от мен Честита Коледа, много здраве, постоянство и кеф в тренировките!
Виждам, че някой от вас са с тематични подаръци, със здраве да си ги използвате.

Аз не съм преяждала, но се ядосвам като виждам някои близки хора до мен как се тъпчат, докато едва дишат. Това вече не е удоволствие от храната. Не срещам голямо разбиране, като се опитам да кажа нещо.

Нашият нов блендър е пристигнал, но още не съм го видяла или пробвала. Дано се включим в редиците на правещите смутита скоро.

Хубави празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт